Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieję, że to prawda. FM4 jakoś wynegocjowało dodatek. oby umowa z EA się skończyła i Porsche zaczęło pojawiać się w innych grach bo marnują tylko licencję :/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 109 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Nie bo i tak nie będziesz ze mną grał kłamco. :frog:

Opublikowano

plansty już na dysku, otrzyj oczęta. horizon też od czasu do czasu więc multi jak najbardziej. storm island jeszcze kup to z kumplem we 3 pośmigamy.

Opublikowano

Obiecanki cacanki. :frog:

Opublikowano

Ze tak sie wtrace to Plantsy takze mam ;) A zeby nie bylo offtopu to Horizon 2 jak najbardziej polecam i tez posiadam cyfrowke z DLC tylko ze jezdzic nie potrafie xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

już jutro, 10$  :fsg: do tego 10 wyzwań, 15 achivów.

http://www.autoblog.com/2015/06/08/porsche-returns-forza-horizon-2-expansion-video/?ncid=edlinkusauto00000016

Opublikowano

Muzyka jak na zstąpienie mesjasza :P

Dodatkowa lista życzeń, dodatkowe wyzwania w Rywalach + 500 Gs. Bierem :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najlepsze DLC z samochodami do FH2 a muzyka jakby Spencer wyszedł na scenę na E3 :D

Opublikowano

Serio 40zł za samochodziki i 5 wyzwań?  :teehee:

Opublikowano

10 aut, 10 wyzwań listy życzeń, 10 wyzwań w rywalach, 15 achivów, kilka godzin grania. tak, za tylko 40 zł :P

Opublikowano

U nas 35 zł ;)

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

pfh201jkqi0.gif

pfh202ctq9w.gif

pfh203pjp03.gif

:exact:

Opublikowano

Gram sobie i gram, no i jest zajebiście. :banderas:

Model jazdy fantastyczny, świat bardzo fajny, napakowany różnymi zabijaczami czasu jak bilboardy, wyzwania, znajdźki i pewnie jeszcze inne rzeczy, których nie odkryłem.

Do tego bardzo fajny tryb kariery, bo generalnie mam dosyć tego schematu, że ciągle te same trasy tylko w albo odwrotnej kolejności, albo ucięte czy coś znane z samochodówek. Tutaj praktycznie każda trasa jest inna i przez to gra mnie nie nudzi.  Lecz jak tak gram to wydaje mi się, że jako tako "linia fabularna" nie jest w tej grze specjalnie długa. Gram na poziomie standardowym czyli średnim i w sumie zastanawiam się czy sobie nie podwyższyć.

Tylko strasznie nieczytelne jest to menu mistrzostw gdzie wybieramy samochody, bo dużo jest powiązane z pakietami/DLC, które są dosyć sporo płatne i chyba z 5 razy mi już wywaliło info "Kup Storm Island/Porshe za xxZł". Jakbym chciał to bym kupił(pewnie i tak to zrobię po ograniu podstawki jak utrzyma do końca taki wysoki poziom).

Rzeczą drobną i zupełnie genialną jest ruletka za poziomy. Jeszcze nie wypadł mi samochód(da się to w ogóle zrobić?), ale raz już miałem 100k. :banderas:

Opublikowano

Co Ty chuopcze grałeś żeby Ci samochody wypadały ;) Zrób sobie freeroam po mapie, wszelkich zakamarkach, ścigaj się z napotkanymi rywalami itp. - jeszcze lepsze niż same wyścigi.