Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To nie zimny łokieć :) do usunięcia hehe

tumblr_maax00wLJC1qfsomt.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

300tys. SO i desperackie udostepnianie na 24h z nadzieja ze kilku januszy kupi 'bo fajnie skaczo i so kolory jakies takie hadie' :reggie:

skończ waść wstydu oszczędź

a za nikczemną kur.we bedziesz szpagatowany do ostatniej kropli krwi

Opublikowano

SO tak dobrze sie sprzedaje ze czuje w kosciach konwersje na pc, a potem insomniac zwija interes. Nie wiem co oni mysleli wydajac taka gre na sprzet dla hamburgerow, ktorzy czekaja tylko na kolejne pifpaf w gow i halo, z przerwa na jazde po burakach w forzie 15.

Opublikowano

vgchartz nie obejmuje digitalu, więc faktyczny wynik będzie co najmniej  :kaz:razy wyższy.  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ano tak

jeszcze zostala cebula i lewe konta

doskonaly przekrój przez tą podwarstwę społeczną

Opublikowano

digital w rzeczywistości to i tak jakieś +20-35% do ogólnej liczby z vgc, więc do końca miesiąca może jakims cudem SO doczłapie do tego 0.5 mln.

Edit: Oceniam po rozbieżnościach na podstawie danych sprzedaży od Vanillaware i Level 5 z ubiegłego roku, a nie z fusów jakby co.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

SO tak dobrze sie sprzedaje ze czuje w kosciach konwersje na pc, a potem insomniac zwija interes. Nie wiem co oni mysleli wydajac taka gre na sprzet dla hamburgerow, ktorzy czekaja tylko na kolejne pifpaf w gow i halo, z przerwa na jazde po burakach w forzie 15.

Może myśleli to, że "dobre" Sony chciało ich orżnąć z praw do IP, które sami wymyślili, a "zły" MS pozwolił im zachować prawa?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Posłuchaj mnie tu uważnie. Wasze PS4 to, jak jajka od babci Geni, kupione w biedronce, sprzedawane jako swojskie

Co za pocisk

MOTYLA NOGA

Pewnie mi juz nie odpisze bo śpi. Nie budzmy Mateuszka, bo jutro biologia od.7.45

Ciiiii

Dobranoc słodki książę

Miłych snów!

Tymczasem w niebieskim obozie nadal srogie pykanko, 4ch baronów z forum dzieli i rządzi. Pozdrawiamy

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Może myśleli to, że "dobre" Sony chciało ich orżnąć z praw do IP, które sami wymyślili, a "zły" MS pozwolił im zachować prawa?

Dokładnie, Insomniac miało gierkę w planach i chciało zachować prawa do marki, pytali wydawców o współpracę to Sony miało ciężko na nich wyje.bane pomimo przecież lat związku, jedynie Microsoft zgodził się na warunki Insomniaca. Boże jaki ten MS zły.

p.s. to prawda, radzę pogoglować.

Opublikowano

xbox one to guwno obesrane bez gier i przyszlosci

ps. to prawda, jesli jeszcze tego nie wiesz, bo nie masz piątej klepki, to radzę pogoglować

Opublikowano

Współpraca z kochającym Sony - gra jest niewypałem na konsoli = zwijasz żagle i stajesz w kolejce po zasiłek.

Współpraca z tyranicznym MS - gra jest niewypałem na konsoli, developer może się częściowo odkuć na PC. 

Oczywiście baroni gejmingu z grodu Sony są najbardziej zachwyceni gdy po niewypale studio idzie w odstawkę, w końcu za czasów PS3 wykończyli tak co najmniej paru developerów  :sir:

Opublikowano

Nie gadaj bo to wyście wykończyli Bizarre i tego wam nigdy nie wybaczę. PGR, nie muszę mówić jak wspaniałe to wyścigi, zwłaszcza 2 i 4. Wspaniały Xboxowy ex. I co, i du.pa. Nawet multiplatformowy Blur lepiej się sprzedał na PS3. Ratowaliśmy, ale było już za późno.

Opublikowano

Bomba prawdy na dobranoc Aux. PGR to była wspaniała seria i odeszła do lamusa. To samo może stać się z xboxem one jeśli będzie można tam grać tylko w tasiemce. Oprócz SO, które może jest dobrą grą, ale z pewnością nie dla każdego, nie ma tam żadnej innowacji. 

Opublikowano

Dobrze, że na ps4 masz innowacje w postaci TLOU Remaster, Killzone 4, LBP3, nadchodzący Uncharted 4 czy Gran Turismo 7, a jak już coś się pojawi nowego to na poziomie Knacka  :usmiech:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

No faktycznie, na PS4 innowacyjny remaster TLOU, najlepsza przygodowka ever Knack i najlepszy sandbox Second Son. Tyle innowacji.

A no i jeszcze ciągle zbugowany w sieci DriveClub, w sumie też innowacyjny pod względem spieprzenia kodu sieciowego.

Tylko Sony!

Opublikowano

Second Son porażka. Co z tego, że jest fajne, duże miasto, piękne oświetlenie, jak cała reszta jest PLASTIKOWA, wygląda sztucznie, a w grze tak na dobrą sprawę nie ma co robić. Najgorszy Infymus. Najbardziej mi się jedynka podobała, była mroczna, a do tego jak na czasy w których wyszła miażdżyła masę gier.

Opublikowano

Macio, jak tam?

10 letnie super innowacyjne i nigdy wczesniej nie widziane halo odpalilo w koncu na tym złomie czy dalej zagryzacie doritos przy akompaniamencie Reni Jusis, kiwając się smutno w przód i tył na wiklinowym fotelu bujanym z pomocy dla powodzian?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Nie mam z Halo żadnych problemów, a customy są za(pipi)iste. Sony może pozazdrościć takiej sieciowej perełki, bo na swoim systemie nigdy nie będzie mieć czegoś tej skali.

Tam cholera chyba nigdy nie powstanie jakaś za(pipi)ista sieciowa gierka (wyjątkiem TLOU).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dobrze, że na ps4 masz innowacje w postaci TLOU Remaster, Killzone 4, LBP3, nadchodzący Uncharted 4 czy Gran Turismo 7, a jak już coś się pojawi nowego to na poziomie Knacka  :usmiech:

1707483626.jpg

Opublikowano

4 cześć soulsów z inną nazwą. Tak - jaram się okrutnie tą grą, pewnie będzie 10/10, ale to nie jest żadna innowacja. 

Opublikowano

Second Son porażka. Co z tego, że jest fajne, duże miasto, piękne oświetlenie, jak cała reszta jest PLASTIKOWA, wygląda sztucznie

To tak jak Sunset, który jest wart maks 100zł a nie 200 żałuje zakupu niestety już nikt o tej grze nawet nie piszę xD

Opublikowano

Drogi elitarny klubie wyznawców niebieskiego mesjasza branży. Nie mówcie że PC nikogo, ponieważ gdyby nie piece to byście dalej ogrywali gorsze (graficznie- wasz ulubiony slogan) multiplatformy. Dopiero wejście w pecetowe procki pozwoliło dogonić konkurencję. Tak, całe życie byliście czarowani emotion enginami, czy innymi cellami trudnymi w programowaniu.

Prosty rachunek jest taki, że SONY to niedojdy. Ale to nie tylko w kwestii procesora.

Tak wiem, naciągam fakty... :]

Manta S.A. >> Sony Corporation

p.s. to prawda, radzę pogoglować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.