Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

raczej :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18: :square18x18:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja poprzednią generację ogrywałem na ps3 i x360. Ze znajomych z reala dwóch ma ps4, żaden xone. Ja znów rozpoczynam od konsoli Microsoftu. Czy to oznacza że jestem aspołeczny? :P

potwierdzasz tylko wyniki sprzedazowe obu konsol ze na 2 januszy przypada jeden koneser

Jak globalnie zliczy się Xone i WiiU, to wyjdzie 2 koneserów na 2 januszy - równowaga mocy zachowana ;)

Opublikowano

Oczywiscie ze tak. Przy zakupie konsoli nalezy sie kierowac biblioteka gier exkluzywnych, jakascia uslugi online, community, solidnym wykonaniem sprzetu, wygoda pada oraz czy konsola prezentuja soba Wyzsza Kulture Konsolowosci.

a kupiłeś Xboxa 360?

Opublikowano

Nie ograłem TLOU, bo nie miałem ps3, jaram się niesamowicie nowym pesem, a u konkurencji będzie on w śmiesznym 720p. Z multiplarform wezmę pewnie destiny. W obliczu tych faktów wybór konsoli wydaje się wręcz oczywisty. Ale...chciałbym grać na ps4 online, jednak na razie nie biorę drivecluba, bo będę miał w co grać i tutaj pytanie. Jak aktualnie gra się online. Czy jeśli jest konserwacja psn, czy tam ogólnie leży to w ogóle się nie da grać online? Jak często nie możecie pograć w multi (ile razy w tygodniu?) Bo naprawdę nie wiem czy w ogóle warto kupować plusa jeśli to co piszą w cw jest prawdą. Jak to jest z czatem głosowym? W każdej grze możemy sobie swobodnie pogadać? Podłącze pod pada słuchawki od iphona albo galaxy s3?

Czuje ze po Firmware 2.0 Playstation Komjunity dostanie za niedlugo uptade do Fanek 2.0

jak dalej będziesz nie miły to przestane odpisywać :sleep:

edit: foch  :sleep:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek, mi Ciebie nikt nie zastapi. Jestes dla mnie idealnym przykladem przecietnego posiadacza PS4.

Poczatkiem i koncem.

Alpha i omega.

4A i 4C.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oczywiscie ze tak. Przy zakupie konsoli nalezy sie kierowac biblioteka gier exkluzywnych, jakascia uslugi online, community, solidnym wykonaniem sprzetu, wygoda pada oraz czy konsola prezentuja soba Wyzsza Kulture Konsolowosci.

a kupiłeś Xboxa 360?

No przecież ma w gamertagu gta sa i darksiders 2, że grane.

Opublikowano

Odpalam LBP, podjarany że se pogram, a tu 13 patchy o.O

FORDAPLAYAH

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

:3

Opublikowano

PSSite.com na sprzedaż, boty wiecie co z tym zrobić ;)

ADVERTIGO SA zamiar sprzedaży portalu PSSite.com
Raport Kwartalny nr 13/2014

Portal www.pssite.com jest największym polskim portalem poświęconym konsolom PlayStation, wokół którego skupiła się bardzo aktywna społeczność graczy. Portal www.pssite.com jest największą polską stroną poświęconą konsolom PlayStation. Co miesiąc odwiedzany jest przez 250 tysięcy użytkowników, którzy generują prawie 4 miliony odsłon (dane Google Analytics).

W tej chwili Advertigo S.A. prowadzi dwa portale o grach: PPE.pl i PSSite.com. Ich tematyka pokrywa się w znacznym stopniu, dlatego Zarząd Spółki podjął decyzję o sprzedaży portalu PSSite.com, co pozwoli skoncentrować siły na rozwoju PPE.pl.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu ASO "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/643873,advertigo-sa--zamiar-sprzedazy-portalu-pssite-com

Opublikowano

jednego shitu mniej w polskiej sieci, moze musiol musioł sprzedac i wroci tu do nas - trophy whore pamietamy ;)

Opublikowano

Po sprzedaży ktoś będzie musioł odejść z redakcji  :yes2:

Opublikowano

dam 2 zł i przerobie na xboxsite

http://youtu.be/fRwtdcyUtNM

ale fajny trailer, taki idealny dla dzieci w przedziale 10-12 lat

Opublikowano

ale obesraństwo

Opublikowano

Ale Titanfall za to super gierka dla dojrzałych dżentelmenów.

Opublikowano

Trailer słaby, o grze nic nie napisałem. Naucz się dedukować ze zrozumieniem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

o wyszedł w końcu z nory z kolejny swoim interesującym nikogo wrzutem :reggie:

Opublikowano

Na Eurogamerze pojawił się dzisiaj artykuł o tym, że AMD ukończyło prace nad APU Xone w 20 nm (obecnie 28 nm). Ciekawe czy przed premierą Halo 5 zobaczymy nową rewizję (może Slim) z ustaloną niższą ceną już na całym świecie.

Opublikowano

Odrzuty po produkcji Tytanow w nowych xboxach. Konsolorze nie mogo sie doczekac :yao:

Opublikowano

Na poczatku Horizon 2, od dzisian Sunset...juz teraz nie jest latwo byc klapkiem, a po premierach Kolekcji Szefa Kuchni i Ori bedziecie mieli gorzej przeyebane niz renifery w zaprzegu Swietego Mikolaja xD.

To już trzeba wstydu nie mieć żeby jarać się odgrzewanymi kotletami. i kto tu jest rakiem branży jak wypinacie się żeby MS was załadował w odbyty jarając się odgrzewanymi już po raz czwarty zwęglonymi kotletami. Na PS4 przynajmniej początek przyszłego roku obrodzi hitami w tym GOTY a wam pozostanie żucie starego kotleta aż do września kiedy dostaniecie korytarzowego pif-pafa cinematic experience

PS4 traci kolejnego exa, a Ficuś zaciera rączki!

A ile to tych exów PS4 straciło? Wydaje mi się, że to obiekt twoich marzeń głównie je traci, zaczynając od Ryse, DR3 a kończąc na Kwiatkach vs Zombie czy Peggle 2

Opublikowano

Takie małe pytanie, warto ściągać Darksiders II? Dzisiaj ostatni dzień i nie wiem czy warto dla tej gry podłączyć 360. 

Opublikowano

Takie małe pytanie, warto ściągać Darksiders II? Dzisiaj ostatni dzień i nie wiem czy warto dla tej gry podłączyć 360. 

Oczywiście, że warto. Bardzo dobra gra.

Opublikowano

Dobra, ale jedynka lepsza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.