Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie gralem ale ponoc fabularnie to jest serio przekozacki tytul - kazdy zachwala kogo znam co w to gral

Fabuła, muzyka, walki wszystko jest świetne tylko gra technicznie troche leży bo bardziej to przypomina późne ps2. Ale zagraj i sie przekonaj gra teraz kosztuje grosze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nier to jedna z moich ulubionych gier poprzedniej generacji. Pewnie w okolicach Top 5.  Mimo wielu exlusivów to właśnie Nier i pierwsza Bayonetta były moimi ulubionymi tytułami z 360-ki (no i Halo 3 - zawsze mam słabość do pif-pafów z tej serii).

Opublikowano

2 exy na WiiU, w wszystko inne zagramy na ps4 i to w najlepszych wersjach konsolowych

Opublikowano

jeszcze tylko troche trzeba poczekac!

xD

Opublikowano

Co robi Evolve i Tomb Raider nad Zeldą i Bloodbornem, to ja nie wiem.

Opublikowano

Evolve jak i Titanfall z dziwnych względów bardzo podoba/podobał się dziennikarzom. Evolve miałem brać na PC, ale panowie ładnie mnie zniechęcili alphą. To już wolę do Natural Selection 2 wpadać od czasu do czasu.

Opublikowano

i zadnej gry na vite w top10 - pisze do macierewicza

Opublikowano

Też jestem zaskoczony. Swoją drogą, miło że Wiedźmin 3 jest aż tak doceniany, ale Evolve na tej liście w ogóle nie powinien się znaleźć.

Opublikowano

i zadnej gry na vite w top10 - pisze do macierewicza

Opublikowano

Czy jest tutaj ktos jeszcze kto uwaza poprzednie wieski za niegrywalne, drewniane crapy?

Opublikowano

majac pozyczonego x360 probowalem sie przekonac do serii glownej serii Forza i nic z tego nie wyszlo, nie lubie simow, nie lubie jezdzic po pustych torach na pustyniach, ide w ciemno, ze nagle F5 tego nie zmieni. Nawet w starych Gran Turismo najbardziej kochalem tory w miastach :P :P. Jeden tor w Pradze tego nie zmieni - tu juz uprzedzam twoja ewentualna linie obrony. Horizon na x360 mi sie bardzo podobal i jego kontynuacje wpisalem w exach jakie mnie jaraja na One.

A Driveclub mi sie podoba, rajcownie sie w to jezdzi, mam juz 39lvl i dalej z checia odpalam na te 20min - nic na to nie poradze, zreszta cala friendlista, a nawet ostatnio i Masorz, ktory pozyczyl sztuke od Pleja pisze to samo - mimo to juz milion razy tu pisano, ze hejt do sony i evo jest uzasadniony - wydali niedokonczony produkt i dalej nie wiedza gdzie tak na prawde tkwi przyczyna tego, ze to dziala tak jak dziala

W DC nie ma żadnych tras miejskich i jeździ się po samych lasach i górach. Tory w Forza są ciekawsze, nie wiem skąd niby jakieś pustynie wytrzasnąłeś

Opublikowano

Evolve jak i Titanfall z dziwnych względów bardzo podoba/podobał się dziennikarzom.

I Czezkyemu - obok najlepszego i najbardziej skillowego multi jaki powstal - Killzona ^_^ , Titanfall to mega fan wsrod fpsow!. Pewnie dlatego nikt w obydwie gry juz prawie nie gra. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

To samo pomyslalem, typ brendzlowal sie pol roku pustynnymi trasami w driveclub xD

A chodzi mu pewnie o piasek przy asfalcie na zakretach :potter:

Opublikowano

<szuka exa na xbona>

Tomb Raider    :kaz: 

hah dobre jest to bronienie drive crapa przez sonybotów: ''gra zasługuje na tyle w obecnej chwili'' ''gdyby mieli więcej czasu'' ''za rok wersja z patchami będzie inna''

No wiadomo, opóźnili premierę gry o rok, wydymali na dwa baty sonybotów z wersją za free a ci dalej merdają ogonami  :empathy3:  

Opublikowano

no rozdu.pi mnie gralem w forze i mi sie nie podoba a boty i tak dalej mi wmawiaja ze ma mi sie podobac :D :D

typ wiele razy pisal ze na gameplayach przed premiera trasy w DC mi sie nie podobaly - wydawaly mi sie wszystkie na jedno kopyto i nawet nie odroznialem jednej od drugiej - szukac postow?

Opublikowano

@Figaro

Szkoda ze GI nie zrobil listy na rok 2014 ;). MS zapowiada gry i chwile pozniej wychodza, nie zdziwie sie jak w 2015 dojdzie nam troche gierek jeszcze. Poza tym Tomb Raider, no kto wie, w 2015 chyba tylko na XO bedzie teehee.gif.

Rowniez zastanawia mnie co tam Evolve robi, alpha dosc mocno odrzuca w moim przekonaniu.

Opublikowano

No pewka, najbardziej sie nie podoba tym, ktorzy nawet pada w lapie nie trzymali.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nikt Ci niczego nie wmawia tylko wytyka, że głupoty piszesz. Lubisz trasy miejskie - w DC nie ma żadnych, sam zresztą pisałeś, że większość jest do siebie podobnych :P Piszesz o jakiś pustyniach w Forza:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1 filmik - wypisz wymaluj trasa jaka nie lubie w racerach

2 filmik - ok tu akurat widze trase taka driveclubowa

3 filmik - pisze bys mi z praga nie wyskakiwal bo trasa jest fajna, a ten mi znowu wkleja prage bo oczywiscie procz chyba 2-3 przypadkow duze forzy ciekawych w moim odczuciu tras nie maja

ja lubie trasy miejskie, trasy z widoczkami, z czyms na czym mozna oko zawiesic w okol toru (dlatego np podoba mi sie horizon) - nie jestem sim fanem, nie lubie torow f1, czy wiekszosci realnych miejscowek do scigania, bo procz kawalku trasy nie oferuja nic wiecej w okol, a nie jestem purystom ktorego jara to ze sciaga sie wirtualnie po trasach realnych - dlatego ubolewam, ze np seria GT zamiast genialnych tras w stylu citta di aria, costa di amalfi, paryza itp tak sie skoncentrowala na nudnych trasach realnych, juz nawet deep forest czy el capitain mi sie bardziej podobaja niz trasy z forzy czy nowych GT

Opublikowano

O ja mam podobnie jak Ficuś, tez mnie realne tory nudza, ale w Forzie 4 (ostatnia w którą grałem) jest całkiem sporo fajny tras jak te własnie alpy do tego 60 fpsów i świetny model jazdy i mimo, że ostatni sim racer w jakiego namiętnie grałem to było Gran Turismo 4 to Forza mnie wkreciła całkiem mocno.

Opublikowano

Widoczki i trasy w drugim Horizonie zjadają na śniadanie wszystkie realne tory przeniesione do gier.

Opublikowano

Dlatego lubiłem wyścigi na pierwszym PlayStation, każda trasa inna, tu pier.dolniemy jakąś japonię, tu jakieś alpy, trasa w stuttgarcie jesienią, letnia california (tak, piszę o Porsche Challenge). NFSy też miały kozackie trasy, zero spiny na odzwierciedlanie prawdziwego świata, wirtualna zabawa, piękne jak na tamte czasy lokacje - po co mi symulator realnego życia, jak to samo mam poza konsolą. Ja chcę konsolowej magii.

Opublikowano

to sie ciesze, ze sie zgadzamy, a Don mam nadzieje, ze skumal o co mi chodzilo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.