Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dopełnia obrazek jesli pyta sie o to na podstawie czytania CW.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

community ...to tez zalezy od tego z jaka konsola zaczynales, ja dzieki playstation poznalem tylu ludzi ze glowa mala, niektorych z ktorymi gadalem na psn, pozniej w realu, taki Jakim...pierw psn, pozniej na zywo, potem nawet przez pewien okres razem pracowalismy

gay_hugs.jpg

widze odgryzienie za moja fotke dwoj kowbojow czyli ciebie i easye i slynnego sporu o zlot by byliscie w jednym pokoju. ile w tobie jadu Dave, ile nienawisci, to samo widze w postach takiego kermita - nigdy w zyciu xbox - z milych ludzi robi takie wredoty

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

Tylko klapersy mają takie rozterki :P

Śmieszniejsze jest to tym bardziej jak sobie przypomnimy teksty, które padały ze strony 90% klapków w zeszłej generacji. Np. "Nigdy nie będę płacił za coś co powinno być darmowe (online)". Co mniej zapalczywi pisali pisali "Mógłbym płacić gdyby jakość była jak XBL".

Jakby tak zrobić lustrację to by się okazało, że 8 na 10 klapersów powinno grać dzisiaj wyłącznie na PC albo WiiU.

5 late temu płacenie za dobry online to było zuo, ale dzisiaj płacenie jeszcze więcej za parodię infrastruktury sieciowej jest OK :)

Ja tak mówiłem, I nadal to potwierdzam. Nie podoba mi sie płacenie za samą możliwość grania online na konsoli za która zapłaciłem i majac internet za który zapłaciłem. Bardzo mi sie to niepodoba. Co nie zmienia faktu ,ze specjalnie teraz to nie mamy wyjscia.

Opublikowano

"ile razy w tygodniu?"

Tylko klapersy mają takie rozterki :P

Śmieszniejsze jest to tym bardziej jak sobie przypomnimy teksty, które padały ze strony 90% klapków w zeszłej generacji. Np. "Nigdy nie będę płacił za coś co powinno być darmowe (online)". Co mniej zapalczywi pisali pisali "Mógłbym płacić gdyby jakość była jak XBL".

Jakby tak zrobić lustrację to by się okazało, że 8 na 10 klapersów powinno grać dzisiaj wyłącznie na PC albo WiiU.

5 late temu płacenie za dobry online to było zuo, ale dzisiaj płacenie jeszcze więcej za parodię infrastruktury sieciowej jest OK :)

A mnie śmieszy, jak to teraz jakość multiplatform się nie liczy, bo przecież liczy się FUN. Szkoda, że na poprzedniej generacji było inaczej.

Hehe, fajnie, też umiem odwrócić coś przeciwko xbotom.

Opublikowano

Tylko, że teraz różnice w multiplatformach to są duże na papierze, a w rzeczywistości są praktycznie takie same gry z mało zauważalną różnicą w rozdzielczości.

Opublikowano

Sunset Overdrive <3 Ja pierdziele, przecież jakby ta gra była exem na PS4 to by klapy do końca generacji wypominali jej zajebistość. Cudeńko. 

Opublikowano

Tak <3

Opublikowano

Sunset Overdrive <3 Ja pierdziele, przecież jakby ta gra była exem na PS4 to by klapy do końca generacji wypominali jej zajebistość. Cudeńko. 

przy intensywnosci rozgrywki mysle ze te chinskie padziki po pierwsze musiały by latać co 3 dni do serwisu no i a pad nie mogl by byc odlaczany od lapka przez baterie z ruskich budzików

Opublikowano

A PS Store na PS3 wciąż nie działa. Ile to już, ze dwa tygodnie? Usuwałem i pobierałem je już ze trzy razy, ale dostałem tylko około 10 wyjść do XMB, dwie zawieszki konsoli, jeden reset i jedno sprawdzanie dysku (Windows 95 style). No i raka, ale ten się rozwija w moim mózgu od momentu kupna tego złomu.

ten niedoje,bany sprzęt nawet godziny sobie nie przestawił z powodu zmiany czasu xD

it only does nothing

Opublikowano

raven kiedy wyplata? zielone bractwo czeka z hordami w SO..

