Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie gralem ale ponoc fabularnie to jest serio przekozacki tytul - kazdy zachwala kogo znam co w to gral

Fabuła, muzyka, walki wszystko jest świetne tylko gra technicznie troche leży bo bardziej to przypomina późne ps2. Ale zagraj i sie przekonaj gra teraz kosztuje grosze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nier to jedna z moich ulubionych gier poprzedniej generacji. Pewnie w okolicach Top 5.  Mimo wielu exlusivów to właśnie Nier i pierwsza Bayonetta były moimi ulubionymi tytułami z 360-ki (no i Halo 3 - zawsze mam słabość do pif-pafów z tej serii).

Opublikowano

2 exy na WiiU, w wszystko inne zagramy na ps4 i to w najlepszych wersjach konsolowych

Opublikowano

jeszcze tylko troche trzeba poczekac!

xD

Opublikowano

Co robi Evolve i Tomb Raider nad Zeldą i Bloodbornem, to ja nie wiem.

Opublikowano

Evolve jak i Titanfall z dziwnych względów bardzo podoba/podobał się dziennikarzom. Evolve miałem brać na PC, ale panowie ładnie mnie zniechęcili alphą. To już wolę do Natural Selection 2 wpadać od czasu do czasu.

Opublikowano

i zadnej gry na vite w top10 - pisze do macierewicza

Opublikowano

Też jestem zaskoczony. Swoją drogą, miło że Wiedźmin 3 jest aż tak doceniany, ale Evolve na tej liście w ogóle nie powinien się znaleźć.

Opublikowano

i zadnej gry na vite w top10 - pisze do macierewicza

Opublikowano

Czy jest tutaj ktos jeszcze kto uwaza poprzednie wieski za niegrywalne, drewniane crapy?

Opublikowano

majac pozyczonego x360 probowalem sie przekonac do serii glownej serii Forza i nic z tego nie wyszlo, nie lubie simow, nie lubie jezdzic po pustych torach na pustyniach, ide w ciemno, ze nagle F5 tego nie zmieni. Nawet w starych Gran Turismo najbardziej kochalem tory w miastach :P :P. Jeden tor w Pradze tego nie zmieni - tu juz uprzedzam twoja ewentualna linie obrony. Horizon na x360 mi sie bardzo podobal i jego kontynuacje wpisalem w exach jakie mnie jaraja na One.

A Driveclub mi sie podoba, rajcownie sie w to jezdzi, mam juz 39lvl i dalej z checia odpalam na te 20min - nic na to nie poradze, zreszta cala friendlista, a nawet ostatnio i Masorz, ktory pozyczyl sztuke od Pleja pisze to samo - mimo to juz milion razy tu pisano, ze hejt do sony i evo jest uzasadniony - wydali niedokonczony produkt i dalej nie wiedza gdzie tak na prawde tkwi przyczyna tego, ze to dziala tak jak dziala

W DC nie ma żadnych tras miejskich i jeździ się po samych lasach i górach. Tory w Forza są ciekawsze, nie wiem skąd niby jakieś pustynie wytrzasnąłeś

Opublikowano

Evolve jak i Titanfall z dziwnych względów bardzo podoba/podobał się dziennikarzom.

I Czezkyemu - obok najlepszego i najbardziej skillowego multi jaki powstal - Killzona ^_^ , Titanfall to mega fan wsrod fpsow!. Pewnie dlatego nikt w obydwie gry juz prawie nie gra. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

To samo pomyslalem, typ brendzlowal sie pol roku pustynnymi trasami w driveclub xD

A chodzi mu pewnie o piasek przy asfalcie na zakretach :potter:

Opublikowano

<szuka exa na xbona>

Tomb Raider    :kaz: 

hah dobre jest to bronienie drive crapa przez sonybotów: ''gra zasługuje na tyle w obecnej chwili'' ''gdyby mieli więcej czasu'' ''za rok wersja z patchami będzie inna''

No wiadomo, opóźnili premierę gry o rok, wydymali na dwa baty sonybotów z wersją za free a ci dalej merdają ogonami  :empathy3:  

Opublikowano

no rozdu.pi mnie gralem w forze i mi sie nie podoba a boty i tak dalej mi wmawiaja ze ma mi sie podobac :D :D

typ wiele razy pisal ze na gameplayach przed premiera trasy w DC mi sie nie podobaly - wydawaly mi sie wszystkie na jedno kopyto i nawet nie odroznialem jednej od drugiej - szukac postow?

Opublikowano

@Figaro

Szkoda ze GI nie zrobil listy na rok 2014 ;). MS zapowiada gry i chwile pozniej wychodza, nie zdziwie sie jak w 2015 dojdzie nam troche gierek jeszcze. Poza tym Tomb Raider, no kto wie, w 2015 chyba tylko na XO bedzie teehee.gif.

Rowniez zastanawia mnie co tam Evolve robi, alpha dosc mocno odrzuca w moim przekonaniu.

Opublikowano

No pewka, najbardziej sie nie podoba tym, ktorzy nawet pada w lapie nie trzymali.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nikt Ci niczego nie wmawia tylko wytyka, że głupoty piszesz. Lubisz trasy miejskie - w DC nie ma żadnych, sam zresztą pisałeś, że większość jest do siebie podobnych :P Piszesz o jakiś pustyniach w Forza:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1 filmik - wypisz wymaluj trasa jaka nie lubie w racerach

2 filmik - ok tu akurat widze trase taka driveclubowa

3 filmik - pisze bys mi z praga nie wyskakiwal bo trasa jest fajna, a ten mi znowu wkleja prage bo oczywiscie procz chyba 2-3 przypadkow duze forzy ciekawych w moim odczuciu tras nie maja

ja lubie trasy miejskie, trasy z widoczkami, z czyms na czym mozna oko zawiesic w okol toru (dlatego np podoba mi sie horizon) - nie jestem sim fanem, nie lubie torow f1, czy wiekszosci realnych miejscowek do scigania, bo procz kawalku trasy nie oferuja nic wiecej w okol, a nie jestem purystom ktorego jara to ze sciaga sie wirtualnie po trasach realnych - dlatego ubolewam, ze np seria GT zamiast genialnych tras w stylu citta di aria, costa di amalfi, paryza itp tak sie skoncentrowala na nudnych trasach realnych, juz nawet deep forest czy el capitain mi sie bardziej podobaja niz trasy z forzy czy nowych GT

Opublikowano

O ja mam podobnie jak Ficuś, tez mnie realne tory nudza, ale w Forzie 4 (ostatnia w którą grałem) jest całkiem sporo fajny tras jak te własnie alpy do tego 60 fpsów i świetny model jazdy i mimo, że ostatni sim racer w jakiego namiętnie grałem to było Gran Turismo 4 to Forza mnie wkreciła całkiem mocno.

Opublikowano

Widoczki i trasy w drugim Horizonie zjadają na śniadanie wszystkie realne tory przeniesione do gier.

Opublikowano

Dlatego lubiłem wyścigi na pierwszym PlayStation, każda trasa inna, tu pier.dolniemy jakąś japonię, tu jakieś alpy, trasa w stuttgarcie jesienią, letnia california (tak, piszę o Porsche Challenge). NFSy też miały kozackie trasy, zero spiny na odzwierciedlanie prawdziwego świata, wirtualna zabawa, piękne jak na tamte czasy lokacje - po co mi symulator realnego życia, jak to samo mam poza konsolą. Ja chcę konsolowej magii.

Opublikowano

to sie ciesze, ze sie zgadzamy, a Don mam nadzieje, ze skumal o co mi chodzilo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.