Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

u mnie konsola działa 24h na dobę i nie wyobrażam sobie ładowania pada od ps4 co 3h

aku w padzie trzyma mi grubo ponad 20h napierniczania więc nikt mi nie wmówi że wbudowany aku w ps3, ps4 to taki wypasik który pozwoli mi na komfortowe granie

tak, wybór pada to u mnie podstawa

tak, pad od m$ to dla mnie najlepszy wybór

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste.

Ok. :klapek:

Ciezko mi sie bylo dalej juz skupic na tresci.

Opublikowano

u mnie konsola działa 24h na dobę i nie wyobrażam sobie ładowania pada od ps4 co 3h

aku w padzie trzyma mi grubo ponad 20h napierniczania więc nikt mi nie wmówi że wbudowany aku w ps3, ps4 to taki wypasik który pozwoli mi na komfortowe granie

tak, wybór pada to u mnie podstawa

tak, pad od m$ to dla mnie najlepszy wybór

Jak juz mówisz to nie popadaj w skrajnosci ze pad od ps4 działa 3h

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste.

Ok.  :klapek:

Ciezko mi sie bylo dalej juz skupic na tresci.

Wstaje rano , odpalam SO - działa online , działa

Odpalam Diablo 3 na PS4 , działa , działa

wiec jaki masz problem?

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Kupisz obie Forzy i zmienisz zdanie o xbone

Opublikowano

Kupisz obie Forzy i zmienisz zdanie o xbone

Opowiedz więcej ? jestem zaintrygowany i zauroczony tą opowieścią 

Opublikowano

Mi pad trzyma jakieś 6h, mam dwa, jeden ciagle w stacji dokującej.

Niewidoczny napisał bomby prawdy, przeciętny gracz nie licytuje się czy gra na MC ma 76 czy 74 na MC, jeśli ktoś zobaczy trailer SO i mu się spodoba to kupi XOne, jeśli bedzie wolał mroczniejszego Infamousa to kupi Infamousa, a pro gracz? Kupi obie konsole, ale zacznie od tej której klimat bardziej mu leży.

Opublikowano

Pierwszy dzień Xboxa One w moim domu, wiec napisze, krótkie podsumowanie.

Na poczatku, aby  każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Jesli chcesz kupic konsole na gwiazdke, konsole na ktorej chcesz tylko grac. I jesli akurat nie masz konsoli w domu. To kup .... PS3. Ograj wszystko, zajmie Ci to spokojnie 6-9 miesiecy. 

Jesli chcesz kupic Next gena a stac cie na jedna konsole, lub nie widzisz sensu posiadania dwóch bo rynek gier to w 95% multiplatformy, kup PS4.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste. Nie zauwazysz zadnej róznicy w działaniu komunikacji, bo poprostu bedziesz ja miał w obu przypadkach, i bedzie dla Ciebie tak samo akceptowalna.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous  jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli. 

Na nowej generacji, jest tylko jedna gra na obu sprzetach , która moze pomóc podjac decyzje jesli nie ograłes jej wczesniej. The Last of Us. Ale na samym poczatku napisałem o PS3 i to tam powinienes ja ograc. Jesli juz chcesz miec nowa konsole, to własnie z tym tytułem ja kup.

Wiele razy w tym temacie padało zdanie ze DC jest hujowy ( w przypadku osob ktore go nie miały) i ze jest bardzo dobry ale nie skonczony w przypadku osob ktore w niego graja. Przy okazji drugiej opcji czesto towarzyszył tekst "Jakbys wydał 200zł na gre to tez bys tak mówił"

Wiec drodzy fani Xbone. Ja wydałem 1700 zł na to aby zagrac w SO. Wiec musze wiedziec najlepiej. Nie jest to za(pipi)ista gra. Jest fajna, gra sie przyjemnie, ale nie jest rewelacyjna, A DC nie jest hujowy... jest fajny , gra sie przyjemnie .. i tylko tyle.

