Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mate lepiej poczekać na wersję PC z modami. Bo tak grać znów w GTA V bo FPP i 1080p to jest meh. Dave grałeś w Otogi?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Opublikowano

Pierwszego xboxa mialem tylko ze 3 miesiace i nie gralem ;/

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Całkiem spoko są, na przykład jeden mod w San Andreas dodawał możliwość wejścia do wszystkich lokacji, które się pojawiają podczas cutscenek ale nie można do nich normalnie wejść albo taki dodający całą nową wyspę z sympatycznym torem wyścigowym.

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Człowieku granie w gta bez modów to jest bieda i konsolowy plebs z ps4. Żal mi ludzi, którzy nigdy tego nie doświadczyli i grali w GTA IV w 640p/20fps i jeszcze dali za tę konsole 2400zł xD

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Człowieku granie w gta bez modów to jest bieda i konsolowy plebs z ps4. Żal mi ludzi, którzy nigdy tego nie doświadczyli i grali w GTA IV w 640p/20fps i jeszcze dali za tę konsole 2400zł xD

Jeszcze mnie na świecie nie było jak ps3 tyle kosztowało.  :reggie:

Opublikowano

a jakie exy maja boty w pierwszej polowie 2015 roku???

a gdzie ci nostradamusy co chciely sie zakladac (np Dave), ze Bloodborne nie upusci KKW przed czerwcem 2015???

:yao:

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Jeszcze mnie na świecie nie było jak ps3 tyle kosztowało.  :reggie:

Zwarte i gibkie żarty masz pawcio, szanuję.

Opublikowano

Ps4 gó.wno obesrane taknie?

Sony ciągle tak bardzo pakuje czarne dildo w tyłki klapkom, a Ci klaszczą i proszą 'głębiej'...

Wywnioskowałem wszystko to czytając dziś ten temat oraz będąc chwilę w MM i trzymając przez 30 sekund w ręku pada z PS4 z obdartymi gumkami na gałach.

Opublikowano

Z(pipi)any to jest DC, PS4 i jej społeczność

W Halo masz narazie problemy z MM TYLKO , reszta chodzi bez problemu;

singiel, co-op, customy

Z jednej strony wyzwiska wobec użytkowników PS4 a w sygnaturze napis "wyższa kultura konsolowości"

Podwójne standardy i chamstwo. Tyle sobą prezentują posiadacze X-boksa

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

88626699.png1882266797.png

Next gen my ass...

Aaaa, przepraszam, zapomniałem. Dodali więcej zieleniny i zwierząt... Nie no mesjasz i must have!

To nic, że rok temu ograne.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A w recencjach nie było ze to najlepiej wygladajaca gra na next geny? :D.

Opublikowano

Pewnie całość robi zaje.biste wrażenie, 1080p i znakomite efekty świetlne i w ruchu jest kosa, ale generalnie to meh.

Opublikowano

A w recencjach nie było ze to najlepiej wygladajaca gra na next geny? :D.

A nie przypadkiem...

c94e63ac.gif

TloU?

:oh_you:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Klapki, jak tam wam dzisiaj idzie gra online? Dużo fragów?

"Dzisiejszego dnia odbędzie się konserwacja serwerów japońskiej korporacji. W tym czasie nie zalogujemy się na PlayStation Network, nie odwiedzimy swoich mieszkań w PlayStation Home oraz nie zrobimy zakupów w PlayStation Store."

Hmmm, chyba dzień jak co dzień u was.

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Czyli powrót do przeszłości.

PSX-Console-wController.jpg

Opublikowano

"Dzisiejszego dnia odbędzie się konserwacja serwerów japońskiej korporacji. W tym czasie nie zalogujemy się na PlayStation Network, nie odwiedzimy swoich mieszkań w PlayStation Home oraz nie zrobimy zakupów w PlayStation Store."

Przeczytałem ten post i pobiegłem zalogować się do psn. Niestety nie zdążyłem. 

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Czyli powrót do przeszłości.

PSX-Console-wController.jpg

Wolę przejść kilka dobrych, singlowych gier niż 200h spędzić w jednej na tym samym. Wyjątek to diablo.

Opublikowano

88626699.png1882266797.png

Next gen my ass...

Aaaa, przepraszam, zapomniałem. Dodali więcej zieleniny i zwierząt... Nie no mesjasz i must have!

To nic, że rok temu ograne.

GTA V powinno wyjść na PS4 i XO rok temu. We wrześniu na PS3 i X360, a potem na premierę nowych konsol. Ja wiem, że pisanie o niedorobionych tasiemcach pokroju AC, CoD i BF w kontekście GTA to trochę wiocha, ale te wieśniaki dały radę przygotować wersje swoich gier na cztery konsole jednocześnie (+ PC) i finansowo na pewno się im to opłaciło. Choć wtedy różnice między "piątką" na past i current-geny byłyby pewnie jeszcze mniejsze niż dzisiaj.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ps4 gó.wno obesrane taknie?

Sony ciągle tak bardzo pakuje czarne dildo w tyłki klapkom, a Ci klaszczą i proszą 'głębiej'...

Wywnioskowałem wszystko to czytając dziś ten temat oraz będąc chwilę w MM i trzymając przez 30 sekund w ręku pada z PS4 z obdartymi gumkami na gałach.

O toto! Bomby prawdy. Idealne, obrazowe porównanie :potter:

Opublikowano

Jak są te konserwacje to w 95% przypadkach i tak można grać on-line. Przeważnie nie działa tylko sklepik. Ja się przed chwilą bez problemu zalogowałem (już po oficjalnym starcie konserwacji).

Opublikowano

Czuje się jakby to GTA zostało zrobione tylko dla mnie specjalnie przez R* bo dowiedzieli się że olałem wersje z past gen i im smutno się zrobiło  :yao:

Opublikowano

@Kasias

Rockstar wie jak prowadzić marketing i na pewno zarobili znacznie więcej niż firmy, które wydały swoją grę na wszystkie możliwe platformy w jednym momencie. 35mln sztuk na PS360 mówi samo za siebie, a teraz nextgeny i PC(chociaż przy tej ostatniej platformie nie liczę na duże sumy :teehee: ).

Opublikowano

Jak są te konserwacje to w 95% przypadkach i tak można grać on-line. Przeważnie nie działa tylko sklepik. Ja się przed chwilą bez problemu zalogowałem (już po oficjalnym starcie konserwacji).

Ale beka jest z tego co i dlaczego oni tam tak konserwują ? PSN chodzi na lapku z 98 ? co kilkanaście dni całość lub część usługi umiera, przecież to jest żałosne....

:facepalmz:

PS: Pamiętajcie , na forum można dostać bana hejtując GTA więc uważajcie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.