Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ty zawsze jesteś nastawiony pozytywnie.

W kwestii gier video, jasne. Bo czemu by nie.

Mnie wszechobecny PR, wycinane z podstawki DLC, coraz płytszy gameplay, czy pay2win jakoś nie napawają optymizmem.

W życiu jeszcze ani razu nie zakupiłem DLC

Dla dlc do pierwszego dark souls mógłbyś zrobić wyjątek, bossowie w nim to czysty gameplay, czysty taniec śmierci pomiędzy ich movesetami i openingami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Artorias. :obama:

Opublikowano

Trudne to DLC na New Game+?

Ja do tej pory nie pokonałem smoka ;// (Podchodziłem właśnie na ng+) Za trudny jest dla mnie, a mam godność, żeby nie użyć pomocy graczy. Zresztą jak pomogałem innym typkom ubić tego bossa, to w większości kończy się tak, że wbija się do areny z bossem i host ginie po kilkunastu sekundach xd

No i w tym dodatku jest taki jakby flamelurker!!

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:D

Reklama kozacka. Sprzeda kolejne miliony. PS4 jest mega zarąbistą konsolką. Pytanie tylko do jakiej gry reklama się odnosi?

Opublikowano

Ja do tej pory nie pokonałem smoka ;// (Podchodziłem właśnie na ng+) Za trudny jest dla mnie, a mam godność, żeby nie użyć pomocy graczy. Zresztą jak pomogałem innym typkom ubić tego bossa, to w większości kończy się tak, że wbija się do areny z bossem i host ginie po kilkunastu sekundach xd

Z tym flamelurkerem to Ty mnie zachęcasz, czy straszysz? hehe.

Też mam godność, jeszcze nigdy nie użyłem pomocy w Soulsach ;P

Opublikowano

Artorias. :obama:

Znając całą jego historię, aż ciężko było zadać ostatni cios :(

Opublikowano

Jak ten boss (ten jakby flamelurker) wyprowadza jeden z ciosów, to po prostu czujesz moc uderzenia. Jeden z najlepszych bossów w grach video w ogóle, a zdecydowanie najlepszy w Dark Souls. Walka z nim jest cholernie trudna, ale sprawiedliwa, wymusza cierpliwość i opanowanie na pamięć ruchów bossa, jest również przerażająca - nie tylko poprzez mechanikę gameplayu walki czy trudność, ale też przez wygląd samego bossa. Jezu ograj to Figaro, będziesz zachwycony.

Opublikowano

Jak ten boss (ten jakby flamelurker) wyprowadza jeden z ciosów, to po prostu czujesz moc uderzenia. Jeden z najlepszych bossów w grach video w ogóle, a zdecydowanie najlepszy w Dark Souls. Walka z nim jest cholernie trudna, ale sprawiedliwa, wymusza cierpliwość i opanowanie na pamięć ruchów bossa, jest również przerażająca - nie tylko poprzez mechanikę gameplayu walki czy trudność, ale też przez wygląd samego bossa. Jezu ograj to Figaro, będziesz zachwycony.

mnie właśnie dziewczyna kusi, żeby jutro jechać po DS 2 i że się dołoży w połowie. Must... resiiiist.

$_57.JPG

so... pretty :(

Opublikowano

Nie kupuj 2, słabizna straszna.

Opublikowano

Nie kupuj 2, słabizna straszna.

Obiecałem, że nie będę pisał o DS2 no i... nie będę, ale... moje zdanie znacie.

No ale trzeba się o tym przekonać na własnej skórze.

Opublikowano

No kusi mnie właśnie też z powodu weryfikacji tych wszystkich zarzutów.

Opublikowano

:D

Reklama kozacka. Sprzeda kolejne miliony. PS4 jest mega zarąbistą konsolką. Pytanie tylko do jakiej gry reklama się odnosi?

wszystko zakładając że psn działa i że przycisk share nagra w ogóle coś albo to co trzeba

tragiczna reklama

Opublikowano

Jest zabawna a o to w reklamach chodzi, rozluźnij poślady

Opublikowano

Jest zabawna a o to w reklamach chodzi, rozluźnij poślady

Microsoft znowu coś planuje?

Opublikowano

Blizzard zapowiedział nową grę - Overwatch

Design mi się mocno nie podoba a gameplayowo to takie Team Fortress z bohaterami. Nie wiem co myśleć, chciałem Warcrafta 4 :|

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

To najwyżej wyrzucą do kosza. Baronów PCta stać.

Opublikowano

a StarCraft2 ktoś tu sie interesuje, ktoś gra?

ja juz wprawdzie od dawna nie gram, ale jestem wielkim fanem gry, finały globalne WCS

http://www.twitch.tv/wcs

Opublikowano

a StarCraft2 ktoś tu sie interesuje, ktoś gra?

ja juz wprawdzie od dawna nie gram, ale jestem wielkim fanem gry, finały globalne WCS

http://www.twitch.tv/wcs

No jasna sprawa chociaż nie podoba mi się obecny stan SC2, czekam na Legacy of the Void.

Opublikowano

zmiany multi w 3 rasach, ogólnie postawili na micro, co cieszy bo gra będzie bardziej skillowa, zmiany fajne, tylko jak oni to wszystko zbalansują :D

Opublikowano

Blizzard [*]

Opublikowano

wow. Blizzard robi pecetowe guwienko f2p, klon team fortress 2 z grafiką by laptop z 2010 mógł to pociągnąć. Tak nisko upaść  :reggie:

Właściwie z jednej strony masz racje, nie tego oczekiwałem i szykuje się nawet lepszy FPS dla gimbazy niż CoD.

ALE biore poprakę na to, że piszemy w CW i gdyby Blizz wypuszczał to jako ex na Xbona to byś krzyczał że super grywalnie się zapowiada esportowo, najbardziej skillowy FPS z teamplayem na konsole oprócz Halo i w ogóle "easy to play hard to master" a u konkurencji tylko szadąfą  :yao:

Tak czy inaczej Blizz zarobi kolejne miliony, będzie jak z Hearthstonem.

Opublikowano

Blizzard zapowiedział nową grę - Overwatch

Design mi się mocno nie podoba a gameplayowo to takie Team Fortress z bohaterami. Nie wiem co myśleć, chciałem Warcrafta 4 :|

Warcrafta 4 nie dostaniemy dopóki wow dycha i radzę się nie napalać na zapowiedź przy każdej możliwej okazji. Kiedyś ktoś z Blizzarda mówił,że problemem przy powstaniu W4 jest fabuła,bo nie chcą powielać wydarzeń z WoWa ani spoilować dalszego rozwoju mmo na tej płaszczyźnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.