June 9, 201412 yr Ms zapowiedział dziś dość intrygujący 2d platformer http://youtu.be/cklw-Yu3moE Bardzo fajny art style, muzyka rownież na plus, jest to chyba jedna z ciekawszych gier zapowiedzianych na xbox one choć pewnie i tak bedzie na pc Edited June 9, 201412 yr by kubson
June 10, 201412 yr Intrygujące i smutne : < Warto czekać. Z drugiej strony to jednak mały atut XO. Większość zapewne sprawdzi na X360 lub laptopie.
June 10, 201412 yr Mam nadzieje, ze ta muzyka z trailera znajdzie sie grze - wtedy biore w ciemno. Piekne sa te rysowane tla. Nieprzepelnione cukierkowatoscia i szczegolami, takie wywazone. Licze, ze lokacje nie beda tylko stricte nocne. Dzis ogladajac po raz kolejny trailer przyszedl mi do glowy pomysl, ze chcialbym aby ten maly wraz z postepami w grze rosl. Cos jak w krolu lwie tylko, ze tutaj stalby sie rozmiarow tego ptaka i wtedy bylby ciekawy pojedynek koncowy a nie, ze po raz kolejny uderzalibysmy w kilka witalnych punktow na bossie. Czekam jak na nic w tej generacji.
June 10, 201412 yr Czytam tylko sprzeczne informacje. Raz, że tylko XOne z premierą w 2015. Dwa, XOne\X360\PC tego roku.
June 11, 201412 yr Obs.ralem sie na teczowo. Po prezentacji balem sie troche, ze bedzie to kolorowe meat boy ale nic z tych rzeczy. Cudo.
June 11, 201412 yr Zapewne wyjdzie potem na X360 i PC, plejstejszony wykluczone bo to marka Microsoftu. Ogólnie tak jak przypuszczałem, kolejna metroidvania i na kilometr czuć podobny poziom wykonania jak Dust Elysian Tail. Edited June 11, 201412 yr by MaZZeo
June 11, 201412 yr Ale to jest śliczne, design mnie rozbraja. Gameplay wkręcił mnie po samym filmiku i chciałbym w to już zagrać. Czekam z niecierpliwością.
June 13, 201412 yr Gameplay obiecujący, ciekawe jak historia będzie się wiązać z tym ptakiem z Bioshocka
June 16, 201412 yr Tu chyba bardziej chodzi zeby na te Swieta bylo wiecej zielonego niz niebieskiego na polkach sklepowych Edited June 16, 201412 yr by hav3n
June 16, 201412 yr No to zagadka dlaczego Moon Studios nie ma strony internetowej ani jakiejkolwiek siedziby rozwiązana: It's amazing that something this polished was just now announced and is releasing so soon, and it's even more amazing that it was made by a worldwide team over skype. The developers come from all over the globe in places like Israel, Austria, and Los Angeles, and it's a testament to the communication capabilities of our times that a game like this could be made under such conditions. I can't wait to play the fruits of their labors when Ori and the Blind Forestrelease in Fall 2014. Źródło: http://www.gamrreview.com/preview/91647/ori-and-the-blind-forest-surprises-and-delights/ Edited June 16, 201412 yr by DonSterydo
June 16, 201412 yr Dobrze rozumiem, że oni porozumiewają się ze sobą za pomocą Skype'a i siedzą w różnych częściach globu? :o Damn, niezwykła sprawa.
June 16, 201412 yr Tak. Nie mają siedziby, są z różnych części świata i grę stworzyli komunikując się na odległość.