Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale po co ma brać XO, jak PS4 ma świetlaną przyszłość, w 2017 może zarządzić coś czuję.

Edytowane przez Lokomotywa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na NES-ie [konsola z lat 80. - dop. red.].

O ŻESZ CHU>J

Gimbownicy nie pamietają.

Opublikowano

KKKQQQQRRRRWAAAA DOSYĆ!

Jak można tak się podle okłamywać, że na szrota cokolwiek jeszcze wyjdzie? "Czekajcie do lutego" ehe na JEDNĄ grę która i tak nie będzie GOTY gdyż w 2015 wyjdzie mnóstwo lepszych gier.

Na XO co chwila jakieś killery teraz Sunset na metacriticu zielone tło przy oceniaczce a nie spleśniała żółć na poziomie 71%.

Dejcie se dychnąć chłopy. Spójrzcie prawdzie w oczy...

JEDNA GRA czaicie? W BloodBorna i tak zagra garstka psychofanów ale już widzę zalew miliona gifów  w CW. 

Jutro po PONAD ROKU klapy zmienią w końcu tło dasha które przez cały czas od premiery wpajało im chyba jakiś przekaz podprogowy że warto czekać ROTFL.

A mam SONY w chuiu. 

k0ntra juz odnalazl swojego profesora chaosa !

ProfChaos.jpg

(dalbym plusa ale niestety naleze do garstki psychofanow serii souls i honor mi nie pozwala :P )

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a ty bluber jako 24 latek do gimnazjum nie chodziłeś ?:D myślałem że nawet dzisiejsi 27 latkowie byli kiedyś gimbusami :D

Opublikowano

Easye pamietaj ze PS4 jest pewniejsze. Nie zapominaj o grach od swietnych 1st party jak ND czy Santa Monica. Lada chwila MS moze sprzedac marke Xbox i wszyscy obudzimy sie z reka w nocniku. Sony bedzie trwalo wiecznie,a wiec trwaj z nimi!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

hah jaka beka z xbotów, aż nie dowierzam w to co czytam, spuszczacie się na tym SO jakby to była jakaś megatona na miare Uncharted 2 lub The Last of Us :facepalmz: a tak naprawde to jakaś śmieszna podróbka Infamous w karykaturalnej oprawie, jak widać xbotom tak niewiele potrzeba do szczęścia, w sumie sie nie dziwie, jakbym był posiadaczem śmiesznej konsolki zielonych to też bym miał polucje nocne na widok sunset overdirve

Opublikowano

a ty bluber jako 24 latek do gimnazjum nie chodziłeś ? :D myślałem że nawet dzisiejsi 27 latkowie byli kiedyś gimbusami :D

86 pierwszy rocznik gimbazy
Opublikowano

a ty bluber jako 24 latek do gimnazjum nie chodziłeś ? :D myślałem że nawet dzisiejsi 27 latkowie byli kiedyś gimbusami :D

Byłem niestety.

hah jaka beka z xbotów, aż nie dowierzam w to co czytam, spuszczacie się na tym SO jakby to była jakaś megatona na miare Uncharted 2

Je.błem :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

hah jaka beka z xbotów, aż nie dowierzam w to co czytam, spuszczacie się na tym SO jakby to była jakaś megatona na miare Uncharted 2 lub The Last of Us :facepalmz: a tak naprawde to jakaś śmieszna podróbka Infamous w karykaturalnej oprawie, jak widać xbotom tak niewiele potrzeba do szczęścia, w sumie sie nie dziwie, jakbym był posiadaczem śmiesznej konsolki zielonych to też bym miał polucje nocne na widok sunset overdirve

Infamous to podróba Crackdown.

Opublikowano

Znaczy się, teraz Metacritic jest wyrocznią objawioną?

Opublikowano

do tego gierka od podkupionego developera. nic dziwnego w sumie ms potrafi tylko kupować developerów, czasowe exy żeby wierni fani marek od zawsze kojarzonych z playstation nie mogli pograć i minecrafta za fortunę dzięki której możnaby sfinansować dziesiątki exów. ehhh....

Opublikowano

Share będzie używał sieci PSN szczątkowo, tylko aby obliczyć czas grania. 

ktorej?

Podziału majątku. 

no spoko bylo

vh9c9i.jpg

Te zaslony co wisza na suficie to mnie $2000 kosztowaly '_'

21mzzn8.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Lubię jak tu wbija mersi udając konesera, wspominając przy okazji w co drugim poście o uncharted. To ten sam typ zawodnika, który dwuwymiarowe gry ubisoftu uważa za gry indie.

Opublikowano

A mogłeś za to 5 Xbox One kupić i wysłac biednym dzieciom w polsce.

Opublikowano

Zielona zaraza grająca w Horizon 2  :fsg:

Don grający w Bayonetta 2  :fsg:

Klapki czekające 3 tygodnie na synchro z serwerami DC  :sadfrog:

Beka must go on!! ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ej ale widze, ze Titanfall podzielil losy Killzona na Onie. 1000 osob online...

Opublikowano

infamous mnie znudził a sunset overdrive chętnie bym sprawdził. Ja bym tych gier nie porównywał z tego powodu że koleś lubi jeździć na liniach :D  

A jak mówimy o podrabianiu to wszystkie sandboxy zerżnęły pomysł z GTA :D

Opublikowano

Porownywac mega kolorowa gre z wypas humorem, czysty erkejdowy fun z smutnym, szaro burym pedauem w rurkach bez fabuly, eh, klapom to niewiele trzeba.

Opublikowano

Boże jaki świetny humor jest w tej grze.  :reggie:

Opublikowano

No wiem, ze evolution do(pipi)alo zart roku z online w driveklapie, ale nie dajmy sie zwariowac.

Opublikowano

Boże jaki świetny humor jest w tej grze.  :reggie:

jak masz dwanaście lat. chociaż f-bomby latają dość często. myślałem, że to jednak gierka do młodszego targetu przeznaczona.

Opublikowano

Czy One ma jakas kierownice w cenie 400-600 zl ktore dzialaja z Forza 5 i H?

http://www.ceneo.pl/30484678

Czezky ma te kierownice bodajze.

Ta kiera nie ma force feedbacka,więc to (pipi) obesrane dla Januszy kierownicy. Bez FF to można kupić kiere znamienitej firmy apollo za 49,99zł w sklepie słynącym z codziennie niskich cen.

Chyba lepiej już kupić tą przejściówkę na DFGT co ussr wrzucał.

Opublikowano

Ej ale widze, ze Titanfall podzielil losy Killzona na Onie. 1000 osob online...

tak bez trollowania, skąd to info?

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Myślę że z dupy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.