Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

że musiałem odłączyć konsolę z prądu.

Power 10 sec przytrzymaj i po kłopocie. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przepraszam, ale nie znam się na tych informatycznych sztuczkach, ja wracam wieczorem z tyrki, chcę rozłożyć się przed konsolą, rozegrać rundkę w beefa, 2 meczyki w fifkę i skończyć, a ty mi tu jakimś informatycznym slangiem atakujesz, jakieś "power" jakieś "sec", co to jest w ogóle? Przykro mi, ale ja mam życie, rodzinę i nie mam czasu na takie rzeczy. W ogóle dlaczego ja w ogóle z tobą rozmawiam? Pewnie siedzisz przed konsolką jak jakiś dziecko i przechodzisz gry dla nolife'ów i potem chwalisz się innym przegrańcom życiowym, że zrobiłeś coś tam, czy innego. 

Opublikowano

PSN działa? Pograł bym w coś na pleju bo mam dosyć glorious 1080p 60fps na pc. 

Włączyłem wczoraj store na ps3 to mi tak zwiesiło konsolę, że musiałem odłączyć konsolę z prądu. Włączyłem drugi raz - nic się nie wyświetlało w sklepiku, ale przynajmniej mogłem wrócić do menu.

Mam to samo od kilku dni. U mnie wystarczy raz nacisnac przycis na ps3 a po ponownym wlaczeniu konsoli system sie odzyskuje :yao:

Opublikowano

Problemy z PS3 i marna oferta Plusa dla tej konsoli to wyrazne znaki od waszego ukochanego Sony ze nalezy juz porzucic szrota, kupic PS4 i nasmarowac poslady na platne online  :yao:

Opublikowano
przechodzisz gry dla nolife'ów i potem chwalisz się innym przegrańcom życiowym, że zrobiłeś coś tam, czy innego. 

Gif-uuu.gif

jakiś dziecko

Przepraszam, ale ja się deklinuję! 

Opublikowano

deklinuję!

Żyjemy w Polsce, więc mów po polsku co?

Opublikowano

Przepraszam, ale nie znam się na tych informatycznych sztuczkach, ja wracam wieczorem z tyrki, chcę rozłożyć się przed konsolą, rozegrać rundkę w beefa, 2 meczyki w fifkę i skończyć, a ty mi tu jakimś informatycznym slangiem atakujesz, jakieś "power" jakieś "sec", co to jest w ogóle? Przykro mi, ale ja mam życie, rodzinę i nie mam czasu na takie rzeczy. W ogóle dlaczego ja w ogóle z tobą rozmawiam? Pewnie siedzisz przed konsolką jak jakiś dziecko i przechodzisz gry dla nolife'ów i potem chwalisz się innym przegrańcom życiowym, że zrobiłeś coś tam, czy innego. 

baranie pryszczaty, chodzi mu o 10 secików disco z klubu Heaven w oczekiwaniu na naprawę.

Opublikowano

nie czytałem ostatnich 500 stron tematu. strona 1500 to dobry moment na powrót. to jak tam? pewnie dalej nie opłaca się kupować jeszcze tych szrotów... jakbym miał dostać jednego to którego wybrać? kiedy jakaś obniżka WiiU?

Opublikowano

po dzisiajszym patchu do drivecluba i wypowiedziach oficjeli przystaje przy teorii, ze dc ps+ edition nie wyjdzie w tym roku tudziez dobre sony przeprosi i powie, ze w zamian bedzie knack

szkoda tez mi evolution, kocham motorstormy ale cos czuje, ze trzeciej szansy juz nie dostana (choc motorstorm apocalypse i jego zenujaca sprzedaz to nie do konca ich wina tylko tego tsunami w KKW)

Opublikowano

Driveclub jest dobry, ale z online to z(pipi)ali po całości, po to się robi open bety żeby takich jaj uniknac.

Opublikowano

milion razy przerabiane - model jazdy dobry, grafa dobra, trasy dobre ale procz tego mamy spierolony tryb sieciowy, s(pipi)one multi, s(pipi)one rankingi, 5 dubstepow na krzyz, niedzialajce wyzwania i nudny do bolu tryb kariery

Opublikowano

milion razy przerabiane - model jazdy dobry, grafa dobra, trasy dobre ale procz tego mamy spierolony tryb sieciowy, s(pipi)one multi, s(pipi)one rankingi, 5 dubstepow na krzyz, niedzialajce wyzwania i nudny do bolu tryb kariery

doprawdy duchowy nastepca PGR 3 i 4 xD

Opublikowano

w wersji driveclub the realm reborn gdzies pod koniec 2015r mysle, ze jednak bedzie, o ile do tego czasu nie zamkna evo i serwery sony w etiopi jednak ogarna

Opublikowano

doprawdy duchowy nastepca PGR 3 i 4 xD

No do tej pory śmieszą mnie te porównania xD Oprócz tego, że w obu grach jeździ się samochodami, nie maja te tytuły nic ze sobą wspólnego, absolutnie nic.

Opublikowano

model jazdy,dynamika i nabijanie pkt za styl

Opublikowano

1. Model jazdy znaczy się, że w ogóle jest ? 
2. Dynamika ? Hmm czyli w innych wyścigach jej nie ma ?

3. Tutaj się zgodzę. Ale DC nie jest pierwszą grą, która to skopiowała.

Opublikowano

Macie krew na rękach. Tak, krew. Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Irasa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szkalowania go w internecie. Brawo. Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury.
Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szkalować klapów? Nawet sobie nie wyobrażacie co on przeżywał - nie miał normalnej usługi sieciowej, grał w Watch Dogs na kierownicy i bał się wchodzić do działu Xbox, żeby nie zobaczyć jakie megatony ogrywają właśnie Boty. Jedyne co miał to PS4 i konwersacje sieci PSN, a nawet to mu zabraliście!
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z gry online popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo forumowe trolle, tak trzymać.

Edytowane przez ping

Opublikowano

akurat gralem w pgry i model jazdy obu gierek jest bardzo podobny. 

oczywiscie mozna powiedziec na dzien dobry, ze nie ma tras miejskich wiec nie ma co zaczynac porownania do pgr'ow i to tez jest spoko arugment, ogolnie nie mam zamiaru bronic DC wiec jesli boty chca sie pastwic nad ta gra to smialo, bo serio 70% zawartosci tej gry lezy i kwiczy i nie wiadomo kiedy bedzie dzialac lub w ogole sie pojawi, pomimo tego, ze trzon gry wyscigowej (czyli model jazdy) jest na prawde solidnhy

Opublikowano

To zagraj jeszcze raz w te PGRy, bo model jazdy w obu grach jest po prostu inny. Już bliżej Forzie Horizon do PGRa.

Opublikowano

Zdunek, volgar the viking to WYKU.RWISTY side scroller i prosze sie od niego odstosunkowac.

mate5, z szacunkiem do Twojej osoby

Ta gra to gu.wno obe.srane, teraz jest moda na Metacritic bo internet sirius biznes a tam ta gra ma 76%, jeśli gra nie ma minimum 82% to się nie liczy.

Opublikowano

news dnia to fakt, ze najlepszy ex na ps4 jest portowany na vite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.