Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oceniacie gry na metacritic? jak skończycie dany tytuł pędzicie tam wystawić ocenę? czy po kilku godzinach zabawy od razu lecicie wystawić ocenę żeby średnia się zmienił?. kim są ci ludzie który oceniają gry na metacritic?. nie znam nikogo takiego. wytłumaczcie mi to.

Ja wystawiam 10 każdej grze którą kupiłem, żeby nie było, że wydałem pieniądze na crapa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mowilem, ze ta gra bedzie guwnem, to jak zwykle mnie wyzywali.

Dziwnym trafem moje przewidywania zawsze sie sprawdzajaca, a takiego guernici nigdy.

Opublikowano

Ja wystawiam 10 każdej grze którą kupiłem, żeby nie było, że wydałem pieniądze na crapa

i 1 jeśli gra jest exem na <tu wstaw nazwe platformy swojego wroga>

Opublikowano

Ja dzisiaj zauważyłem ciekawą zależność, że wszystkie wyluzowane osoby, które piszą zabawne posty(ragus, bluber, Dave, ping, django, hav7n, Bansai) to xboty, w obozie plejstejszyn tylko spięte poślady i jaranie się rozdzielczością. Wchodzi taki Mantis raz na 2 dni i napisze cos mega żałosnego, Yeti wklei po raz kolejny listę gier na 2017rok, mersi 10/10 dla uncharted, a Kasias śmierć xboxowi.

Nawet jak działa wam ten online to musicie mieć tam bardzo smutno.

Opublikowano

Czy mozna sie dobrze bawic przy grze ze srednia 70%?

bo wtopilem w lords of the fallen.

Niestety zółte na metacritic przekreśla szanse na dobrą zabawę.

The Evil Within 76 - usser: 7.4   :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czy mozna sie dobrze bawic przy grze ze srednia 70%?

bo wtopilem w lords of the fallen.

Niestety zółte na metacritic przekreśla szanse na dobrą zabawę.

The Evil Within 76 - usser: 7.4

76 to już zielone :Coolface:  zresztą wersja na XO ma 82 hehe

Opublikowano

django xbotem?

Opublikowano

Ja dzisiaj zauważyłem ciekawą zależność, że wszystkie wyluzowane osoby, które piszą zabawne posty(ragus, bluber, Dave, ping, django, hav7n, Bansai) to xboty, w obozie plejstejszyn tylko spięte poślady i jaranie się rozdzielczością. Wchodzi taki Mantis raz na 2 dni i napisze cos mega żałosnego, Yeti wklei po raz kolejny listę gier na 2017rok, mersi 10/10 dla uncharted, a Kasias śmierć xboxowi.

a ja a ja a ja

Opublikowano

django xbotem?

jest osobą nintendo grająca w soulsy na pc z pozytywnym zapatrywaniem się na xboxa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja jestem bardzo wyluzowany bo jeszcze nie mam ps4.  8)

Opublikowano
django xbotem?

1904057_795673737157227_2855673348857608

(ale pewnie szanuje bardziej Xboxa cnie)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai jest klapkiem przecież.

Przynajmniej taką mam nadzieję.

Opublikowano

a ja a ja a ja

No nie mówię, że nie ma z obozu plejstejszyn nikogo ciekawego, bo z Tobą, Figaro czy nobodym mógłbym popykać online, ale i tak czasami dostajecie ostrego dupościsku :D Co nie zmienia faktu, że najzabawniejsi są xboty, to wyjaśnia dlaczego SO nie jest grą dla klapów - zbyt śmieszna.

Co do django to zawsze tutaj ciśnie po klapach, a to już pół xbota.

edit: na potwierdzenie mojej teorii Fanek już dostał dupościsku o tego posta i dał mi minusa xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ficusia szanuje, ale za ten wybuch podniecenia, że boty jarają się Quantum cinematic experience Break ledwo ci się upiekło :obama:

swoją droga nie moge się doczekać nowych bomb od krula spencera i pokazu Scalebound i rozgrywki z nowych Gearsów ponoć mają być kontynuacją, ale wracającą do korzeni czyli mroczną i raczej smutnodepresyjną jak jedynka do tego dodać multiplayer jak w jedynce 4 vs 4, 1080p, stabilne dedyki i :banderas:

Opublikowano

No nie mówię, że nie ma z obozu plejstejszyn nikogo ciekawego, bo z Tobą, Figaro czy nobodym mógłbym popykać online, ale jak czasami dostajecie ostrego dupościsku :D Co nie zmienia faktu, że najzabawniejsi są xboty, to wyjaśnia dlaczego SO nie jest grą dla klapów - zbyt śmieszna.

Co do django to zawsze tutaj ciśnie po klapach, a to już pół xbota.

oj tam dupuścisku od razu. :obama:

jak ktoś pisze bzdury typu chwalicie Resistance bo nie było u was wcześniej shootera z fajnym gunplyemto odpowiadam z takim samym nietaktem, ale bez hejtu. A tak poza tym ja też mógłbym z tobą popykać online.  :) 

Opublikowano

Nie rozumiem miłości do Spencera, przecież tyle lat był szefem gaming division u MS, specjalnie dobrze zresztą tego nie wspominam, bo za jego kadencji przerzuciłem się głównie na piecyk, toż to najlepsze gry od MS (dla mnie) były klepnięte przez jego poprzednika.

Opublikowano

bluber kolego ty tez sie ciesz, ze odzyskales forme po tym kilkudniowym marudzeniu polaczonym z kilkunastoma zmianami avatara na dzien ale na szczescie sie w pore ogarnales - tylko nastepnym razem obiecaj ze jak sie spotkamy w realu to sie porzadniej napijemy bo w przeciwnym razie bede zmuszony raportowac

ps. a beke z jarania sie QB przy jednoczesnym wytykaniu cinematic corridor experience u sony mam nadal

Opublikowano

django xbotem?

Django? zawsze szanowałem.

Opublikowano

bluber kolego ty tez sie ciesz, ze odzyskales forme po tym kilkudniowym marudzeniu polaczonym z kilkunastoma zmianami avatara na dzien ale na szczescie sie w pore ogarnales - tylko nastepnym razem obiecaj ze jak sie spotkamy w realu to sie porzadniej napijemy bo w przeciwnym razie bede zmuszony raportowac

ps. a beke z jarania sie QB przy jednoczesnym wytykaniu cinematic corridor experience u sony mam nadal

Ja też się nie jaram QB, mimo, że lubie Remedy, ale ta gra wygląda średnio, kapiszony i press rt to awesome.

Opublikowano

7mnP2od.png

1. xD

2. Drajw$raczki bieda edyszyn nadal brak

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Europa przeciez ma zawwsze inne tytuly niz U S and A ?

Opublikowano

Hahah jakie g.owno obsrane

Sony ładnie was wyru,chało z DC P+ edition xD

Opublikowano

Najlepsze jest to ze praktycznie wszystkie te gierki bedą do ogrania na vicie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.