Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Soul, zachowujesz jak taki typowy polak janusz, ktorego niestac na nextgena i nakreca sie jak katarynka z tymi meblami, ego i jakimis innymi bzdurami wyssanymi z palca. Kupujac PS4 nie spodziewalem sie 6premier kazdego miesiaca(polowe i tak przesuneli). Okres wakacyjny zawsze byl ogorkowym, nawet na PS3 i 360tce prawie nic nie wychodzi, wiec nie czaje w ogole do czego pijesz. We wrzesniu kupujac raptem 2 tytuly mam kolejne miesiace z bani, do tego pazdziernik i listopad zapowiada znakomicie.

Tak nie stać mnie na next gena weź mnie nie osłabiaj, pracując z w sklepie z konsolami i takiego next nextgena mogę mieć w 5 minut tylko na (pipi) mi to, już raz kupiłem sobie PS3 na premierę dziękuje postoje, wolę tą kasę wy(pipi) na nowe air maxy i poł kolekcji PROSTO. To nie są bzdury wyssane z palca tylko Czysta Brudna Prawda ktora Cię boli tak bardzo, że zamiast grać w te wyimaginowane gry to siedzisz na forum i kolejny dzień zaginasz czasoprzestrzeń Panie Richie Rich. Tylko jest jedno małe ale, porownujesz konsole ktora jest na rynku parę miesięcy do konsoli ktorej sezon ogorkowy nie był straszny bo dorobiła sie kilku solidnych gier wcześniej czego nie można powiedzieć o PS4/XONE. 

(pipi) łem :sorcerer:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PS4 > dresy PROSTO

Opublikowano

Maciomaniak, Orzeszek, Mazzeo, Haven chyba też miał najpierw pleja.

Do XO trzeba dorosnąć, ps4 to jak pierwszy samochód po zdaniu prawka, tani szrot żeby żeby sprawdzić teren.

- 17 % posiadaczy PS4 nie miało żadnego past gena

- 31 % procent posiadaczy PS4 miało/ma Xboxa 360, ale nie miało PS3.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-13-sony-posiadacze-xbox-360-i-wii-przechodza-na-playstation-4

poczytajcie.

edit - jeśli taki trend się utrzyma, to w tej generacji może się sprzedać więcej konsol niż poprzednio.

//////////////////

teraz wiadomo skąd taka moda na remastery

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wiadomo że remastery dla nawróconych botów i Kazuba który już chyba tlou w tej generacji nie da rady ograć.

Opublikowano

Zresztą co będę oceniał ludzi chodzących w PROSTO skoro jeżdżę bmw :-D

Opublikowano

I powiedz jeszcze to biała beta i nazywasz się Boguś i jesteś gwiazdą internetu :D

Opublikowano

I powiedz jeszcze to biała beta i nazywasz się Boguś i jesteś gwiazdą internetu :D
To nie ja :-D
Opublikowano

Wiadomo że remastery dla nawróconych botów i Kazuba który już chyba tlou w tej generacji nie da rady ograć.

Nie dziwię mu się, sam bym rzucił w cholerę plany ogrania czegoś w 2x gorszej rozdziałce/framerate.

W zasadzie to nieco zazdroszczę teraz tym co nie ograli jeszcze tych gier bo oni poznają je w lepszej wersji

gdybym wiedział to pewnie sam bym tak zrobił.

W zasadzie jak ktoś nie miał past gena to next geny mają dla niego mega line up.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Internet jest fajny jakos nie wyobrażam sobie balona lub milana w pracy którzy zadaja sie z takimi ludzmi xDDDD

Opublikowano

No nie powaliło mnie infymus, ale to dlatego że dwa miesiące temu zmieniałem lapka i pograłem chwilę w nowsze gry.

Czyli w kwietniu? No tak inFamous jest z marca więc wszystko się zgadza :teehee:

Opublikowano

Widzę że szanowna moderacja ostro się wzięła do roboty. Ping zaczął hejtować PS4 w statusach, chciałem mu odpisać coś zabawnego, ale wątek znikł :(

Opublikowano

@ Soul, przypadkiem w świeciegier przy Złotych Tarasach w Warszawie nie pracujesz?

Tam sprzedaje taki łysawy typ w dresach PROSTO.

Edytowane przez Afroman

Opublikowano

@ Soul, przypadkiem w świeciegier przy Złotych Tarasach w Warszawie nie pracujesz?

Tam sprzedaje taki łysawy typ w dresach PROSTO.

Ale co to ma wspólnego z wojnami konsol bo nie rozumiem.

no chyba że on tam xbony sprzedaje, jeśli tak również potępiam,

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W Świecie Gier maja słaby stosunek do Xbonow, mam kontakt z tamtejszymi sprzedawcami ;)

Opublikowano

Oprócz tego, że pewnie można tam je nabyć i usłyszeć przy okazji "ciekawe teorie" na ich temat, to tyle co bluza PROSTO.

Opublikowano

Dziwne, że nikt jeszcze nie pisał, że ostatnia decyzja udziałowców Capcomu otworzyła drogę do wykupu firmy przez zewnętrznych inwestorów.

Opublikowano

Na razie nie ma za bardzo o czym pisać. Jak się pojawią jakieś przecieki z ofertami, wtedy będziemy mogli lamentować/cieszyć się/zabijać itd. (w zależności od kupującego ;) ).

Opublikowano

Widzę że szanowna moderacja ostro się wzięła do roboty. Ping zaczął hejtować PS4 w statusach, chciałem mu odpisać coś zabawnego, ale wątek znikł :(

W statusach hejtuje a w domciu pewnie tak to wyglada:

caress_zps24bd44ce.gif

Opublikowano

Na razie nie ma za bardzo o czym pisać. Jak się pojawią jakieś przecieki z ofertami, wtedy będziemy mogli lamentować/cieszyć się/zabijać itd. (w zależności od kupującego ;) ).

Tak w ogóle, to sama firma nie jest zbyt wiele warta - $800 mln - $1 mld.

Opublikowano

Skladamy sie?

Opublikowano

Sony w tarapatach finansowych, wiec firma może pójść do MS. Z drugiej strony marki RE, SF plus kilka innych wciąż są jeszcze gorące, więc to tyle samo ryzykowna co opłacalna inwestycja. Uaa, reboot RE1-3 jako exy to byłby temat.

Opublikowano

Skladamy sie?

Nawet takich drobniaków nie wydaję jak nie muszę ;)

Opublikowano

Ping jest Master Race więc raczej nie :confused:.

to jest troll z pc master race, zresztą ping nie gra w gierki tylko je kupuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.