Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

różnice w działaniu sieci zobaczą osoby, które siedza na tym forum 3/4 dnia napieprzają co chwile f5 i czekając na wpis o psn

przeciętny gracz niekoniecznie

Wchodze na FB Playstation Polska z ciekawosci, oto 2 PIERWSZE posty jakie widze :)

QTJisPA.png

Moglbym szukac dalej, albo wejsc na twittera lub FB angielski ale za duzo czasu by zajelo klejenie tych wszystkich oburzonych komentarzy od "przecietnych graczy"

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@eX4cT_Pl

Podejrzewam ze tobie nie udało by sie w ogóle założyć konta.

Serio klapy to najgorsza społeczność graczy, co dwa dni problemy z psn ale przeciętna osoba tego nie uświadczy xD

Jesteście rakiem branży

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Bansai - to mowa o PS3 zgadzam sie, ale to mnie akurat nie interesuje bo mam 4

a wpis Niewidocznego był o działaniu sieci dotyczył przecież PS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@eX4cT_Pl

Podejrzewam ze tobie nie udało by sie w ogóle założyć konta.

Serio klapy to najgorsza społeczność graczy, co dwa dni problemy z psn ale przeciętna osoba tego nie uświadczy xD

Jesteście rakiem branży

Dzięki nam masz swoją konsole, co my wam zawdzięczamy? Płatny online.....
Opublikowano

ale przypadek DC to nie wina psn tylko gry, w której naprawiają kod sieciowy bo jest zepsuty

i jeszcze co do Evolve:

"This isn't a PS4 failure. This is the creators not taking the new software patch into account when planning the Alpha. So because of that the servers aren't compatible. Xbox One didn't have a software update, so its servers have no problems."

co to za pjerdolenie xD na xbox one niektórzy mają aktualnego dashboarda, a niektórzy wersję beta preview listopadowego update'u i jakoś wszystkim działa dobrze. Ale nie, to wina gry bo nie współpracuje z firmware który przy okazji usuwa dane z dysku będąc w rest mode :yes2:

Opublikowano

Płatny nie działający online i DC P+ edition xD

@Mazz

Dokładnie, klapy maja taka ropę na oczach że obojętne co by sie nie działo to nie jest wina Sony i tej czerstwej konsoli

Edytowane przez kubson

Opublikowano

@Fanek

Dolny komentarz tyczy sie obu platform kolego.

Haha, kolejne perelki z brzegu:

4901k7k.png

#4theFRAJERS

XDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież to wina tego softu ale xboty już sieją ferment z donem aka " :P "

Czyli to wina Microsoftu.

Opublikowano

Tak, myśle że m$ mógł maczać w tym swoje skażone rakiem branży paluchy.

Opublikowano

XBL działa. Nie ma konserwacji, jak jest duża premiera to nie ma loterii "PSN padnie czy nie?". Swoją drogą 4.11 CoD. xD

Zresztą muszę przypominać ile ludzi pisze czy to w tematach, czy w statusach, że PSN padł?

Proszę expert, jest zbyt śmiesznie.

CU6BWqD.png

A przepraszam podczas premiery FH 2 serwery przypadkiem nie leżały i kwiczały przez 3 dni ? 

Opublikowano

XBL działa. Nie ma konserwacji, jak jest duża premiera to nie ma loterii "PSN padnie czy nie?". Swoją drogą 4.11 CoD. xD

Zresztą muszę przypominać ile ludzi pisze czy to w tematach, czy w statusach, że PSN padł?

CU6BWqD.png

A przepraszam podczas premiery FH 2 serwery przypadkiem nie leżały i kwiczały przez 3 dni ?

Pewnie ze leżały, a kolega podwójnych standardów u botów nie zna?
Opublikowano

No chyba nie xD.

Opublikowano

ok aby ktoś mnie zle nie zrozumiał, że ślepo bronie PlayStation

Xbox oczywiście ma lepszą infrastrukture i mniej problemów z siecią, o tym nie ma nawet co dyskutować

ale działanie PSN w cale nie wyglada tak zle, jakby niektórym mogło sie wydawać, pozostawia sporo do życzenia

ale te konserwacje i czasami problemy można przeżyć, choć kurde czekam na poprawe od 2015 niech coś robią

bluber - napisałem w praktyce jak to odczuwam, ty widzisz to inaczej bo masz inna konsole

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie jest źle, kur.wa nie jest zle? Za te 200zl na rok to te chince powinni laske z polykiem robić jeszcze a nie ze nie jest źle.

Opublikowano

Ja nie gram 24/7, a nie raz miałem problem z zalogowaniem do psnu, do liva nigdy, takze zapewniam, ze widac roznice.

Opublikowano

CU6BWqD.png

Pewnie ze leżały, a kolega podwójnych standardów u botów nie zna?

to ciekawe jak wbiłem acziwmęty za wycieczki online z innymi xbotami :newell:

gvwdmHY.png

ms taki dobry - nawet jak serwery nie działają to można grać online :sir:

Opublikowano

Boty to bardzo pobożny naród. Każdego dnia gorliwie się modlą aby PSN padł.

Opublikowano

No kur.wa nie sądzę. Byłoby o tym głośno w CW, :klapek: nie przepuściłby takiej okazji.

Opublikowano

Co do Evolve:
Turtle miało pewnie firmware do dyspozycji dużo wcześniej i przesunięcie bety to raczej ich "wina" . W końcu to nie jest tak, że inne wersje problemów nie mają. Na PC prawie grać nie mogę, moja ekipa od CSa też. Matchmaking ma straszne problemy. Znajomy na X1 to samo narzeka. Ogólnie na razie nie przekonali mnie do zakupu :P

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Nie jest źle, kur.wa nie jest zle? Za te 200zl na rok to te chince powinni laske z polykiem robić jeszcze a nie ze nie jest źle.

Trochę sprawiedliwości panowie ile czasu Sony ciągnie od graczy pieniążki za online ? a teraz panowie porównajcie ile czasu MS tak doi graczy ? Sony ma jeszcze czas by pokazać że ta kasa idzie naprawdę na rozbudowę infrastruktury ;)

Opublikowano

Właśnie, wymagajmy dopiero za jakieś 2-3 lata, a teraz płacić,  nie dyskutować!

Opublikowano

Moze wyslijcie im od razu 1k zadatku na dzialajacy psn, oby tym razem nie wydali tej kasy na swoje wielomilionowe dlugi.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Trochę sprawiedliwości panowie ile czasu Sony ciągnie od graczy pieniążki za online ? a teraz panowie porównajcie ile czasu MS tak doi graczy ? Sony ma jeszcze czas by pokazać że ta kasa idzie naprawdę na rozbudowę infrastruktury ;)

Ufff, dobrze, że to trolling. :good:

Opublikowano

Ufff, dobrze, że to trolling. :good:

Ech a mi się plusiki skończyły :(

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.