Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

FH2 też widziałeś na screenach i gifach.

No nie.

Opublikowano

Dobra, wy tu o jakiejs grze z gnomami na 10- ale niech ktos wytlumaczy 8+ dla Bajonety 2.

Zgaduje, bez czytania recek:

-Bayo- świetna gierka, ale mało zmian w gameplayu, widać, że gierka na poprzednią generację.

Mordor- ogromna gra, tyle możliwości, doskonała grafika, dla takich tytułów warto kupić nextgena.

Opublikowano

10h Bayo 2 za mną i nawet jakbym na siłę chciał podać jakieś wady, to nie jestem w stanie za bardzo niczego wymyślić :P Nawet fabuła jest całkiem całkiem O_o

Opublikowano

jakie pieczywo stunika xd

Nie po prostu przyjemniej się czyta temat jak ktoś piszę tak jak Ty a nie wrzucając oklepane gify. 

Opublikowano

Miałem dziś sen a raczej koszmar gracza bo śniło mi się że DS4 ponownie rozładował się w najmniej oczekiwanym momencie a PS4 do tego bezczelnie wypluła płytę. Już gdy miałem roz(pipi) DS4 pojawił się on nie kto inny jak król Spencer,który w mig zwalił mi ręką po czym poklepał po ramieniu, uśmiechnął się i zniknął , a resztę nocy przespałem jak niemowlę. Także panowie nie pozostaje mi nic innego powiedzieć jak  tylko Kolor Zielony tylko XBOX 

To jak zieloni bracia przygarniecie zbłąkaną owieczkę którą sam król Spencer "nawrócił" ? :sorry:

Zielona homopropaganda.Tfu.

Opublikowano

Miałem dziś sen a raczej koszmar gracza bo śniło mi się że DS4 ponownie rozładował się w najmniej oczekiwanym momencie a PS4 do tego bezczelnie wypluła płytę. Już gdy miałem roz(pipi) DS4 pojawił się on nie kto inny jak król Spencer,który w mig zwalił mi ręką po czym poklepał po ramieniu, uśmiechnął się i zniknął , a resztę nocy przespałem jak niemowlę. Także panowie nie pozostaje mi nic innego powiedzieć jak  tylko Kolor Zielony tylko XBOX 

To jak zieloni bracia przygarniecie zbłąkaną owieczkę którą sam król Spencer "nawrócił" ? :sorry:

Zielona homopropaganda.Tfu.

Ale to Sony dyma od tylca, kochany Microsoft dba o swoich klientów. Coś Ci się pomyliło kolego.

Opublikowano

kilka słów ode mnie:

mega aktualizacja, najlepsza od 5mscy!

wszystko teraz dużo szybciej chodzi, nawet trofea szybciej ładują, po jednym załadowaniu pozniej, gdy wchodzi sie jeszcze raz doczytuje jak z dysku twardego

sam dash wcześniej chodził szybko, a teraz jest jeszcze lepiej

dobrze jest przejrzeć od początku wszystkie opcje bo trzeba włączyć teraz kilka rzeczy aby pobierało nam w trybie uśpienia, 3 skiny pobrało przez www, ale są słabe póki co

do bluetooth też widze jakieś nowe opcje

czat głosowy na imprezie działa teraz dużo lepiej, poprawiła sie jakość dzwieku, niektórzy teraz zastanawiali sie kto jest kim :D

do share play osoba która udostepnia musi mieć upload przynajmniej ze 2mb, płynność ok bez problemów, ale jakość w Diablo czuć, że jest to 720p

pozniej stestuje DC 1080p vs 720p

jeszcze mp3 player, świetna jakość dzwieku jak z PC, dodatkowo pliki zapisane w DTS latają po optyku także w DTS :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Można już przeglądać trofea będąc online, czy zbyt trudna funkcja dla Sony, żeby zaimplementować?

Opublikowano

Nowa gra twórców Bioshocka i Bioshocka Infinite zapowiedziana na PS4 i PC (nie dla bota kiełbasa).

Day For Night Games, a studio formed of former BioShock Infinite and BioShock developers, has announced PlayStation 4 support for its upcoming game The Black Glove, which is currently seeking funding on Kickstarter.

The PlayStation 4 version of the “eerie” and “surrealistic” first-person game is included with the project’s core funding and is not a stretch goal. The Kickstarter has currently funded $117,000 of its $550,000 goal.

For more details and to fund the project, visit its Kickstarter page.

Watch the pitch video below.

http://gematsu.com/2014/10/ex-bioshock-devs-black-glove-adds-ps4-support

Opublikowano

Fuck next geny .... kupiłem sobie lords of the fallen i 4,6 gb łatki się ściąga a łącze mam takie se. Kupić kuźwa grę na premierę i dowiedzieć się że nie możesz grać przez 2-3 h. W tym czasie sobie Wii U odpale i zagram w Bayo które mnie prawie 5gb patchem nie atakuje a działa płynniutko.

