Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, mam też inne pasje, plany, życie rodzinne, zwierzęta do wykarmienia. Gierki sa daleko na mojej liście priorytetów, ale nie bój żaby niebawem zakupie tą wspaniałą konsole i nie wiem po co ta postawa ala testoviron - ty je.bany biedny polaczku nie stać cię na konsole, nie dla psa kiełbasa polaku je.bany, ja mam dwa next geny i na same je.bane zabawki w tym miesiącu wydalem 4000 zł

Trochę liczyłem na post tego typu. Śmiesznie to brzmi jak mówisz, że gierki są daleko na twojej liście bo patrząc po ilości twoich postów w tym temacie stwierdzam zupełnie co innego. Na dodatek jak ktoś nie raz pisał, że ma rodzine itd. po prostu go wyśmiewaliście.

Ja sam rozumiem jak to jest mieć rodzinę na karku więc czaje o co ci chodzi, zero testovirona z mojej strony, A i zwierzak u mnie też na wykarmieniu, a bydlak dużo je :) Tylko po raz kolejny to wy się ciągle naśmiewacie, że ogrywacie exy szybciej niż Yeti czy Menderk. Więc czego ja bym tak nie mógł?

You've got the point sir :hi: ale anyway kupno gry a konsoli plus tv* to jednak róznica

*tylko panas HDX81 coś tam (chociaż w sumie do bonera starczy mi moje skromne 32 cale :teehee:)

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra, jesli chodzi o gry, to nie ma co nawet strzepic jezyka - wszystko jasne, ps4 to szrot.

Byla beka z share?

Chcesz nagrac swoja akcje na ps4:

1. rzut moneta > nagra sie/nie nagra sie

2. rzut moneta > nagra sie tyle ile chcesz/nagra sie 14 sekund

Chcesz nagrac swoja akcje na xbox:

1. wybor > komenda glosowa/czy 2 x guide button

2. wybor > jaki czas gry nagrac?

xdddd

Opublikowano

Widocznie nie ogarnales nigdy tego przycisku. Od miesiecy nie mam zadnych problemow z nagrywaniem rozgrywki, wystarczy wcisnac raz Share, odczekac sec i zapisac ostatnie 15 minut na dysku. Z tego co pamietam jeden tytul mial problemy z nagywaniem od danego moementu i na obo konsolach.

Posiadajac kamerke do PS4 takze mozesz chyba wydawac te komendy glosem.

Jak tam easye, yeti i reszta klapkow piecze troche po recenzjach Sunset Overdrive ? Buhahahaha a miało byc 6/10 xD

Czuje dumę

Tylko Xbox

No mnie akurat Sunset w ogole nie interesuje, ale coraz mocniej zastanawiam sie nad zakupem Xboxa dla innych exow, z tym, ze juz nie lubie sie rozdrabniac, nie mam czasu na dwie konsole,wiec musialbym zdecydowac ktora po jakims czasie sprzedam.

Teraz ten zakup nie ma najmniejszego sensu, bo w Destiny wsiaklem do tego stopnia, ze jedynie Aliena udalo mi sie skonczyc i tylko dlatego, ze akurat mialem L4 (choc gra jest przekozaczna!).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Trochę liczyłem na post tego typu. Śmiesznie to brzmi jak mówisz, że gierki są daleko na twojej liście bo patrząc po ilości twoich postów w tym temacie stwierdzam zupełnie co innego. Na dodatek jak ktoś nie raz pisał, że ma rodzine itd. po prostu go wyśmiewaliście.

Ja sam rozumiem jak to jest mieć rodzinę na karku więc czaje o co ci chodzi, zero testovirona z mojej strony, A i zwierzak u mnie też na wykarmieniu, a bydlak dużo je :) Tylko po raz kolejny to wy się ciągle naśmiewacie, że ogrywacie exy szybciej niż Yeti czy Menderk. Więc czego ja bym tak nie mógł?

Piszesz w cw i cię to boli, że ktoś kogoś wyśmiewa? lol beka z ciebie xD

Beka z ciebie, nic mnie nie boli, że ktoś kogoś w CW wyśmiewa. Po prostu wykorzystałem sytuację i teraz ja się zaśmiałem z blubera. Simple as that.

