Skocz do zawartości

Battlefield Hardline

Featured Replies

• Odpowiedzi 617
  • Wyświetleń 138,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mersi nie odpi.er.dalaj matoła...    Kto tu pisze że mu pomysły na gejmplej nie pasują? My nie je.bi.emy trybów, zmiany klimatu i rodzaju rozgrywki ale WYKONANIE tej gry (i nie chodzi mi o grafę rze

• Nie jestem zachwycony kompletnie. Gra śmierdzi ostrym skokiem na kasę, nawet jak na EA i sprawia wrażenie ubogiego krewnego BF3/BF4. Klimatu tutaj z CS'a też nie ma, gra nie wygląda na pojedynek polic

• 8 lat temu po wyjściu BF2 czytałem podobne posty.

Opublikowano

Feeling bc2/viet wprost wylewa się z ekranu. Gdyby nie cock blocker w 2:45 to bym chyba orgazmu dostał. Do tego akcje z 870, miodzio filmik.

Opublikowano

Ten fajny montaż nie usprawiedliwia graficznej padaki, kiepskiego feelingu broni i nędznej radochy z gry. Chyba jednak doszli do tego samego wniosku i przenieśli premierę.Czy coś poprawią, zobaczymy. Mam nadzieję, że poprawiają lepiej niż Ubisoft (Watch Dogs)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

12 min SP:

I Multi,tryb Rescue

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Singiel może być fajny, ale multi zobaczymy :)

Singiel będzie tak fajny jak w BF3 i 4, czyli h.ujowy.

Opublikowano

Ty tak serio piszesz McDrive ? Gdyby to Dice robiło to spoko, też bym się tego spodziewał, ale Hardline tworzą ludzie odpowiedzialni za Dead Space. Mi te 12 minut, które pokazali się podobało i uważam, że na pewno będzie lepiej pod względem kampanii niż w bf3/4.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Battlefield Hardline will release in North America on March 17, 2015 and in Europe from March 19, 2015, EA has confirmed.

www.videogamer.com/ps4/battlefield_hardline/news/battlefield_hardline_release_date_set_for_march_17_2015.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie będziecie to kupować na premierę?

Macie Wy godność i rozum człowieka?

Opublikowano

Macie Wy godność i rozum człowieka?

Syndrom Sztoholmski :>

Opublikowano

Nie, nic złego. Pytam BFowych wariatów czy kupują czy jednak zgodnie z obietnicami prawilny palec w nerkę i nie kupowanie.

Opublikowano

jedyne, co mogloby mnie sklonic do zakupu to odplyw ludzi i puste serwery w BF4. Jesli to nie nastapi, to zostaje przy czworce do momentu kolejnego "normalnego" beefa.

a beta hardcrapa to juz z tego co pamietam byla dawno temu.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

3094814552_jaja_sobie_robisz.jpg

Opublikowano

Tak myślałem :D

Tęsknie za Wami prawilne mordki, dawno nie młócilismy nic :( ja mecze jeszcze TLOU, mam BF4 cały czas, ale jakoś tak... No sam nie wiem

Opublikowano

Ja już w Hadrklapa grałem i podziękuję.  To co nam pokazał wystarczy...

Tego tlou to musze w online obaczyć bo ani razu multi w nim nie odpaliłem :P

Opublikowano

Info o becie

Open to all platforms, no level cap or progression cap.
All items available to abuse.
Two game modes, hotwire (conquest but the flags
are vehicles) and good ole' standard conquest,
which will be 64 players. Two maps, dust bowl and downtown.
http://www.battlefield.com/hardline/beta-info

Kabotyn, :facepalmz:

Edytowane przez Zaqair