Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ms zapowiedział dziś dość intrygujący 2d platformer http://youtu.be/cklw-Yu3moE Bardzo fajny art style, muzyka rownież na plus, jest to chyba jedna z ciekawszych gier zapowiedzianych na xbox one choć pewnie i tak bedzie na pc Edytowane 9 czerwca 201410 l przez kubson
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Intrygujące i smutne : < Warto czekać. Z drugiej strony to jednak mały atut XO. Większość zapewne sprawdzi na X360 lub laptopie.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mam nadzieje, ze ta muzyka z trailera znajdzie sie grze - wtedy biore w ciemno. Piekne sa te rysowane tla. Nieprzepelnione cukierkowatoscia i szczegolami, takie wywazone. Licze, ze lokacje nie beda tylko stricte nocne. Dzis ogladajac po raz kolejny trailer przyszedl mi do glowy pomysl, ze chcialbym aby ten maly wraz z postepami w grze rosl. Cos jak w krolu lwie tylko, ze tutaj stalby sie rozmiarow tego ptaka i wtedy bylby ciekawy pojedynek koncowy a nie, ze po raz kolejny uderzalibysmy w kilka witalnych punktow na bossie. Czekam jak na nic w tej generacji.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Czytam tylko sprzeczne informacje. Raz, że tylko XOne z premierą w 2015. Dwa, XOne\X360\PC tego roku.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Obs.ralem sie na teczowo. Po prezentacji balem sie troche, ze bedzie to kolorowe meat boy ale nic z tych rzeczy. Cudo.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Teraz się nie dowiesz, Moon Studios nawet strony internetowej nie ma
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Czyli jednak gra nie wyjdzie na X360? na trailerze z E3 pisze że tylko XO
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Zapewne wyjdzie potem na X360 i PC, plejstejszony wykluczone bo to marka Microsoftu. Ogólnie tak jak przypuszczałem, kolejna metroidvania i na kilometr czuć podobny poziom wykonania jak Dust Elysian Tail. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ale to jest śliczne, design mnie rozbraja. Gameplay wkręcił mnie po samym filmiku i chciałbym w to już zagrać. Czekam z niecierpliwością.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Gameplay obiecujący, ciekawe jak historia będzie się wiązać z tym ptakiem z Bioshocka
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ten Disney Fantasia chyba też nie wychodzi w pudełku więc chyba wrzucili tak o.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Mozliwe tez ze beda sprzedawane kody w pudelku tak jak przy Trialsach
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Kody w pudełkach, niezły beton Mogli doliczać te 5 zł i dodawać płytę
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Tu chyba bardziej chodzi zeby na te Swieta bylo wiecej zielonego niz niebieskiego na polkach sklepowych Edytowane 16 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 16 czerwca 201410 l No to zagadka dlaczego Moon Studios nie ma strony internetowej ani jakiejkolwiek siedziby rozwiązana: It's amazing that something this polished was just now announced and is releasing so soon, and it's even more amazing that it was made by a worldwide team over skype. The developers come from all over the globe in places like Israel, Austria, and Los Angeles, and it's a testament to the communication capabilities of our times that a game like this could be made under such conditions. I can't wait to play the fruits of their labors when Ori and the Blind Forestrelease in Fall 2014. Źródło: http://www.gamrreview.com/preview/91647/ori-and-the-blind-forest-surprises-and-delights/ Edytowane 16 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Dobrze rozumiem, że oni porozumiewają się ze sobą za pomocą Skype'a i siedzą w różnych częściach globu? :o Damn, niezwykła sprawa.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Tak. Nie mają siedziby, są z różnych części świata i grę stworzyli komunikując się na odległość.