Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak jesz to nie oglądaj.

Zapowiada się epicko xD

prawilne chłopaki, prosto z serca (i żołądka) nie to co ta sprzedajna kinga, której jakby ktoś zagwarantował lifting cycków to by została blacharą :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hehe, dają po jajach ziomki. Zwiastun tego odcinka obejrzałem jedząc pysznego pączka. Nigdy więcej :)

Opublikowano

Niechcący trafiłem na blog Maciusia...

Tak jak to zrobił James Cameron z Avatarem. Tak, jak to zrobili ludzie od Grawitacji. To dzieje się na naszych oczach, a DX12 będzie wykorzystywany nie tylko do produkcji gier, ale zyska zastosowanie w medycynie, bankowości, w laboratoriach, gdzie wymagane będą prezentacje graficzne różnych treści. To DX12 napędza HoloLens. Więc uwierz w jego potęgę.

Raka nie dostałem, ale trochę szarych komórek ze śmiechu umarło. DX12 leczy raka :pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Maćkowi widać nie pomogło :(

Odnoszę wrażenie,że typ chce zostać drugim Zbyszkiem i wszędzie gdzie się da na siłę zachwala tego bubla.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jak jesz to nie oglądaj.

Zapowiada się epicko xD

prawilne chłopaki, prosto z serca (i żołądka) nie to co ta sprzedajna kinga, której jakby ktoś zagwarantował lifting cycków to by została blacharą :/

Ja to widzę inaczej: Bolek jak to typowy, pozbawiony uczuć wyższych konsument x-box one; na zasłyszenie pytania o poświęcenie dla miłości puszcza bezpardonowo obfitego, podwójnego hafta na podłogę.   :smutas:

Opublikowano

the-order-screen-3.jpg

8/10 jak nic, przykro mi Jaczes :reggie:

To co w koncu, zaklad aktualny czy ktorys wydygal?

Przeciez obydwaj potwierdzilismy, jesli YETI wydygal to jest dla mnie skonczony na tym forum.

edit: juz widze w statusach odpyerdala jakies czary typu: "jedna recka 8/10 wystarczy zebym wygral".

Zalosny moron.

Ale czego spodziewac sie w po klapach.

Takie wlasnie sa slejwy - pyerdolic to oni moga dlugie godziny jakie to sony najlepsze i neizwyciezone, a jak przychodzi sirius biznes to wychodzi na to, ze nie wierza w kochanych chinczykow  :reggie:

Fuck you yETI, you punk ass bitch.

Stary kon, a takie dziecko. No coz, przynajmniej wiesz, ze jestes moja dziwka.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD

Dejw, tak to jest jak się nie czyta uważnie umów.

Opublikowano

DZIWKĄ

Opublikowano

Za honorem i godnoscia czlowieka?

Opublikowano

Xboty nie dość, że nie mają w co grać do września, to jeszcze Lajw im się yebie xD (polecam temat w dziale xboxa). Serio nie dziwie sie, że są tak aktywni w tematach baronowych exów. Biedaki nie moga nawet aczikow sprawdzić, to czasu sporo jest.

Opublikowano

Zobaczymy co dejw będzie odpierdalał jak będzie 90% xDDD

Opublikowano

Zobaczymy co dejw będzie odpierdalał jak będzie 90% xDDD

90% dla pasów? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jak bedzie 8/10 to kasuje konto na forum, jak nie bedzie to yeti kasuje.

OK yeti?

w sumie zaklad byl na podstawie tego posta, mozna to zinterpretowac ze nie chodzi o srednia na gamerankings czy metacritic 

Opublikowano

8/10, to nie 80%, Fanek sie spytał czy Order bedzie goty, a ja odpisałem że to będzie gra na 8/10. Teraz tylko czekam na jakąś recenzje, gdzie gra bedzie oceniona na 8/10 i... Jaczes :bye:

:mocking: :mocking: :mocking: :mocking:

Opublikowano

hqdefault.jpg

intryga niczym Tracza z plebanii 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio w xbl więcej nie działa niż działa [emoji14]

no ja mam co weekend jakieś problemy, niby dołożyli 300 tysięcy serwerów, a jest gorzej niż na X360

a jak zamula XBL, to i cały system się ślimaczy, porażka

Mi sie ciagle od tygodnia yebie lajw.

Nie moge sie zalogowac, albo nie laduja mi sie apki typu osiagniecia :/

Teraz nie mogę się zalogować do live.W takim razie wracam do nadkonsoli

:kaz:

Nie dość, że konsola bez eksów, tylko multiplatformy w guwnie rozmazanym 900p, bez trawy, to jeszcze ten niezawodny i świetny lajw nie działa. Gzie jest Wiesława, bo chętnie usłyszę jej zdanie w tym temacie. :lol:

Opublikowano

Nie no serio, czuję się jak w jakimś śnie. Pięknym śnie!

- Xbox One otrzymuje najgorsze multiplatformy

- Xbox One has no games until september

- Xbox Live okazuje się psuć jak inne tego typu usługi (siada argument że XO do online)

- Playstation 4 sprzedaje się najlepiej, bijąc rekordy

- PS Plus daje dobre gry AAA

- Nvidia dyma PC-towców otwarcie oszukując ich co do specyfikacji

- mało kto optymalizuje kod portów na PC , GTA V wciąż na komputery nie wyszło

- UBI i EA ud*piają kluczykownie, przy okazji Ubi downgrade'uje porty na PC i otwarcie okazuje niecęć do tej platformy w wyypowiedziach

- coraz więcej botów przechodzi do obozu Playstation

- Digital Foundry obala po latach mit o gorszym GTA IV na PS3

- PS3 nadal jest wspierane

Nie budźcie mnie czasami, to jest zbyt piękne...

Opublikowano

A najlepsze przed nami.

Ostateczne rozwiązanie sprawy mniejszości xbockiej.

Opublikowano

Gratuluje Mendrek

Niektórym do szczęścia wystarczy aby konsola której się nie posiada odnosiła sukcesy

Opublikowano

Biedaczyna z Mendrka, na nadkonsole go nawet nie stac :( Ogrywa teraz gry z plusa na PS3 i na dodatek propsuje konsole nawet jej nie majac :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.