Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

olioli jest w HB za 3 zł (w sumie wychodzi za grę 1 zł), opłaca się czy jeszcze czekać na promocję gry dla której ludzie kupują VITA?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bierz. Na gów,nie obesranym grało się super.

Opublikowano

Zagraj za darmo z torrentów. To jest PC.

Phi piracą dzieci konsolomaników, a nie prawdziwi PCtowcy. Stać mnie, a co!

Opublikowano

Wszystko się zgadza - gra na platformę Sony. Gra, której twórcy już próbują dymać "graczy" na hajs. Ekipa od Bioshocka spokojnie może z własnych środków sfinansować grę, ale widocznie zwęszyli, że posiadacze konsol Sony są pierwsi do wyrzucania hajsu w błoto, w końcu jaka konsola, tacy użytkownicy.

Kolejna gra z early access rodem prosto na PS4

#4thefrajers

to ty nie słyszałeś o zamknięciu studia i degradacji ekipy Levina do gierek w cyfrowej dystrybucji, co? 

ps wychodzi też na pc, więc nie ex.  :newell:

W takim razie przepraszam. Dziękuję za doinformowanie, dobry news, daję plusa - dobrze im tak, skończą się grafomańskie historyjki o światach równoległych.

A kolegom zatwardziałym klapom (do multiplatformowców i trzeźwych nic nie mam) tłumaczę - jak ktoś kogoś jedzie w tyłek bez nawilżenia, to jeszcze nie znaczy, że to miłość. Tak jak gwałt nie może być traktowany jak miłość, tak i rabunek, kradzież portfela w ciemnej alejce nie jest oznaką poszanowania i początku pięknej przyjaźni.

Mamy tutaj piękny przykład sytuacji bliźniaczo podobnej do reakcji, które zachodzą w głowie żony bitej przez męża alkoholika - kobiecina dostaje w łeb co wieczór, partner jej nie szanuje, pokrywa regularnie jej ciało bolesnymi siniakami, a chwilowe przejawy dobroci z jego strony wkładają do głowy głupoty takie jak "nie może być taki zły, na pewno się zmieni! uleczę go swoją miłością! będzie dobrze!". No właśnie sęk w tym, że nie będzie. I zatwardziałe klapy niczym te biedne kobiety bite przez pijanych mężczyzn przyjmują dzielnie na twarz kolejne policzki - a to driveclub, a to wywalanie z gier na pulpit, a to rozładowujący się pad, a to co chwile padający PSN - nie będę wypisywał wszystkiego bo bym mógł tak klepać do rana.

Myślałem, że to Xboty są złem tego świata. Wielokrotnie przy nocnych sesjach w Gears of War w towarzystwie wojaków pijących żubra/harnasia słyszałem domowe awantury, była przemoc, było bicie kobiet. Cały czas rosła we mnie nienawiść do osób Xbox, jednak okazało się, że tego typu oprawcy to był tylko margines. Dziś na LIVE mam wspaniałych przyjaciół, z którymi godzinami rozmawiam w grupie. A na PS3 co? Nawet grup do voice chata nie było. Można było chatroom stworzyć i klepać do siebie na klawiaturce jak w 2000 roku na interii. W przypadku klapów jest gorzej - na xboxie był margines oprawców, tutaj przeważają ofiary, ofiary czekające na kolejną bombę prawdy niszczącą ich światopogląd. Póki co jest spokojnie, w końcu gawiedź dostała nowy update z ODTWARZANIEM PLIKÓW MP3 z PENDRIVE, ale radość nie potrwa długo. Już niedługo zielona brać będzie miała kolejne powody by ryczeć do księżyca, tyle że ze śmiechu.

Opublikowano

olioli jest w HB za 3 zł (w sumie wychodzi za grę 1 zł), opłaca się czy jeszcze czekać na promocję gry dla której ludzie kupują VITA?

Ale tylko jak masz pada.

Opublikowano

Witam, doszly mnie sluchy, iz niektorzy posiadacze PS4 maja problemy z gra online oraz dzialaniem sieci PSN. Tak sie sklada ze znalazlem maly trik ktory rozwiazuje dany problem raz na zawsze:

http://bit.ly/1wzzCg8

Nie trzeba dziekowac :hi:

Opublikowano

Ale tylko jak masz pada.

Nie nie mam, tak jak każdy mityczny PCtowiec gram tylko na myszce i klawiaturze

Opublikowano

Ale tylko jak masz pada.

Nie nie mam, tak jak każdy mityczny PCtowiec gram tylko na myszce i klawiaturze

To nie polecam.

Opublikowano

Oddam jeden kluczyk Risk of Rain komuś prawilnemu. Anyone?

