Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieję, że to prawda. FM4 jakoś wynegocjowało dodatek. oby umowa z EA się skończyła i Porsche zaczęło pojawiać się w innych grach bo marnują tylko licencję :/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Nie bo i tak nie będziesz ze mną grał kłamco. :frog:

Opublikowano

plansty już na dysku, otrzyj oczęta. horizon też od czasu do czasu więc multi jak najbardziej. storm island jeszcze kup to z kumplem we 3 pośmigamy.

Opublikowano

Obiecanki cacanki. :frog:

Opublikowano

Ze tak sie wtrace to Plantsy takze mam ;) A zeby nie bylo offtopu to Horizon 2 jak najbardziej polecam i tez posiadam cyfrowke z DLC tylko ze jezdzic nie potrafie xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

już jutro, 10$  :fsg: do tego 10 wyzwań, 15 achivów.

http://www.autoblog.com/2015/06/08/porsche-returns-forza-horizon-2-expansion-video/?ncid=edlinkusauto00000016

Opublikowano

Muzyka jak na zstąpienie mesjasza :P

Dodatkowa lista życzeń, dodatkowe wyzwania w Rywalach + 500 Gs. Bierem :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najlepsze DLC z samochodami do FH2 a muzyka jakby Spencer wyszedł na scenę na E3 :D

Opublikowano

Serio 40zł za samochodziki i 5 wyzwań?  :teehee:

Opublikowano

10 aut, 10 wyzwań listy życzeń, 10 wyzwań w rywalach, 15 achivów, kilka godzin grania. tak, za tylko 40 zł :P

Opublikowano

U nas 35 zł ;)

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

pfh201jkqi0.gif

pfh202ctq9w.gif

pfh203pjp03.gif

:exact:

Opublikowano

Gram sobie i gram, no i jest zajebiście. :banderas:

Model jazdy fantastyczny, świat bardzo fajny, napakowany różnymi zabijaczami czasu jak bilboardy, wyzwania, znajdźki i pewnie jeszcze inne rzeczy, których nie odkryłem.

Do tego bardzo fajny tryb kariery, bo generalnie mam dosyć tego schematu, że ciągle te same trasy tylko w albo odwrotnej kolejności, albo ucięte czy coś znane z samochodówek. Tutaj praktycznie każda trasa jest inna i przez to gra mnie nie nudzi.  Lecz jak tak gram to wydaje mi się, że jako tako "linia fabularna" nie jest w tej grze specjalnie długa. Gram na poziomie standardowym czyli średnim i w sumie zastanawiam się czy sobie nie podwyższyć.

Tylko strasznie nieczytelne jest to menu mistrzostw gdzie wybieramy samochody, bo dużo jest powiązane z pakietami/DLC, które są dosyć sporo płatne i chyba z 5 razy mi już wywaliło info "Kup Storm Island/Porshe za xxZł". Jakbym chciał to bym kupił(pewnie i tak to zrobię po ograniu podstawki jak utrzyma do końca taki wysoki poziom).

Rzeczą drobną i zupełnie genialną jest ruletka za poziomy. Jeszcze nie wypadł mi samochód(da się to w ogóle zrobić?), ale raz już miałem 100k. :banderas:

Opublikowano

Co Ty chuopcze grałeś żeby Ci samochody wypadały ;) Zrób sobie freeroam po mapie, wszelkich zakamarkach, ścigaj się z napotkanymi rywalami itp. - jeszcze lepsze niż same wyścigi.