Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sunset, Horizon 2. Hallo Collection + multi. Dalej nie ma w co grac? A na PC to co niby jest? Te indyki w 2d?

Na Xbonie gry maja dedykowane servery, nie wiem jak tam na PSN 56ks/s.

Na PC beda gry pokroju (nie bede tu wszystkiego wymienial) Wasteland 2 lub Divinity: Original Sin

No ale to nie sa pif-pafy podciagniete do full HD tylko izometryczne RPGi wiec watpie ze mosci hejwen bylby zainteresowany takimi grami dla umyslowego plebsu :)

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no wiesz, nie znam nikogo kto kupilby PS4 dla exclusivow, tymbardziej Knacka. :D

Edytowane przez easye

Opublikowano

no wiesz, nie znam nikogo kto kupilby PS4 dla exclusiviw, tymbardziej Knacka. :D

To tylko sugeruje, jaki line-up jest na ten sprzęt ;)

Opublikowano

Sunset, Horizon 2. Hallo Collection + multi. Dalej nie ma w co grac? A na PC to co niby jest? Te indyki w 2d?

Na Xbonie gry maja dedykowane servery, nie wiem jak tam na PSN 56ks/s.

Na PC beda gry pokroju (nie bede tu wszystkiego wymienial) Wasteland 2 lub Divinity: Original Sin

No ale to nie sa pif-pafy podciagniete do full HD tylko izometryczne RPGi wiec watpie ze mosci hejwen bylby zainteresowany takimi grami dla umyslowego plebsu :)

Akurat w poprzednie czesci Divinity gralem i w ta tez chetnie zagram xD 

Opublikowano

A to szanuje i zwracam honor.

Opublikowano

Cywilizacja to nie indyk w 2 d! Proszę mozesz jechać po indykach czy forzach i innych driveclubach ale cywilizacje to szanuj ;).

Ponad 1000 h w civ 5 na steam. Więcej niż mój łączny czas na x360 i ps 3 :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

C.A.R.S jest grą pisana dla pc w pierwszej kolejności. Chcesz mieć z nią najwięcej radości graj na pc:).

PC nie jest do grania.

Twój pewnie nie.A no nie, mimo że jest wart więcej niż twój.
Opublikowano

najlepsze jest to ze xboty typu kermit zaraz rycza i maja piane w ustach bo ktos napisze ze driveclub moze byc fajnym racerem co przynajmniej dla mnie rpzed e3 nie bylo takie pewne i zaraz wyskakuja ze swoja forza.

co ma piernik do wiatraka? nikt nie pisze ze driveclub bedzie lepszy od horizon2 - moje zdanie o horizon i horizon2 tez pisalem wiele razy, mozna je nawet znalezc w dedykowanym temacie. Zreszta i tak ciezko porownywac obie gry - niby wyscigowe ale jednak open world a u sony racer po zamknietych trasach

Opublikowano

no wiesz, nie znam nikogo kto kupilby PS4 dla exclusiviw, tymbardziej Knacka. :D

Linup na obu sprzetach poki co jest slabo-sredni. Zreszta - nie podobal Ci sie Infamous ? Outlast? Resogun, Killzone, DeadNation ?

Opublikowano

C.A.R.S jest grą pisana dla pc w pierwszej kolejności. Chcesz mieć z nią najwięcej radości graj na pc:).

PC nie jest do grania.
Wyjdź z piwnicy. Świat gamingu znacznie ewoluował przez ostatnie 10 lat. Granie na PC niczym już się nie różni od konsol. Steam Machines jeszcze bliżej te platformy ze sobą zbliży.
Tak tak wiem, widziałem podczas prezentacji wolfa i watch dogsow.
Opublikowano

W sumie w samej civ i fotball managerze przez lata spędziłem więcej czasu niż na wszystkich konsolach razem wziętych. A grałem w rpg i jrpg na konsolach np 100 h w lost odyssey:).

PC for life :P

@up bo pc nie jest do gier jak watch dogs czy gta. Pc jest do strategii, symulacji, przygodówek i niszowych rpg zachodnich.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Linup na obu sprzetach poki co jest slabo-sredni. Zreszta - nie podobal Ci sie Infamous ? Outlast? Resogun, Killzone, DeadNation ?
Juz nie, Kinect sport biiitch!
Opublikowano

Widzisz emotkę na końcu? :P

Ja nie twierdzę nagle, że wszystkie gry na PS4 są słabe, a sama konsola badziewna - w żadnym wypadku. Dead Nation czy Resogun były (i są) świetne, Killzone i inFamous to też dobre gry (z powalającą grafiką, to fakt). Tego nie neguję. Podobnie jak tego, że Uncharted zmiażdży (graficznie na bank) czy tego, że Bloodborne może być genialnym tytułem. Jaram się też gierkami Nintendo. Kwestia tego, że Xbone dostarcza mi więcej funu niż PS4, w tym jego kontroler znacznie bardziej do mnie przemawia, podobnie jak gry na ten rok.

