Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie kupuj Ori. Na jesień ma być wersja poprawiona z DLC. Ja polecam Kalimba, Escapist, Valiant Hearts i Child of Light.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Maksia, Valiant, Child mam. Postawiłem na Stick it to the man. Mam nadzieje, ze to dobrze zainwestowane 11 zł ;)

Opublikowano

gralem na vicie i odpuscilem po 15 minutach, ale ponoc gra dobra, ale nie trafila w moje gusta po prostu

Opublikowano

Ja właśnie gram. Dupy nie urywa ale tragedii tez nie ma. Aczkolwiek po godzinie jestem w 6 levelu, wiec raczej nie zdąży mnie znudzić. Bardzo podoba mi się design tej gierki.

Opublikowano

Panowie mam pytanie. Po sprzedaży One'a, nie wyrejestrowałem Jej ze strony xbox.com. Teraz wchodzę w "myservice.xbox.com", biorę "zarządzaj urządzeniami", i"usuń" ale za każdym razem wyskakuje komunikat: "Sorry, we are unable to process your request at this time."

Teraz pytanie, tak się w ogóle wyrejestrowuje konsole i to jest po prostu jakiś tymczasowy błąd czy ja coś źle robię? pozdr.

Opublikowano

QB rowniez wygralo SIGGRAPH 2015 best console graphic 

Opublikowano

bardzo dobre, używałem do x360. teraz jadę na czarnych 2500.

Opublikowano

Najlepsze, te białe mam chyba z 5 lat serio i trzymają wciąż bdb, ostatnio kupiłem czarne i pad trzyma z 45h jak nic

Opublikowano

w jukej oficjalna cena to £399

Opublikowano

Powiedzcie mi czy to możliwe, że na wiadomość od MS z linkiem do rejestracji konsoli w Preview czeka się prawie miesiąc???

Zakupiłem za kilka zł wpis do Preview, otrzymałem od sprzedającego wiadomość 7 sierpnia, że podał mnie do MS i mam czekać do 2 dni... jak widać minęło prawie 30 dni a ja nadal żadnej wiadomości nie otrzymałem :/

Opublikowano
:notsure: Czemu płaciłeś za dostęp do preview ? Czasem ponoc trzeba czekać do następnego update w preview i wtedy dodają nowych użytkowników
Opublikowano

Zakupiłem za kilka zł wpis do Preview

Dzisiaj bede mial na sprzedaz demko nowej Forzy, wiecej info na pw.

:Coolface: 

Opublikowano

:notsure: Czemu płaciłeś za dostęp do preview ? Czasem ponoc trzeba czekać do następnego update w preview i wtedy dodają nowych użytkowników

od 4zł nie zbankrutuje, a sądziłem, że to dużo szybszy sposób niż proszenie się gdzieś, kogoś w internetach... a za wygodę się płaci ;)

ok, w takim razie pozostaje czekać na update preview, thx

Opublikowano

W preview nie ma wygody, kazdy moze zaprosic kazdego, a czeka sie roznie - czasami kilka dni, a czasami miesiac do nastepnego uptada.

Opublikowano

I na dodatek jak już wcześniej wspomniałem ilość nowych osób dodawanych do Preview została znacznie ograniczona przez Microsoft.

Opublikowano

Wystarczyło napisać tu na forum, na pewno ktoś by wysłał zaproszenie. Przecież to nic nie kosztuje...

Oh wait. :yao:

Jakiś czas temu wysłałem zaproszenie Daddyemu, długo mu odpowiedź nie przychodziła i też nie wiem, czy się doczekał.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jest możliwość dodawania do kolejki dem, gier etc przez SmartGlass by ściągnęło mi w domu na konsolę gdy jest w trybie czuwania?? Chodzi mi o demko FM6. Chcialbym zdalnie dodać i pograć jak wrócę z pracy...