Opublikowano 9 czerwca 201410 l Przeciez z Beyondem nie jest tak ze Ubisoft po prostu przestal go robic, oni od dawna mowili ze przesuneli te gre na nowa generacje. Nie obiecuje ze w tym roku, ale naprawde nie zdziwilbym sie. Prince of Persia tez powstaje, ale nie jako gra AAA, ale na silniku ostatnich Raymanow. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Kre3k
Opublikowano 9 czerwca 201410 l To w sumie nieźle zapowiadają się te konferencje :] Jeszcze tylko 6h. No chyba, że kogoś nie jara Project Beast i Uncharted to może sobie psioczyć na Sony. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez MBeniek
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Możesz liczyć na Beyond 2 i Prince of Persia. Tyle wystarczy, by Ubi jak 2 lata temu zdominowało E3.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ano też się nie mogę doczekać tych masowych podniet przekłamanymi materiałami promocyjnymi z gier, które w żadnym wypadku nie będą w swej ostatecznej formie prezentować poziomu choćby zbliżonego, do tego, co zostanie pokazane na targach.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Im mniej sie spodziewanie po konfie Sony tym bardziej mozecie sie pozytywnie zaskoczyc Project Beast to pewniak tak samo jak The Order I Uncharted. Ciekawi mnie czy naprawde beda duzo gadac o cyferkach, Vicie I Morfeuszu... Edytowane 9 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja się staram ogólnie nie napalać na żadną z tych konferencji, bo później bankowo będzie niedosyt niestety. Dlatego ze spokojem wyczekuję, jakie karty na stół wszyscy wyłożą Jeszcze tylko 4 i pół godziny!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja jestem strasznie ciekaw gameplayu Batmana i pokazu multiplayera Destiny.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Horizon 2, The Crew, cokolwiek od R*, reszta mnie mało obchodzi chyba że wyskoczą z jakąś niespodzianką.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Tak jak Yeti jestem ciekaw gameplayu z multi Destiny bo singiel póki co mnie nie rusza, za to multi moze byc naprawdę zacne, chciałbym żeby kazda z firm rzuciła jakaś mega bombę, zeby był eksajt zamiast rozczarowania
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Im mniej sie spodziewanie po konfie Sony tym bardziej mozecie sie pozytywnie zaskoczyc Project Beast to pewniak tak samo jak The Order I Uncharted. Ciekawi mnie czy naprawde beda duzo gadac o cyferkach, Vicie I Morfeuszu... stawiam że będzie jeszcze ta gra ze szczurem i nowy Crash
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Dobra, to można założyć już kilka pewniaków na każdej konferencji. Daję w spoiler, bo może ktoś wolałby poznać zaprezentowane gry bezpośrednio podczas wydarzenia Sony: - Project Beast - Uncharted - The Order 1886 - DriveClub - The Last of Us: Remastered Edition - Shadow of the Beast - Deep Down - Pokaz multiplayera Destiny - Rozbudowany pokaz jakiejś gry multi (Far Cry 4 albo nowy Assassin's Creed) - Project Morpheus - Dane o cyferkach, sprzedaży i ogólny eksajt sytuacją PS4 - Indyki - Coś na Vitę (tylko pytanie, co?) - Możliwe, że powiedzą coś o nowej aktualizacji software dla PS4 Microsoft: - Halo 5: Guardians - Sunset Overdrive - Crackdown 3 - Halo 2: Anniversary - Forza Horizon 2 - Prezentacja mocy chmury - Pokaz wykorzystania DX12 - Nowa gra od Harmonix - Conker (bardzo prawdopodobne) - Możliwy trailer z Quantum Break - Teaser nowych Gearsów - Zapowiedzi kilku indyków - Pewny pokaz nowego Call of Duty - Prawdopodobnie pojawi się tutaj CD Project RED z Wiedźminem 3 - Evolve też się zapewne pojawi na konfie Microsoftu - Bardzo prawdopodobna nowa gra od Cryteka - No i właśnie, co dalej? Nintendo: - Nowa Zelda - Xenoblade - Retro Studios muszą coś pokazać (chciałbym, żeby to był nowy Metroid). - I? Nie śledzę akurat sytuacji w tym obozie, ale muszą trzasnąć megatony EA: - Mirror's Edge 2 - Nowy Dragon Age - Nowy Battlefield - Nowa FIFA - Nowy Madden - Nowe NBA - Nowy NHL - Podobno zabraknie NFSa w tym roku - Pokaz gierek mobilnych - Będzie Titanfall (prawdopodobna zapowiedź wersji PS4) - The Sims 4 - Nowe UFC - Star Wars: Battlefront - Na bank coś dojdzie od Criterion - Może być pokaz tej nowej gierki MOBA - Nowy Mass Effect Ubisoft: - Far Cry 4 - The Crew - Assassin's Creed: Unity - Bardzo prawdopodobne The Division - Beyond: Good & Evil 2 (może być pewniak) - Nowa Prince of Persia - Nowy Splinter Cell? (coś klecą) - No i tutaj pytanie co jeszcze? To takie moje pewniaki mieszane z przypuszczeniami Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja jestem strasznie ciekaw gameplayu Batmana. Co może być takiego interesującego w 4 części tej serii? Bo radzę się nienapalac zbytnio bo gra napewno będzie dobra, ale juz mocno czuje deja vu oglądając trailer tej gry, nawet nowość w postaci grywalnego batmobilu to trochę mało.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Activision zapowiedziało oficjalnie pokaz trzech gierek na E3: - Call of Duty: Advanced Warfare - Destiny - Skylanders Trap Team Może coś jeszcze szykują, może nie. Więcej się po nich w tym roku nie spodziewam.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nie siedzę tu juz prawie na forumku ale wrocilem na e3. pytanie brzmi czy bedzie jakies wspolne ogladanie? tak jak w tamtym roku
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nie siedzę tu juz prawie na forumku ale wrocilem na e3. pytanie brzmi czy bedzie jakies wspolne ogladanie? tak jak w tamtym rokuTak, u ciebie na chacie.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Czatu emo juz nie ma, na czas targow wbijajcie na: http://czateria.interia.pl/czat,room,384,Kryzys%20na%20Ukrainie
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Jeżeli chodzi o dzisiejszą konferencję MS, to pamiętajcie, że po konfie też będą pokazy, np. multi SO na IGN.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Nie siedzę tu juz prawie na forumku ale wrocilem na e3. pytanie brzmi czy bedzie jakies wspolne ogladanie? tak jak w tamtym rokuTak, u ciebie na chacie. Ehh
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie?
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Czy poza linkami z pierwszego posta, ktoś może coś wie więcej na temat innych livów? w możliwie najwyższej jakości? A jeśli chodzi o forumek to ten temat jest do spamowania podczas konferencji, co nie? tak + chat, ale jeszcze nie wiem jaki