Opublikowano

Xbone dostarcza mi więcej funu niż PS4

Taki 'argument' to jak przyznanie się do porażki. Mi więcej funu dostarcza PS4 i co teraz? Co ci się bardziej podoba to nie jest argument, bo to tak samo jakbyś w najlepszej restauracji przekonywał że od ich wyrafinowanych potraw wolisz kurczaka na ostro vifona, bo on daje ci więcej funu. Fakty są takie że PS4 jest mocniejsza konsolą, wyszło na nią prawie dwa razy więcej gier, wyszło na nią więcej wysoko ocenianych gier. To że od faktów uciekasz do argumentu "bo ja wole i (pipi)", aby tylko przekonać, że wolisz gorszy produkt od lepszego to nie świadczy o tym, że ten gorszy jest tak naprawdę lepszy - świadczy tylko o tym, że nie masz gustu, a beton na oczach nie pozwala ci dostrzec faktów.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie mam gustu, bo twój gust jest lepszy? ;)

PS4 jest konsolą mocniejszą, ale to nie jest jednoznaczne z tym, że lepszą. Poza tym grasz na tym, na czym Ci się podoba, a nie przymuszasz do grania na PS4 tylko dlatego, że wyszło więcej gier, które masz głęboko gdzieś i wmawiasz sobie, że musisz mieć PS4 bo jest mocniejsza. Tobie beton przysłania oczy, bo świadomie rezygnujesz z gier na Xboxie "bo tak" - bo jesteś "świadomym" konsumentem, który kupuje mocniejszy sprzęt, no to przecież musisz mieć rację.

Inna sprawa, że takie gadanie jest wyprute z jakiejkolwiek merytorycznej wartości, bo kierowanie się tylko jednym argumentem "bo jest mocniejsza" to tak, jakby próbować wmówić sobie, że dobrze zrobiłeś. Kupujesz źle wykonany, twardy, brzydki samochód z potężnym silnikiem i wmawiasz sobie, że możesz jeździć 300 km/h, wiec nie zależy Ci na wygodzie. Ktoś kupi trochę słabszy, ale lepiej wykonany, znacznie wygodniejszy samochód i będzie mógł jechać może i tylko 250 km/h, ale za to w jakich warunkach. To jest ta różnica - niektórzy polecieli po PS4 kierując się wyłącznie JEDNYM argumentem - bo jest mocniejsza.

Znam trochę osób, które bardzo się na tym przejechały i niedługo później swoje PS4 sprzedały.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Model jazdy w DC jest aż tak wymagający, czy na tych filmikach grają jakieś nooby ? :)

Opublikowano

Podoba mi się fakt, iż mimo że MS zrobił najsłabszą konferencję dla swoje najsłabszej na rynku konsoli to xboty dalej równo hahahahahaha najlepsza konsola bo Sunset Drive i remake'i Halo. k,urwa beka nieziemska, nie dość, że exy takie se, może poza Horizonem, to multiplatformy słabe w ch,uj i sorry Panowie, ale na siłę w mękach osiągnięte 1080p (w 2014 roku sic!) tego nie zmieni.  "Lepsze wygładzenia, anizo, tekstury, większa szczegółowość otoczenia, lepsze oświetlenie, lepsze cienie - słowem gry mogą być w 1000 innych rzeczy lepsze aniżeli wersje na XONE i rozdziałka tego nie zmieni". No ale wiadomo łzy w oczach i kurczowo trzymamy się wersji, że XboxOne wygrywa Internety.

A fakt jest taki, że jest najch,ujowszo przygotowa konsolą. PS4 ma gry + lepszą jakość tych samych tytułów, Nintendo miażdży grami a X to taki ciapaty z Bangladeszu - ni to czarne, ni to białe, więc każdy nim gardzi.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

PS4 ma gry

Ahahahaha przestan, to jest zbyt smieszne.

Opublikowano

Naucz się czytać. Wyraźnie napisałem, że argumenty o guście to nie argumenty - bo tak to sobie możesz do usranej śmierci przekonywać że mały fiat daje ci więcej funu niż Ferrarri, a ja pewnie wole tego drugiego bo się 'zmuszam' i nie wiedząc co tracę rezygnuje z szalonej prędkości kaszlaka. Ja trzymam się faktów. Szczerze mówiąc w tym temacie jest wiele dissów, ale jesteś pierwszym który użył stwierdzenia "świadomy konsument" jako wyzwiska, a faktu że PS4 jest mocniejsze i ma więcej gier za argument przeciwko konsoli. Poddaje się.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

PS4 ma gry

Smiejesz się z remake'u Halo, a pozostanie Ci grać w remake The Last of Us, bo kochane Sony nic więcej na ten rok nie przygotowało. No chyba, że LBP nagle urośnie do rangi system-sellera. DriveClub będzie w plusie i nie wierzę, że ludzie rzucą się po niego do sklepów.