@Majin Buu

Nawiązując do twojego wpisu w statusach. Mówisz że typowa cebula bo kupiłem bundla, z drugiej strony gdybym pisał jakim hajsem nie raz wspierałem te bundle (bardziej fundacje niż HB w sumie) albo różne crowdfundingowe projekty to nazywał byś mnie blaszanym naiwniakiem bo tyle płace za gierki klepane przez 3 gosci w garazu oraz niedokończone projekty.

Opublikowano

chętnie przygarnę risk of rain.

Opublikowano

miarka się przebrała. Będąc z sony od ps1 jestem strasznie zawiedziony. Driveclub dalej nie działa oprócz przebłysków co jakiś czas. Dzisiaj siadło nowo wgrane youtube, potem nowy singstar. Potem siadł ps store, a teraz to już mi sie nie chce sprawedzać. PS2 kupiłem na premiere za ponad 2000pln, Ps3 na premiere, ps4 na premierze za 450 funta. Dzięki sony za wszystko, ale zajmujesz miejsce konsoli do exów sony, tak jak kiedyś u mnie xbox do exów microsoftu i zobaczymy co przyniesie przyszłość. A tak świetnie sie zapowiadało, ehhh, W przyszłą środę witam xboxa one w moim domu i forze 5 z sunset overdrive :(

:) :)

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Już wszyscy zrozumieli, że PS4  >>>>>>>>>>>> (pipi) obsrane > całe szambo > Xbox One zwany powszechnie jako szrot?

Opublikowano

drajwsraka chyba faktycznie jest system sellerem xD 

Opublikowano

miarka się przebrała. Będąc z sony od ps1 jestem strasznie zawiedziony. Driveclub dalej nie działa oprócz przebłysków co jakiś czas. Dzisiaj siadło nowo wgrane youtube, potem nowy singstar. Potem siadł ps store, a teraz to już mi sie nie chce sprawedzać. PS2 kupiłem na premiere za ponad 2000pln, Ps3 na premiere, ps4 na premierze za 450 funta. Dzięki sony za wszystko, ale zajmujesz miejsce konsoli do exów sony, tak jak kiedyś u mnie xbox do exów microsoftu i zobaczymy co przyniesie przyszłość. A tak świetnie sie zapowiadało, ehhh, W przyszłą środę witam xboxa one w moim domu i forze 5 z sunset overdrive :(

"Niech usta moje głoszą chwałę Pana, by wszelkie ciało wielbiło Jego święte imię na zawsze i na wieki. A imię jego Xbox"

Kolejny nawrócony! Zapraszam do zielonej rodziny! Gratuluję otwarcia oczu! Chwalmy Pana! Tylko kolor zielony! Tylko Xbox! Tylko wyższa kultura konsolowości!

Opublikowano

Już wszyscy zrozumieli, że PS4  >>>>>>>>>>>> (pipi) obsrane > całe szambo > Xbox One zwany powszechnie jako szrot?

o kurwa jaki comeback :yao:

ostatni post 26 października, pewno wczoraj tak nerwosol zawibrował że dostałeś spazmów i dopiero dziś jesteś w stanie sklecić jednolinijkowca.

Opublikowano

Ah, jak dobrze widziec glos rozsadku nawet w najbardziej zatwardzialych klapkach, gratulujemy wyboru i do zobaczenia na lajwie.

Opublikowano

j

Ostatnio coś tak bardzo śmierdzącego desperacją i nietaktem czytałem, jak pytałem się byłej czy wróci do mnie.

Opublikowano

System sellery Xboxa w 2014:

• TitanFall

• Destiny

• #DriveClub

• Horizon 2

• Soft 2.0

• Sunset Overdrive

Liste bede aktualizowal na biezaco.

Opublikowano

o kurwa jaki comeback :yao:

ostatni post 26 października, pewno wczoraj tak nerwosol zawibrował że dostałeś spazmów i dopiero dziś jesteś w stanie sklecić jednolinijkowca.

Dziś dopiero nadrobiłem temat, bo wczoraj miałem inne zajęcia. Od czytania naginanej i przekręcanej prawdy przez botów postanowiłem jedyną prawilną rację przedstawić w pigułce.

Opublikowano

Praca i rodzina?

Opublikowano

A jak sobie radzisz z tym, ze najlepszy eks na plejstejszyn 4 czyli pedau w rurkach z 3mld polygonow zostal rozjechany przez kolorowego pedaua w 900p?

Opublikowano

ragus dokładnie tak  - praca, rodzina i znajomi z którymi zawsze zbijamy się z jedynego. Co do SO - gra solidna, godna pozazdroszczenia, ale o megahicie nie ma mowy. Gry Insomniac lubię od dzieciaka. 

Opublikowano

Jeszcze przyznaj, ze na pa4 nie ma gier godnych pozazdroszczenia, bo najlepsza ma srednia 80 wiejac przy tym nuda i jestesmy w domu.

Opublikowano

Mialem wlasnie napisac, ze SharePlay>caly system Ona, ale PSN w miedzy czasie zdechlo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.