Tylko Nintendo ! Fuck PS4 i Xbox oba są siebie warte

Opublikowano

do share play osoba która udostepnia musi mieć upload przynajmniej ze 2mb, płynność ok bez problemów, ale jakość w Diablo czuć, że jest to 720p

pozniej stestuje DC 1080p vs 720p

Jak już pisałem, piękny ruch ze strony Sony, teraz każdy zastanowi się dwa razy zanim będzie chciał kupić x-szrota720p.

Fuck next geny .... kupiłem sobie lords of the fallen i 4,6 gb łatki się ściąga a łącze mam takie se. Kupić kuźwa grę na premierę i dowiedzieć się że nie możesz grać przez 2-3 h. W tym czasie sobie Wii U odpale i zagram w Bayo które mnie prawie 5gb patchem nie atakuje a działa płynniutko.

Mogłeś kupić na pc, tam podobno gra  w ogóle nie chodzi.

Opublikowano

Bio Infinte jest tu passe. A wymienianie go w jednym ciągu z wykurfistą jedynką szkodzi tej pierwszej. Przyjmijmy że K. Levin to ten ten od SS1-2 i pierwszego Bio.  :newell:

Opublikowano

GTA na Vicie. To by było coś.

https://www.change.org/p/rockstar-games-port-grand-theft-auto-san-andreas-to-the-playstation-vita

Pomyśleć że na X360 nie ma instalek(poza 2 wyjątkami) a patche miały megabajt  :reggie:

Opublikowano

valkyrie chronicles na PC , megatona z ostatniej prawdziwej konsoli

Opublikowano

Nowa gra twórców Bioshocka i Bioshocka Infinite zapowiedziana na PS4 i PC (nie dla bota kiełbasa).

Day For Night Games, a studio formed of former BioShock Infinite and BioShock developers, has announced PlayStation 4 support for its upcoming game The Black Glove, which is currently seeking funding on Kickstarter.

The PlayStation 4 version of the “eerie” and “surrealistic” first-person game is included with the project’s core funding and is not a stretch goal. The Kickstarter has currently funded $117,000 of its $550,000 goal.

For more details and to fund the project, visit its Kickstarter page.

Watch the pitch video below.

http://gematsu.com/2014/10/ex-bioshock-devs-black-glove-adds-ps4-support

Wszystko się zgadza - gra na platformę Sony. Gra, której twórcy już próbują dymać "graczy" na hajs. Ekipa od Bioshocka spokojnie może z własnych środków sfinansować grę, ale widocznie zwęszyli, że posiadacze konsol Sony są pierwsi do wyrzucania hajsu w błoto, w końcu jaka konsola, tacy użytkownicy.

Kolejna gra z early access rodem prosto na PS4

#4thefrajers

edit:

poprawiłem graczy, na "graczy". gracze są na Xboksie, "gracze" na plejstacji.

Edytowane przez ping

Opublikowano

valkyrie chronicles na PC , megatona z ostatniej prawdziwej konsoli

czyli z ps3.  :reggie: normalnie jak mgs3 na x-box360 po latach od premiery. xDDDD

Opublikowano

czat głosowy na imprezie działa teraz dużo lepiej, poprawiła sie jakość dzwieku, niektórzy teraz zastanawiali sie kto jest kim :D

Jak to możliwe, skoro jeszcze jakiś czas temu czytałem tutaj, że jakości czatu na PS4 nie można nic zarzucić i problemy na jakie natrafiłem wynikały z winy łącza?

Opublikowano

Wszystko się zgadza - gra na platformę Sony. Gra, której twórcy już próbują dymać "graczy" na hajs. Ekipa od Bioshocka spokojnie może z własnych środków sfinansować grę, ale widocznie zwęszyli, że posiadacze konsol Sony są pierwsi do wyrzucania hajsu w błoto, w końcu jaka konsola, tacy użytkownicy.

Kolejna gra z early access rodem prosto na PS4

#4thefrajers

to ty nie słyszałeś o zamknięciu studia i degradacji ekipy Levina do gierek w cyfrowej dystrybucji, co? 

ps wychodzi też na pc, więc nie ex.  :newell:

Opublikowano

Na ps4 chociaż da się włączyć grę i ściągać patcha w tle,a na bonerze niczego nie zrobisz jak gra ma patcha ;)

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Yeti juz zapowiada gry ufundowane w 1/5, ktore nie maja szans na dobicie do konca (zostalo kilka dni na zbiorke), a nawet jesli by dobily to wyszlyby za kilka lat.

Tak trzymaj Yeti, moze za te kilka lat w koncu zagrasz w jakas dobra gre.

Opublikowano

Czyli PS4 i X1 to gó,wno,obesrane?

Yeti juz zapowiada gry ufundowane w 1/5, ktore nie maja szans na dobicie do konca (zostalo kilka dni na zbiorke), a nawet jesli by dobily to wyszlyby za kilka lat.
Tak trzymaj Yeti, moze za te kilka lat w koncu zagrasz w jakas dobra gre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.