Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

community ...to tez zalezy od tego z jaka konsola zaczynales, ja dzieki playstation poznalem tylu ludzi ze glowa mala, niektorych z ktorymi gadalem na psn, pozniej w realu, taki Jakim...pierw psn, pozniej na zywo, potem nawet przez pewien okres razem pracowalismy

ludzie jakich mam na psn, i z jakimi gadam to tez jeden z glownych powodow dla ktorych dalej jestem w obozie playstation, ci co zaczynali od xboxa pewnie moga napisac podobnie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pamiętacie jeszcze taką gierkę jak Prey2? Jeśli tak to możecie sobie teraz ją skreślić z listy tytułów na które czekacie bo została oficjalnie skasowana przez dobrotliwą Bethesdę:

After years of silence, Bethesda Softworks confirmed at PAX Australia that it’s cancelled its 2011-announced Prey 2.

“It was game we believed in, but we never felt that it got to where it needed to be – we never saw a path to success if we finished it,” Bethesda vice president Pete Hines told CNET.

“It wasn’t up to our quality standard and we decided to cancel it. It’s no longer in development. That wasn’t an easy decision, but it’s one that won’t surprise many folks given that we hadn’t been talking about it.

“Human Head Studios is no longer working on. It’s a franchise we still believe we can do something with — we just need to see what that something is.”

Well. That’s that, then.

Read more at http://gematsu.com/2014/10/prey-2-officially-cancelled#rAOsGV1ECRoBXJf2.99
Opublikowano

Ale to tylko opinia i kwestia gsutu. Zrozumcie, że dla klapów Playstation ma lepszą ofertę, a dla botów Xbox. Kupić konsolę z czystego fanboystwa to głupota.

No to jest wiadome, ale panie, tu CW jest, wynocha z takim postem. Powinienes to tak napisac:

Jesli ktos ceni sobie gry wieloosobowe, sporo fajnych exow, kupuje XO. Jesli ktos ceni sobie tylko singla bo nie ma kolegow, lubi czekac na gry, no to PS4. Kwestia gustu.

@Pali

Juz od dawna to podejrzewalem, gra zapowiedziana dawno temu, tyle czasu ciszy, ehh, szkoda, ale zaskoczony nie jestem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pamiętacie jeszcze taką gierkę jak Prey2? Jeśli tak to możecie sobie teraz ją skreślić z listy tytułów na które czekacie bo została oficjalnie skasowana przez dobrotliwą Bethesdę:

I bardzo dobrze.

Opublikowano

Phi jakieś hipsterstwo z tymi Fajnalami, FFIX przekozak ?  Nie zrozumiem tej opinii, choć samą grę lubię, szczególnie po mega zawodzie jakim była VIII, gdzie po prostu był fatalny system i zepsuty junction system. IX to głównie Vivi i kilka fajnych pobocznych questów. Antagonista z pupki, Steiner i Quina jeszcze z większej. Ostatnia płyta to "o co chodzi jakby?"  Zresztą mnóstwo rzeczy w niej nie lubię, na szczęście system nie jest tragiczny i gra jest w miarę trudna (przeciwieństwo VIII). Przy premierze był duży zawód i dla wielu osób był to najsłabszy Fajnal ery PSX.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Jedynka była spoko,zwłaszcza po tylu latach tworzenia. Z dwójki też mógł wyjść fajny kawałek kodu ale racja tak długa cisza nie wróżyła niczego dobrego.

Opublikowano

www.eurogamer.net/articles/2014-10-30-watch-dogs-has-shifted-9-million-copies

Najlepsze nowe IP od UBI na pewno dostanie sequel. Dobrze! Dla takich gier mam konsole <3.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mona Lisa dostala 2014 update.

iDqTqeq.jpg

Opublikowano

Chyba chodzi o to ze dostajesz po prostu to samo (przyklad Sims 2).

