Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Nie kupuj Ori. Na jesień ma być wersja poprawiona z DLC. Ja polecam Kalimba, Escapist, Valiant Hearts i Child of Light.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Maksia, Valiant, Child mam. Postawiłem na Stick it to the man. Mam nadzieje, ze to dobrze zainwestowane 11 zł
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l gralem na vicie i odpuscilem po 15 minutach, ale ponoc gra dobra, ale nie trafila w moje gusta po prostu
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ja właśnie gram. Dupy nie urywa ale tragedii tez nie ma. Aczkolwiek po godzinie jestem w 6 levelu, wiec raczej nie zdąży mnie znudzić. Bardzo podoba mi się design tej gierki.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Panowie mam pytanie. Po sprzedaży One'a, nie wyrejestrowałem Jej ze strony xbox.com. Teraz wchodzę w "myservice.xbox.com", biorę "zarządzaj urządzeniami", i"usuń" ale za każdym razem wyskakuje komunikat: "Sorry, we are unable to process your request at this time." Teraz pytanie, tak się w ogóle wyrejestrowuje konsole i to jest po prostu jakiś tymczasowy błąd czy ja coś źle robię? pozdr.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l CO jest benchmarkiem graficznym dla xone? Halo 5? Quantum Break? Forza 6 ?
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Z wychodzących to zdecydowanie QB Ostatnio, kermit bodajże, wrzucił w CW serię gifów z gry. Powiem Wam, że takiej grafiki tylko pozazdrościć
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Najlepsze, te białe mam chyba z 5 lat serio i trzymają wciąż bdb, ostatnio kupiłem czarne i pad trzyma z 45h jak nic
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Było to gdzieś już? Bundle Elite z tym nowym padem Elite i wbudowanym dyskiem SSHD 1 TB za 500 USD. http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/consoles/elite-bundle
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Do tego z zaskoczenia nowy kolorek pada. http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/lunar-white-wireless-controller
Opublikowano 1 września 20159 l Powiedzcie mi czy to możliwe, że na wiadomość od MS z linkiem do rejestracji konsoli w Preview czeka się prawie miesiąc??? Zakupiłem za kilka zł wpis do Preview, otrzymałem od sprzedającego wiadomość 7 sierpnia, że podał mnie do MS i mam czekać do 2 dni... jak widać minęło prawie 30 dni a ja nadal żadnej wiadomości nie otrzymałem
Opublikowano 1 września 20159 l Czemu płaciłeś za dostęp do preview ? Czasem ponoc trzeba czekać do następnego update w preview i wtedy dodają nowych użytkowników
Opublikowano 1 września 20159 l Zakupiłem za kilka zł wpis do Preview Dzisiaj bede mial na sprzedaz demko nowej Forzy, wiecej info na pw.
Opublikowano 1 września 20159 l Czemu płaciłeś za dostęp do preview ? Czasem ponoc trzeba czekać do następnego update w preview i wtedy dodają nowych użytkowników od 4zł nie zbankrutuje, a sądziłem, że to dużo szybszy sposób niż proszenie się gdzieś, kogoś w internetach... a za wygodę się płaci ok, w takim razie pozostaje czekać na update preview, thx
Opublikowano 1 września 20159 l W preview nie ma wygody, kazdy moze zaprosic kazdego, a czeka sie roznie - czasami kilka dni, a czasami miesiac do nastepnego uptada.
Opublikowano 1 września 20159 l I na dodatek jak już wcześniej wspomniałem ilość nowych osób dodawanych do Preview została znacznie ograniczona przez Microsoft.
Opublikowano 1 września 20159 l Wystarczyło napisać tu na forum, na pewno ktoś by wysłał zaproszenie. Przecież to nic nie kosztuje... Oh wait. Jakiś czas temu wysłałem zaproszenie Daddyemu, długo mu odpowiedź nie przychodziła i też nie wiem, czy się doczekał. Edytowane 1 września 20159 l przez Hum
Opublikowano 1 września 20159 l Jest możliwość dodawania do kolejki dem, gier etc przez SmartGlass by ściągnęło mi w domu na konsolę gdy jest w trybie czuwania?? Chodzi mi o demko FM6. Chcialbym zdalnie dodać i pograć jak wrócę z pracy...