Pad jest lepszy w Xbox One. Ale znowu nie jest to róznica, za która mozna tesknic i która moze byc powodem wyboru konsoli. Tak samo jak nie jest wazny jej wyglad, wielkosc itd.

Baterie , czy ładowanie z USB - jakie to ma znaczenie?

Rok  konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4, 

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

Po tym poście można zamknąć ten temat :D

Opublikowano

jak to 24h, zmieniasz sie z ludzmi w mieszkaniu i gracie na zmiane przez 24h ?

bo nie moge sobie tego wyobrazić

mi DS4 trzyma przeważnie 8h

jest kilka opcji w ustawieniach które wydłużają długość pracy

Opublikowano

No, szczególnie po tym:

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN.

CU6BWqD.png

Opublikowano

No, szczególnie po tym:

CU6BWqD.png
Napisz nam proszę wiec jakie to różnice.
Opublikowano
Baterie czy ladowanie, jakie to ma znaczenie

:facepalmz:

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

Zalezy, jesli ktos gra glownie na multi, to lepiej jako glowna miec XO, jesli singiel, to faktycznie PS4, moze exow kompletnie nie ma, ale gry w singlu maja czesto 180p wiecej, a to przeciez wazne xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

XBL działa. Nie ma konserwacji, jak jest duża premiera to nie ma loterii "PSN padnie czy nie?". Swoją drogą 4.11 CoD. xD

Zresztą muszę przypominać ile ludzi pisze czy to w tematach, czy w statusach, że PSN padł?

Proszę expert, jest zbyt śmiesznie.

CU6BWqD.png

Opublikowano

różnice w działaniu sieci zobaczą osoby, które siedza na tym forum 3/4 dnia napieprzają co chwile f5 i czekając na wpis o psn

przeciętny gracz niekoniecznie

Opublikowano

Podzial sil w tym temacie na przestrzeni kilku dni przypomina mi niezmiernie ostatnie wystepy naszej kadry kopaczy. Otoz zespolowi temu (M$) udalo sie niedawno osiagnac jakis sukces na miedzynarodowej arenie (spolecznosc graczy) wykorzystujac lekka i chwilowa niedyspozycje mistrzow swiata (Sony). Teraz cala banda kibicow (bociarnia) i sezonowych januszy (nintendofagi) chodzi ob.srana na mietowo bo w koncu po tylu latach jakis sukces jest i mozna pokrzyczec w internecie i polizac sobie nawzajem jajka, plusikujac i lajkujac. Nie zmienia to faktu, ze eliminacje (wyscig nexgenow) sie jeszcze nie zakonczyly a w pelni odbudowani i wzmocnieni mistrzowie swiata wroca i pokaza miernym kopaczom gdzie ich miejsce. #tylkosony

Opublikowano

Wiadomo, online na PS4 i Xone działa dokładnie tak samo. Widać to szczególnie na przykładzie bety Evolve - czy ktoś widzi jakąkolwiek różncę w działaniu?

jh3jgi.jpg

Opublikowano

różnice w działaniu sieci zobaczą osoby, które siedza na tym forum 3/4 dnia napieprzają co chwile f5 i czekając na wpis o psn

No tak, szczególnie Ty nie widzisz jak codziennie piszesz, że Cię wywala z wyścigów online w DC XD

Opublikowano

I o tym mowię, ale suteq tego nie ogarnia XD

Gdyby podczas wchodzenia do CW byl przeprowadzony test IQ to sutqa by z nami nie było :(

Opublikowano

ale przypadek DC to nie wina psn tylko gry, w której naprawiają kod sieciowy bo jest zepsuty

i jeszcze co do Evolve:

"This isn't a PS4 failure. This is the creators not taking the new software patch into account when planning the Alpha. So because of that the servers aren't compatible. Xbox One didn't have a software update, so its servers have no problems."

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przecież to wina tego softu ale xboty już sieją ferment z donem aka " :P "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.