Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez z Beyondem nie jest tak ze Ubisoft po prostu przestal go robic, oni od dawna mowili ze przesuneli te gre na nowa generacje. Nie obiecuje ze w tym roku, ale naprawde nie zdziwilbym sie.

Prince of Persia tez powstaje, ale nie jako gra AAA, ale na silniku ostatnich Raymanow.

Edytowane przez Kre3k

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

To w sumie nieźle zapowiadają się te konferencje :]

Jeszcze tylko 6h.

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

No chyba, że kogoś nie jara Project Beast i Uncharted to może sobie psioczyć na Sony. 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Możesz liczyć na Beyond 2 i Prince of Persia.

Tyle wystarczy, by Ubi jak 2 lata temu zdominowało E3.

Opublikowano

Ano też się nie mogę doczekać tych masowych podniet przekłamanymi materiałami promocyjnymi z gier, które w żadnym wypadku nie będą w swej ostatecznej formie prezentować poziomu choćby zbliżonego, do tego, co zostanie pokazane na targach.

Opublikowano

Im mniej sie spodziewanie po konfie Sony tym bardziej mozecie sie pozytywnie zaskoczyc :)

Project Beast to pewniak tak samo jak The Order I Uncharted. Ciekawi mnie czy naprawde beda duzo gadac o cyferkach, Vicie I Morfeuszu...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja się staram ogólnie nie napalać na żadną z tych konferencji, bo później bankowo będzie niedosyt niestety. Dlatego ze spokojem wyczekuję, jakie karty na stół wszyscy wyłożą ;) Jeszcze tylko 4 i pół godziny!

Opublikowano

liczę na jakiś gejmplej i datę premiery nowego MGSa

Opublikowano

Horizon 2, The Crew, cokolwiek od R*, reszta mnie mało obchodzi chyba że wyskoczą z jakąś niespodzianką.

Opublikowano

Tak jak Yeti jestem ciekaw gameplayu z multi Destiny bo singiel póki co mnie nie rusza, za to multi moze byc naprawdę zacne, chciałbym żeby kazda z firm rzuciła jakaś mega bombę, zeby był eksajt zamiast rozczarowania

Opublikowano

Im mniej sie spodziewanie po konfie Sony tym bardziej mozecie sie pozytywnie zaskoczyc :)

Project Beast to pewniak tak samo jak The Order I Uncharted. Ciekawi mnie czy naprawde beda duzo gadac o cyferkach, Vicie I Morfeuszu...

stawiam że będzie jeszcze ta gra ze szczurem i nowy Crash 

Opublikowano

Dobra, to można założyć już kilka pewniaków na każdej konferencji. Daję w spoiler, bo może ktoś wolałby poznać zaprezentowane gry bezpośrednio podczas wydarzenia ;)

Sony:

- Project Beast

- Uncharted

- The Order 1886

- DriveClub

- The Last of Us: Remastered Edition

- Shadow of the Beast

- Deep Down

- Pokaz multiplayera Destiny

- Rozbudowany pokaz jakiejś gry multi (Far Cry 4 albo nowy Assassin's Creed)

- Project Morpheus

- Dane o cyferkach, sprzedaży i ogólny eksajt sytuacją PS4

- Indyki

- Coś na Vitę (tylko pytanie, co?)

- Możliwe, że powiedzą coś o nowej aktualizacji software dla PS4

Microsoft:

- Halo 5: Guardians

- Sunset Overdrive

- Crackdown 3

- Halo 2: Anniversary

- Forza Horizon 2

- Prezentacja mocy chmury

- Pokaz wykorzystania DX12

- Nowa gra od Harmonix

- Conker (bardzo prawdopodobne)

- Możliwy trailer z Quantum Break

- Teaser nowych Gearsów

- Zapowiedzi kilku indyków

- Pewny pokaz nowego Call of Duty

- Prawdopodobnie pojawi się tutaj CD Project RED z Wiedźminem 3

- Evolve też się zapewne pojawi na konfie Microsoftu

- Bardzo prawdopodobna nowa gra od Cryteka

- No i właśnie, co dalej?

Nintendo:

- Nowa Zelda

- Xenoblade

- Retro Studios muszą coś pokazać (chciałbym, żeby to był nowy Metroid).

- I? Nie śledzę akurat sytuacji w tym obozie, ale muszą trzasnąć megatony

EA:

- Mirror's Edge 2

- Nowy Dragon Age

- Nowy Battlefield

- Nowa FIFA

- Nowy Madden

- Nowe NBA

- Nowy NHL

- Podobno zabraknie NFSa w tym roku

- Pokaz gierek mobilnych

- Będzie Titanfall (prawdopodobna zapowiedź wersji PS4)

- The Sims 4

- Nowe UFC

- Star Wars: Battlefront

- Na bank coś dojdzie od Criterion

- Może być pokaz tej nowej gierki MOBA

- Nowy Mass Effect

Ubisoft:

- Far Cry 4

- The Crew

- Assassin's Creed: Unity

- Bardzo prawdopodobne The Division

- Beyond: Good & Evil 2 (może być pewniak)

- Nowa Prince of Persia

- Nowy Splinter Cell? (coś klecą)

- No i tutaj pytanie co jeszcze?

To takie moje pewniaki mieszane z przypuszczeniami :P

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ja jestem strasznie ciekaw gameplayu Batmana.

Co może być takiego interesującego w 4 części tej serii? Bo radzę się nienapalac zbytnio bo gra napewno będzie dobra, ale juz mocno czuje deja vu oglądając trailer tej gry, nawet nowość w postaci grywalnego batmobilu to trochę mało.

Opublikowano

Activision zapowiedziało oficjalnie pokaz trzech gierek na E3:

- Call of Duty: Advanced Warfare

- Destiny

- Skylanders Trap Team

Może coś jeszcze szykują, może nie. Więcej się po nich w tym roku nie spodziewam.

Opublikowano

Nie siedzę tu juz prawie na forumku ale wrocilem na e3. pytanie brzmi czy bedzie jakies wspolne ogladanie? tak jak w tamtym roku

Opublikowano

Nie siedzę tu juz prawie na forumku ale wrocilem na e3. pytanie brzmi czy bedzie jakies wspolne ogladanie? tak jak w tamtym roku

Tak, u ciebie na chacie.
Opublikowano

aha

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dzisiejszą konferencję MS, to pamiętajcie, że po konfie też będą pokazy, np. multi SO na IGN.

Opublikowano

Tak, u ciebie na chacie.

Ehh

Opublikowano

Ogarnij sie Yeti. To nie CW.

Opublikowano

A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie?

Opublikowano

Czy poza linkami z pierwszego posta, ktoś może coś wie więcej na temat innych livów? w możliwie najwyższej jakości?

A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie?

tak

+ chat, ale jeszcze nie wiem jaki