Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A gdzie Luigi U? Gdzie Resogun?

Indie gu.wno obesrane po co takie coś żyje
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macie cos lepszego....bajki co wam Sony wciska......prawie jak w kosciele

STaWiua.jpg

Opublikowano

-Na XBL nie ma prac konserwowych

Raczej prac koneserskich z cygarem i lampką wina

Drinking_CigarWhiskey.jpg

Opublikowano

Przecież finalna wersja jeszcze lepiej wyglądała.

tak jak Motorstorm?

Opublikowano

Sony pamietamy:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Baterie czy ladowanie, jakie to ma znaczenie

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN.

:facepalmz:

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

Zalezy, jesli ktos gra glownie na multi, to lepiej jako glowna miec XO, jesli singiel, to faktycznie PS4, moze exow kompletnie nie ma, ale gry w singlu maja czesto 180p wiecej, a to przeciez wazne xD

Nie wiem jak ty, ale dla mnie ważne jest że taki Obcy w odróżnieniu od wersji na x1 nie dostaje zadyszki framerate przy optymalnych 30 fps, Mordor nie ma wybrakowanej trawy, a powrót do jap. szkoły survival horroru nie straszy dodatkowo blurem. To są gry czysto offlinowe i nie różni je tylko "niezauwazalne" 180p. Tylko w tym jednym roku.

Kwestia żywotności pada rozwiązuje drugi, który co jak co każdy x-bot gadajacy o community powinien posiadać przynajmniej od czasu x-box 360 też do gry z drugą osobą obok.

Kto preferuje gry online dla tego wybór X1 będzie najlepszy. I tylko w tym aspekcie może być to znaczący deal breaker.

Opublikowano

Render MS jeszcze lepszy. Dobrze będzie, jak jakakolwiek gra na PS4 osiągnie taki poziom grafiki, fizyki i animacji, jak ten pokaz z 2005.

Opublikowano

Przecież finalna wersja jeszcze lepiej wyglądała.

ten target pod pewnymi wzgledami nawet na current genach nie zostaje pewnie pobity a ty tu z takimi haslami wyskakujesz, podobnie jak zreszta target render motorstorm

Opublikowano

btw rozwalaja mnie te graficzne zestawienia srednich z gier na oba systemy, gdzie wybiera sie dwa najlepsze z xone i daje najgorsze z ps4 :D :D :D :D

obiektywizm po uju, ale wiadomo boty i ich podwojna moralnosc

Opublikowano

Ale Uncharted 4 bedzie wygladal lepiej niz na 1 filmiku, nie?

Naughty Dog jeszcze nigdy nie oszukalo, a np pierwszy pokaz uncharted wygladal sporo sporo gorzej niz full jedynki

Opublikowano

Jakas mowa o liczbach byla?

czUH6QW.png

Proszę od dodanie

42719103205908245405.png

86150523860016324279.png

I skoro dodatki liczą się do listy to jeszcze to poproszę

90862903645264841738.png

aaaa

i jeszcze skoro multiplatformy się liczą to jeszcze to

53065207779833267283.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony mesjaszem gier, zdaje się myślą co niektórzy z klapkowych braci. Rzucają te niby swoje bomby prawdy i "masakrują" xbocików. A tak naprawde powrzucaja parę obrazków które z finalnym produktem mają mało wspólnego. Robią tylko dużo hałasu jak katole w boże ciało, albo inne muzułmany. Taka sama wiara w swojego nieomylnego guru. A to tylko kolejna korporacja, ktora ssie swoich slepych wyznawców jak kazda inna... Skończcie z tym zaślepieniem i zacznijcie grać w gry ;)

Opublikowano

http://youtu.be/01qqdtzmF-E

naughty dog jeszcze nigdy nie sklamalo, a jak widac nawet finalne produkty potrafily wygladac lepiej niz pierwsze traiery

Opublikowano

Jeśli patrzeć tylko na oceny to straszna bieda jest z tymi exami na PS4. PS3 po 7-8 miesiącach od premiery dostało już Sigmę, Uncharted, Heavenly Sword czy obłędnie śmigającego Ratcheta. 

4h gra z mega lagiem i tearingiem nie jest akurat najlepszym argumentem za wyższością PS3 nad PS4 ;)

Opublikowano

naughty dog jeszcze nigdy nie sklamalo

O ile szanuje ND i uwielbiam ich gry tak teraz po prostu wprowadzasz ludzi w blad.

Gra az taka ladna nie byla (remaster wyglada bardzo podobnie, choc lepiej), nie wspominam juz o animacjach oraz zachowaniu AI ktorych nigdy nie uswiadczylismy w grze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ND nie kłamało? To przypomnijcie sobie gameplay TLOU, gdzie działy się rzeczy, które do finalnej wersji gry nigdy nie trafiły.

A wierzenie w zapowiedzi Sony to poziom wyżej niż wierzenie w świętego Mikołaja xD. Rozbieżności między renderami KZ2 czy MS a prawdziwymi wersjami są tak ogromne, że śmiało można toczyć z tego bekę jeszcze w 2015 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.