Opublikowano

kolejny dzień kolejna masakra sonybociarni, SO miażdży! 

Kolejny świetnej jakości EX na EXBOXA a jeszcze przed nami kolekcja MC i Ori    :hi: 

OQZATLb.gif

no i dzięki MS...Insomniac dostarczył bardzo dobrą grę bo ostatnio za panowanie dyktatora $ony było tylko gorzej i gorzej co potwierdza również to że wszyscy utalentowani ludzie dawno uciekli od $oniacza.

Opublikowano

Dobra, jesli chodzi o gry, to nie ma co nawet strzepic jezyka - wszystko jasne, ps4 to szrot.

Byla beka z share?

xdddd

Ale serio czy trollujesz. Myślałem, że akurat to na PS4 lepiej działa niż na Xone.

Opublikowano

Nie dziala.

Opublikowano

Działa.

196fuarapyylmgif.gif

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dave, nie ogarnąłeś jednego przycisku i już płaczesz. Serio, to działa wszystko idealnie.

edyta. Zmarnowałem 3 minuty życia, czekałem przez cały filmik aż pokażą jak wygląda przemodelowana biblioteka gier a ci mi jakieś nieinteresujące mnie zmiany pokazują.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Byla beka z share?

xdddd

Ale serio czy trollujesz. Myślałem, że akurat to na PS4 lepiej działa niż na Xone.

Szkoda, że na X1 nie ma jeszcze opcji robienia screenshotów. Spencer obiecał po Nowym Roku dopiero.

Opublikowano

Ee co ? Screenów nie można robić ? Zawsze myślałem, że to jakaś beka jest tylko.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Szkoda, że na X1 nie ma jeszcze opcji robienia screenshotów. Spencer obiecał po Nowym Roku dopiero.

To i tak szybciej niż dobry ex na playstation.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ee co ? Screenów nie można robić ? Zawsze myślałem, że to jakaś beka jest tylko.

spoko i tak 90% :klapek:  robi zdjecie telefonem telewizora

Opublikowano

Dziala roznie, w sumie tak jak Jaczes napisal, raz sie nagra a raz nie :/

Mozna by rzec ze dziala na zasadzie ...

taknie :taknieco:

Opublikowano

Obie konsole jeszcze nie są w pełni przygotowane w rok po premierze. Sad.

Opublikowano

No beczunia jest z tego braków screenów, ale spoko na PC było to już dawno i jakoś nie ma się czym chwalić. Drodzy konsolofagi, kupujcie Shadow Warriora gdyż gra już wyszła, jest w cenie 160pln na obie konsole i jest bardzo dobrą polską grą (a własciwie remakiem), ale niestety bez marketingu nikt o niej nie słyszał ;/ 

540_shadow-warrior38.jpg

1080p na ps4 może tym was zainteresuje  :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przynajmniej po prędkości aktualizacji obu systemów widać, że jedna konsola będzie w pełni gotowa tak parę lat przed drugą.

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Cały czas czekam na oficjalną wypowiedź nobody w sprawie zakładu, nie obchodzi mnie że przegrał 5,5k złotych :pawel:

kogo? :mog:  jakiego zakładu?  :pechowiec:

Opublikowano

Bluber ten Shadow jest w pudelku czy tylko digital?

Opublikowano

A ile ten szdadą łorior trwa blubi? :reggie:  

Opublikowano

To Shadow Warrior na konsolkach to jakaś dopakowana wersja czy tylko port z PC?

Opublikowano

Bluber ten Shadow jest w pudelku czy tylko digital?

Shadow Warrior to pierwsza polska gra wydana w pudełku na nową generację. Pawcio mainstory ponad 10 h, zobaczcie sobie reckę Suavka w temacie własnie ukończyłem.

Opublikowano

Ja szadoł łorior to tylko

Oj grało się, grało

Opublikowano

No to masz teraz to, tylko w lepszej grafice.

Opublikowano

Gralem na piecu w tego nowego, swietny szpil, jesli ktos lubi czysta rzeznie bez ratowania swiata od nuklearnej zaglady to jak najbardziej polecam. Fajnie sie katana szatkuje wrogow XfJKKIq.png

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.