Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sumie bluber masz racje. Nawet gdyby gra byla przyjemna dla oka nie zmieniloby to mojego subiektywnego odczucia, ze zapowiada sie jeden z najwiekszych crapow, jaki widzialem w biezacym roku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

easye ma rację, grafika grafiką ale gra jest paskudna i nie ulega to wątpliwości, do tego dropy FPS czy słabe textury zniechęcają do tego tytułu, jako całość nie jest źle, ale z lepszą grafiką mogło być jeszcze lepiej.

Opublikowano

To ja nie wiem jak wy możecie grać w diablo dla mnie ta gra jest brzydka.

Opublikowano

A pomyśleć, że kiedyś w wowa grałem w 15-20 fpsach na low i świetnie się bawiłem. Dzisiaj widziałem jak współlokator grał sobie w fifę na laptopie i też świetnie się bawił, a mnie aż bolały oczy od tych skaczących 30 klatek. Quo vadis domine?

Moje najlepsze wspomnienia z WoWa, to również granie przy 15-25 fpsach na low, a i to bez zadymy na ekranie. Ważniejsze było ubicie bosa z ekipą. Co ciekawe rzuciłem tą grę dopiero po zakupie nowego sprzętu.

Grafika w grach nie jest najważniejsza, jeżeli jakaś gra broni się innymi zaletami. Ale widać szlachta już nawet to potrafi wypaczyć.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

to jest nowa generacja, tu musi być 1080p/60fps.

Opublikowano

Blacha też zawsze mówi, że musi być cały setting na ultra, inaczej nie warto grać bo boli...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Zdradzono że w Rime nie będzie w ogóle walki. To już jasne, czemu MS odrzucił ten projekt.

Odrzucił bo deadlight było gó.wnem obesranym

Ale Ryse już nie odrzucił, mimo że Crysisy były jeszcze większymi gunwami obesranymi.

Opublikowano

To ja nie wiem jak wy możecie grać w diablo dla mnie ta gra jest brzydka.

Ładniejsza niż na PC
Opublikowano

I gra się o niebo lepiej.

Opublikowano

wiadomo, że w diablo lepiej gra się na konsolach (a najlepiej na playstation 4). normalnie jak człowiek na kanapie z padem w ręku, a nie zgarbiony na taborecie. do tego kolega może usiąść obok ciebie aby pogadać o tym jak na xboksie nie ma gier popijając piwko.

Opublikowano

Beka z was, ta gra jest paskudna na wszystkim

Opublikowano

Jest\będzie youtube jako aplikacja na ps4 czy takie rzeczy tylko u botków?

Opublikowano

Beka z was, ta gra jest paskudna na wszystkim

[Nintendo mode]Nie licza sie technikalia tylko design, tak mrocznie ale jednoczesnie tak kolorowo i zywo, sztuka, musisz to szanowac kolego.[/Nintendo Mode]

Opublikowano

Jest\będzie youtube jako aplikacja na ps4 czy takie rzeczy tylko u botków?

Ma być w update 2.0

Jak można nie mieć YT na dużym ekranie. Że też ludzie to kupują.

2013-08-23-lunchalone1.gif

Opublikowano

Screen_Shot_2014-10-21_at_5.00.21_PM.0.0

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Hahahah, REALLY XD ?

PS. SO PS4 confirmed !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Screen_Shot_2014-10-21_at_5.00.21_PM.0.0

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

O co ci chodzi?

Opublikowano

To juz ktoś wczoraj wrzucal, mate font z sunset overdrive

Opublikowano

Sony takie dobre, klapy będę miały przynajmniej font w sklepiku z jedynej dobrej gry w tym roku (oczywiście only on xbox1) :reggie:

Opublikowano

Sony zbyt zajęte robieniem przełomowych exów. Szkoda im sił na jakieś durne czcionki.

Opublikowano

Font dostępny za darmo, więc sobie go użyli, zapewne żałują, że SO nie jest exem na ich konsoli. Ciekawe po co to komu, jak nawet dobrze to nie wygląda, oczywiście botki nie pamiętają już, jak Microsoft wykorzystał główną piosenkę Little Big Planet do swojej reklamy.

Opublikowano

Zgadzam się, perfidny plagiat.

Tylko kogo to obchodzi mając możliwość słuchania na swojej konsoli takich utworów.

http://youtu.be/oZtrcDjJzds

mind_blown.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A na PS4 najlepsze gry w nextgenowej oprawie, których łoniak nigdy nie będzie posiadał, bo jest za słaby. Przykre...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.