Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

te porschaki warto kupic? wzialem storm island za jakies 3 pln (mialem 4.5 dolca jesdzcze z cebuli amazona :obama:) i sie zastanawiam czy warto jeszcze porsche wziac. to sa tylko wozy? 

Opublikowano

Pewnie, że warto za takie pieniądze. Fajne nowe wyzwania, acziki, auta. 

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr 

piękna jest ta gra.

Opublikowano

8 pln to nawet nie 2 piwa, dobra, biere, nie moge sie doczekac az w przyszlym tyg przyjdzei do mnie :banderas: nie ukoncze przed premiera trojeczki, ale czuje głód horizona i muszę go zaspokoić :fsg: 

Opublikowano

8 zł a Ty się pytasz? Co Ty student jesteś, czy jak?

Opublikowano

pograłem dosłownie pol godzinki, ale słodki jezusku, ale to jest dobre :banderas: ta grafika, ten dźwięk, ten klimat, ta muzyka, ta rozgrywka :fsg: 

Opublikowano

ledwo intro zaliczyłeś. pograj jeszcze z godzinkę lub dwie. sporo dobroci się dzieje.

Opublikowano

czy ukonczone wyscigi nie beda juz zostawac na mapie? zdarzyl sie wypadek i przy drugim z 3 pierwsyzch wyscigow w 1 mistrzostwach zajalem 3 miejsce i chcialem ten wynik poprawic, ale event zniknal ;/ mistrzostwa wygralem i tak, no ale niesmak pozostaje... 

Opublikowano

bo to są mistrzostwa na przystanku festiwalu a nie na mapie samej w sobie. mistrzostwa wygrane, zaliczone, karawana jedzie.

Opublikowano

czyli juz tych wyscigow sie nie da powtorzyc i bede musial zyc ze swiadomoscia i w statystykach, ze jeden wyscig ukonczony na 3 miejscu? ;_; ale beznadzieja, ogromna rysa na diamencie godirzona 2

Opublikowano

zawsze możesz wrócić na przystanek i ponownie rozegrać dane mistrzostwa jeżeli tak cię to gryzie :)

to ma być rysa? popka ci zrobić? :problem:

Opublikowano

O widzisz, to jednak można! Dzięki wielkie, rysa zniknęła :banderas:

Mamy jakis forumkowy club? chetnie bym dolaczyl.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jest PSXE.

Haha rajos jeszcze ci dupą wyjdzie robienie tych wszystkich wyscigów skoro mistrzostw jest 168 xDDDD w tym tempie scorpio 2 wyjdzie a ty nadal horizona 2 będziesz grał

Opublikowano

no pewnie tak, przejde ile moge przed premiera trojeczki, potem ogram na 100% trojeczke i wroce do dwojeczki, grania na rok ;) dzieki za cynk z klubem, dolacze :lapka:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

W grze jest 672 wyscigi, do tego dołoż road tripy do każdego i także powodzenia z powtarzaniem każdego :lapka:

i mówie tylko o podstawce :yao:

Opublikowano

No ja chyba poki co tez odpuszczam - pewnie sie kiedys wroci, zaliczymy jeszcze pare rzeczy online, troche porchakow i kolo 1700 GS przyjdzie Horizon 3 xD

Opublikowano

W grze jest 672 wyscigi, do tego dołoż road tripy do każdego i także powodzenia z powtarzaniem każdego :lapka:

i mówie tylko o podstawce :yao:

672 o b e m a :obama:

to moze jednak bede wygrywal tylko mistrzostwa :dog: zobaczymy. nigdzie mi się nie spieszy :lapka: zreszta nikt nie mowi o powtarzaniu każdego :cool: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

wczoraj siadlem wieczorkiem z mysla "aa, przejade sobie tak jeden wyscig". skonczylo sie na tym ze zrobic jedne mistrzostwa w nicei, kilka samochodow z listy zyczen, jezdzilem za tablicami juz odkrytymi jak popjerdolony i bawilem sie przeswietnie przez kolejne 2h az zasypialem przy konsoli juz :banderas: ALE TO JEST SZTOS :fsg:

also - nie wiem czmeu, ale nie moge powtorzyc tych mistrzostw pierwszych, mam oznaczone jako niedostepne :frog:

also 2 - ogarnalem juz fizyke i utrudnienia zwiazane z wylaczeniem wiekszosci asyst, gram jak prawdziwy gracz na trudnym poziomie trudnosci i póki co zawsze 1 miejsce :cool:

also 3 - kiedy sie kluby odblokowuja w grze? bo juz mam dostep do online, storm island itd itp, ale kluby ciagle zamkniete

also 4

ladnie pobilem rekord znajomka xddd

v84CXou.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kluby będą chyba po versusie z ciuchcią Tomkiem. Mistrzostw póki co nie możesz powtarzać bo jesteś w trakcie kariery. Bodajże po finałowym wyścigu będzie chyba taka opcja albo nieco później jakoś.

Opublikowano

to znaczy? Jeszcze nie bawiłem się 1 na 1, także nie wiem, ale czasem z duchami po wyścigu jeżdzę :) 

Opublikowano

z drivatarów forumkowych to najwięcej krwi napsuł mi chyba ten MaZZeo