Opublikowano

to kolejny paradoks - np Czezky bardzo czesto wyciaga 70% dla drivecluba jako pewnik tego, ze gra ma slaby model jazdy i w ogole jest slaba ale juz nie przeszkadza mu 78% dla Dragon's Crown w wychwalaniu tej gry, spedzeniu w niej ponad 100h i pisaniu ze to jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gral

Opublikowano

Nie, bo wtedy kupowałem wersje na 360 a ps3 ogrywałem exy :potter:

to kolejny paradoks - np Czezky bardzo czesto wyciaga 70% dla drivecluba jako pewnik tego, ze gra ma slaby model jazdy i w ogole jest slaba ale juz nie przeszkadza mu 78% dla Dragon's Crown w wychwalaniu tej gry, spedzeniu w niej ponad 100h i pisaniu ze to jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gral

Dragon's Crown 82 czyli zielone na meta można grać.

Opublikowano

Nie, bo wtedy kupowałem wersje na 360 a ps3 ogrywałem exy :potter:

Jeszcze mi powiedz, że nie kręciłeś beki z gorszych multiplatform na PS3.

Opublikowano

community ...to tez zalezy od tego z jaka konsola zaczynales, ja dzieki playstation poznalem tylu ludzi ze glowa mala, niektorych z ktorymi gadalem na psn, pozniej w realu, taki Jakim...pierw psn, pozniej na zywo, potem nawet przez pewien okres razem pracowalismy

gay_hugs.jpg
Dave, przypomnij nam proszę z kim tak dobrze się bawiłeś ostatnio na Xbox One
Opublikowano

Nie, bo wtedy kupowałem wersje na 360 a ps3 ogrywałem exy :sorcerer:

82 na ps3, 78 na vite, a on gral na vicie

Opublikowano

Jeszcze mi powiedz, że nie kręciłeś beki z gorszych multiplatform na PS3.

W CW oczywiscie, ale pózniej sam grałem w Batmana AC czy GTA V na ps3 i miałem to w pompce hihi.

Opublikowano

Ludwes, ale Ty chyba zapominasz, że Sony od początku reklamowało PS3 jako uber sprzęt, klapersy sobie wmawiały, że jest dużo mocniejsze od X360, a jak przychodziło co do czego to konsola nie wyrabiała w multiplatformach i z tego była beka w zeszłej generacji - że na mocniejszej konsoli gry chodzą gorzej niż na klocku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie no, ja mam na te rozdzielczości wyje.bane, liczy się fun, hehe.

Po prostu musiałem się jakoś odgryźć.

Opublikowano

ludzie jakich mam na psn, i z jakimi gadam to tez jeden z glownych powodow dla ktorych dalej jestem w obozie playstation, ci co zaczynali od xboxa pewnie moga napisac podobnie

Ja poprzednią generację ogrywałem na ps3 i x360. Ze znajomych z reala dwóch ma ps4, żaden xone. Ja znów rozpoczynam od konsoli Microsoftu. Czy to oznacza że jestem aspołeczny? :P

Opublikowano

To tylko oznacza ,ze popełniłeś błąd.

Wg. Baronów - kupujac Xbone jako pierwszy

Wg. Botów - dobierajac w ten sposob przyjaciół

Możesz sobie wybrac

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Ja poprzednią generację ogrywałem na ps3 i x360. Ze znajomych z reala dwóch ma ps4, żaden xone. Ja znów rozpoczynam od konsoli Microsoftu. Czy to oznacza że jestem aspołeczny? :P

potwierdzasz tylko wyniki sprzedazowe obu konsol ze na 2 januszy przypada jeden koneser

Opublikowano

82 na ps3, 78 na vite, a on gral na vicie

x,x,x,x,x,x,x,x,x,x,x... - i tak za dużo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.