Opublikowano

Witam  :) mam pytanie zakupiłem DLC do drive cluba ale nie wiem co on dokładnie wnosi do gry ? i czy są jakieś warunki pogodowe w grze bo gram gram i nic się nie dzieje ;/

kupiłem DLC do dema ale nie wiem po co

dzie ten desz z gifów bo ni ma

świadomi konsumenci, 12mln sprzedanych konsol, komjunity

Opublikowano

Witam  :) mam pytanie zakupiłem DLC do drive cluba ale nie wiem co on dokładnie wnosi do gry ? i czy są jakieś warunki pogodowe w grze bo gram gram i nic się nie dzieje ;/

kupiłem DLC do dema ale nie wiem po co

dzie ten desz z gifów bo ni ma

świadomi konsumenci, 12mln sprzedanych konsol, komjunity

13.5 mln ;)

Opublikowano

Nie ograłem TLOU, bo nie miałem ps3, jaram się niesamowicie nowym pesem, a u konkurencji będzie on w śmiesznym 720p. Z multiplarform wezmę pewnie destiny. W obliczu tych faktów wybór konsoli wydaje się wręcz oczywisty. Ale...chciałbym grać na ps4 online, jednak na razie nie biorę drivecluba, bo będę miał w co grać i tutaj pytanie. Jak aktualnie gra się online. Czy jeśli jest konserwacja psn, czy tam ogólnie leży to w ogóle się nie da grać online? Jak często nie możecie pograć w multi (ile razy w tygodniu?) Bo naprawdę nie wiem czy w ogóle warto kupować plusa jeśli to co piszą w cw jest prawdą. Jak to jest z czatem głosowym? W każdej grze możemy sobie swobodnie pogadać? Podłącze pod pada słuchawki od iphona albo galaxy s3?

Czuje ze po Firmware 2.0 Playstation Komjunity dostanie za niedlugo uptade do Fanek 2.0

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Botki jaka podnieta 8/10 gra i remasterem z przed 10 lat XD

Rak branży.

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

Sama myśl, że ktoś zadał takie pytanie poważnie jakoś mnie rozbraja.

Opublikowano

W Q2 2014 sony sprzedalo 3.3 mil ps4.

15486005238_f33c335277_o.png

Ale zeby nie bylo tak wesolo to sony stracilo 1.2 Miliarda dolcow.

TOKYO— Sony Corp. reported a hefty net loss of ¥136.0 billion ($1.2 billion) for the July-September period

http://online.wsj.com/articles/sony-posts-hefty-loss-for-july-september-1414736535?tesla=y&mg=reno64-wsj&url=http://online.wsj.com/article/SB11912131382502414519004580247682632345398.html

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

A dlaczego mam tego pytania nie zdawać, skoro na psn spływa tyle hejtu, że mam wrażenie że psn nie działa codziennie, z drugiej strony słyszę, że oprócz drivekupy wszystko jest ok.

Opublikowano

community ...to tez zalezy od tego z jaka konsola zaczynales, ja dzieki playstation poznalem tylu ludzi ze glowa mala, niektorych z ktorymi gadalem na psn, pozniej w realu, taki Jakim...pierw psn, pozniej na zywo, potem nawet przez pewien okres razem pracowalismy

gay_hugs.jpg

Opublikowano

a Niny na plusie

Opublikowano

Marka Playstation powinna zostac wydzielona z Sony Corp.

I pozostac tylko pod nazwa Sony Playstation i tu sie rozwijac bo zabije ja ciagnacy w dół rynek TV czy Telefonów

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

Tylko klapersy mają takie rozterki :P

Śmieszniejsze jest to tym bardziej jak sobie przypomnimy teksty, które padały ze strony 90% klapków w zeszłej generacji. Np. "Nigdy nie będę płacił za coś co powinno być darmowe (online)". Co mniej zapalczywi pisali pisali "Mógłbym płacić gdyby jakość była jak XBL".

Jakby tak zrobić lustrację to by się okazało, że 8 na 10 klapersów powinno grać dzisiaj wyłącznie na PC albo WiiU.

5 late temu płacenie za dobry online to było zuo, ale dzisiaj płacenie jeszcze więcej za parodię infrastruktury sieciowej jest OK :)

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

A dlaczego mam tego pytania nie zdawać, skoro na psn spływa tyle hejtu, że mam wrażenie że psn nie działa codziennie, z drugiej strony słyszę, że oprócz drivekupy wszystko jest ok.

No o to mi chodzi. Że doszło do tego, że ludzie muszą poważnie pytać ILE RAZY W TYGODNIU DZIAŁA PSN. Tylko dopełnia obrazek nędzy i rozpaczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.