Opublikowano 8 października 201410 l Ja tam nie wiem. Nie oglądałem tego z wycieku. Jeszcze dwa słowa. Muza robi klimat jak i efekty. Wraca powoli mi hype na seriale z DC (Gotham mocno ostudziło mi głowę).
Opublikowano 9 października 201410 l Autor Flash pokonał w ilości widzów Agents of SHIELDS wynikiem 4,5 mln. do 4,4 mln. Warto dodać że Flash leci na stacji niepublicznej.
Opublikowano 9 października 201410 l Odcinek identyczny jak ten pilot co wyciekł w wakacje? Ponawiam pytanie ?
Opublikowano 9 października 201410 l Autor Yep, identiko z tego co zauważyłem, ale wyciek widziałem z miesiąc temu.
Opublikowano 9 października 201410 l Ja czytałem wypowiedź twórcy Flesza, że w finalnym pilocie jest 3 minuty materiału więcej.
Opublikowano 9 października 201410 l chyba końcową scenę z reverse flashem dodali. w ogóle to GRODD CONFIRMED (!!!). tak prezentuje się serialowy captain cold: Flash pokonał w ilości widzów Agents of SHIELDS wynikiem 4,5 mln. do 4,4 mln. Warto dodać że Flash leci na stacji niepublicznej. jest to też najlepiej oceniana premiera CW od pięciu lat. ogólnie to podobało mi się, ale bez szału.
Opublikowano 9 października 201410 l SZIEEEEET BOJ, TAM WYŻEJ TO MUJ 10 TYSIĘCZNY POST, IT HAS TO MEAN SOMETHING IMPORTANT!!!111
Opublikowano 10 października 201410 l Teka poczekasz sobie jeszcze na Mirror Mastera. Na razie dołącza Pied Piper w którego wcieli się Andy Mientus (no ciekawe ma nazwisko) Plus są zdjęcia kuzyna Arrowa (który jest rzekomo zmarłym narzeczonym Killer Frost) Co ciekawe w wypadku nie połączył się z afroamerykaninem. Dr Martina Steina zagra Victor Garber (serial "Alias"). EDIT: są jeszcze foty Dr Zooma w kostiumie jak kopie dupsko Flash'owi https://twitter.com/GustinNews/status/520120208984248320/photo/1 Edytowane 10 października 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 15 października 201410 l Odcinek trzyma poziom poprzedniego. Jest świetnie. Efekty zarąbiste jak na serial (i pierwszy sezon). Wprawdzie było trochę ckliwych momentów ale wkurzona Killer Frost odwraca skutecznie uwagę No i naszło mnie na teorie spiskowe nt dr Wellsa. A co gdyby postać detektywa Thawne'a była zmyłką? Co jeśli Eddie nie jest Zoomem tylko jego krewnym z teraźniejszości (pradziadek czy coś)? Co jeśli to Wells jest Reverse Flash'em? Przez przypadek ingerował w przeszłość sprawiając, że Flash nigdy nie powstał? A bez Flasha nie powstanie jego nemesis.Więc stara się odbudować legendę by on sam mógł egzystować w Speed Force. Po tym odcinku już wiemy, że nie jest żadnym bohaterem i ma spore plany względem Szkarłatnego Speedstera
Opublikowano 19 października 201410 l Odcinek trzyma poziom poprzedniego. Jest świetnie. Efekty zarąbiste jak na serial (i pierwszy sezon). Wprawdzie było trochę ckliwych momentów ale wkurzona Killer Frost odwraca skutecznie uwagę No i naszło mnie na teorie spiskowe nt dr Wellsa. A co gdyby postać detektywa Thawne'a była zmyłką? Co jeśli Eddie nie jest Zoomem tylko jego krewnym z teraźniejszości (pradziadek czy coś)? Co jeśli to Wells jest Reverse Flash'em? Przez przypadek ingerował w przeszłość sprawiając, że Flash nigdy nie powstał? A bez Flasha nie powstanie jego nemesis.Więc stara się odbudować legendę by on sam mógł egzystować w Speed Force. Po tym odcinku już wiemy, że nie jest żadnym bohaterem i ma spore plany względem Szkarłatnego Speedstera Możliwe, ale jak narazie to wygląda na gościa, który ma dostęp do technologii pokazującej przyszłość i na jej podstawie chce chronić Flasha i jego sekret. To, że kogoś okazjonalnie zasztyletuje czy fejkuje paraliż, nie czyni z niego jeszcze Reverse Flasha
Opublikowano 19 października 201410 l No niby nie ale fajny twist by z tego wyszedł. Plus pasuje do rysu psychologicznego. Zresztą to drugi odcinek więc to takie przemyślenia na gorąco. Cieszy mnie natomiast klasyczny Captain Cold. Może dostać fajny background story ale mam nadzieję, że w przyszłości dołączy do grona meta-ludzi.
Opublikowano 30 października 201410 l Autor CHRYSTE JAKI CAPTAIN COLD JEST DOBRY Wentworth jednak potrafi grać !
Opublikowano 30 października 201410 l ciekawe czy team-up braci skołfildów już w następnym odcinków czy później.
Opublikowano 30 października 201410 l Proszę o informację, kiedy sezon się zakończy. Bo oglądanie "w części" mnie nie interesuje.
Opublikowano 31 października 201410 l Autor Flash dostał zielone światło na cały sezon więc jeszcze z 18-20 odcinków.
Opublikowano 31 października 201410 l Świetny Cold. Cieszy mnie, że są wierni papierowemu Flash'owi i okazjonalnie wrzucają niby nic nie znaczące elementy z komiksów jak specjalna bieżnia czy teraz motyw z "przyśpieszaniem" myślenia poprzez metodyczne wprowadzanie umysłu Barry'ego do speed force.