Naucz się czytać. Wyraźnie napisałem, że argumenty o guście to nie argumenty - bo tak to sobie możesz do usranej śmierci przekonywać że mały fiat daje ci więcej funu niż Ferrarri, a ja pewnie wole tego drugiego bo się 'zmuszam' i nie wiedząc co tracę rezygnuje z szalonej prędkości kaszlaka. Ja trzymam się faktów. Szczerze mówiąc w tym temacie jest wiele dissów, ale jesteś pierwszym który użył stwierdzenia "świadomy konsument" jako wyzwiska, a faktu że PS4 jest mocniejsze i ma więcej gier za argument przeciwko konsoli. Poddaje się.

Właśnie niczego nie rozumiesz. Co z tego, że fakty są takie, że PS4 jest mocniejsza, jak nie ma gier? Kupujesz konsole by jarać się, że jest mocniejsza i wzdychać do jej mocy, czy po to, by na niej grać? Nie dyskutuje o gustach - masz wyścigi na PS4? Nie. Masz bijatykę na PS4? Nie. Masz gry, które wykorzystują w jakiś sposób kamerę do PS4? Nie (bo Just Dance jest wszędzie, a Playroom przemilczę). Masz dobrą usługę sieciową na PS4? Nie, ale wmawiasz sobie, że jest taka doskonała. Pad jest dobrze wykonany? Nie, ale wmawiasz sobie, że jest, bo przecież najmocniejsza konsola. Fakty są tylko takie, że PS4 jest mocniejsza. Na innych płaszczyznach przegrywa aktualnie.

Analogiczna sytuacja była z PS3 - ludzie ją kupowali i wzdychali do mitycznej mocy cella, kiedy na Xboxie 360 niemal wszystko było lepsze. No ale PS3, cell, blu-ray, przecież nowsza, mocniejsza. Przekonali się o tym dopiero po latach, kiedy posiadacze X360 ograli setki gier i bawili się tak dobrze, jak nigdy.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Podoba mi się fakt, iż mimo że MS zrobił najsłabszą konferencję dla swoje najsłabszej na rynku konsoli to xboty dalej równo hahahahahaha najlepsza konsola bo Sunset Drive i remake'i Halo. k,urwa beka nieziemska, nie dość, że exy takie se, może poza Horizonem, to multiplatformy słabe w ch,uj i sorry Panowie, ale na siłę w mękach osiągnięte 1080p (w 2014 roku sic!) tego nie zmieni. "Lepsze wygładzenia, anizo, tekstury, większa szczegółowość otoczenia, lepsze oświetlenie, lepsze cienie - słowem gry mogą być w 1000 innych rzeczy lepsze aniżeli wersje na XONE i rozdziałka tego nie zmieni". No ale wiadomo łzy w oczach i kurczowo trzymamy się wersji, że XboxOne wygrywa Internety.

A fakt jest taki, że jest najch,ujowszo przygotowa konsolą. PS4 ma gry + lepszą jakość tych samych tytułów, Nintendo miażdży grami a X to taki ciapaty z Bangladeszu - ni to czarne, ni to białe, więc każdy nim gardzi.

A powiedz mi jakie większe tytuły do końca roku będą na Ps4 ? Driveclub i to wszystko .Beka jak hooy, a Ty się podniecasz jak głupi zapalniczką. Na Xboxa będzie Sunset, FH2, MCC. Na ten rok pozamiatane.

Opublikowano

PS4 ma gry

Smiejesz się z remake'u Halo, a pozostanie Ci grać w remake The Last of Us, bo kochane Sony nic więcej na ten rok nie przygotowało. No chyba, że LBP nagle urośnie do rangi system-sellera. DriveClub będzie w plusie i nie wierzę, że ludzie rzucą się po niego do sklepów.

słuchajno farbowany lisie, nie zwalaj frustracji z wykonanego błędu na innych. Jak w tym dowc ipie - "od 5 minut jestem biały i już mnie te czarnuchy wk,urwiają" sprzedałeś nadkonsolę, kupiłeś szrota i razem z nim nie dostałeś tylko abonamentu live do zapłacenia, ale również syndrom pchania sobie do łba bzdurnej argumentacji o tym, że xbox to jakakolwiek alternatywa tego co się dzieje na rynku elektronicznej rozrywki. To naprawdę kurevsko smutne, że w momencie kupna amerykańskiego xszita od razu włącza się człowiekowi xbocenie objawiające się zaklinaniem rzeczywistości. 

PS4 ma gry

Ahahahaha przestan, to jest zbyt smieszne.

czekaj czekaj przypomnijmy to mega pyerdolnięcie na start konfy Microsoftu, uwaga:

13ygzld.jpg

MIŁEGO GRANIA W CALL OF DUTY W GORSZEJ WERSJI 

bez kitu powinniście mieć na forum specjalną rangę: "beczkowozy" 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Oj waldus slabo. Co mnie obchodzi cock of djuty ? Przeciez ten pokaz byl dla ludzi takich jak ty, fanow craperfildow, by przyciagnac ich do swojej chu.jowej szczelanki itp.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.