Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tlou całkiem spoko gierka solidne 8+/10 ale już starczy pisania o noszeniu drabin i palet.

R* zrobił specjalne edycje konsol, złom ps4 w kolorach XBOXa, R* wie co rządzi   :)

small_1761819348.jpg

PlayStation%204%20GTA%20V%20wersja.jpg

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kinga typowy ex od sony - piekna z zewnatrz, pusta w srodku, podrawiam

Opublikowano

ms tak zmienil oblicze xbona, ze ign postanowil go znow zrecenzować po 1 roku

http://uk.ign.com/articles/2014/11/27/xbox-one-with-kinect-review

a sony dalej krulem bo tlou, rosogun i sprzedaz jak ps2

playstation4 tez po roku zrecenzowali:

http://uk.ign.com/articles/2014/11/21/playstation-4-re-review?watch

i 8.4 ps4  vs 8.1 xbox z kinectem vs 7.8 xbox bez kinnecta

strzaly w kolana botow :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

czyli co 50% wiecej mocy daje nam ocene o 3% wyższą?

biegne po ps4

Opublikowano

2% roznicy miedzy second son a sunset overdrive juz wam daje prawo do pisania, ze ps4 nie ma gier, a xone cudowne pozycje

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

ms tak zmienil oblicze xbona, ze ign postanowil go znow zrecenzować po 1 roku

http://uk.ign.com/articles/2014/11/27/xbox-one-with-kinect-review

a sony dalej krulem bo tlou, rosogun i sprzedaz jak ps2

playstation4 tez po roku zrecenzowali:

http://uk.ign.com/articles/2014/11/21/playstation-4-re-review?watch

i 8.4 ps4  vs 8.1 xbox z kinectem vs 7.8 xbox bez kinnecta

strzaly w kolana botow :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Pozamiatał

headshot.gif

Opublikowano

ale przeciez recki IGN nikogo....

ja tylko mam beke z kermita, wytacza bombe ze xbox one taki super ze nawet ign postanowilo go zrecenzowac po roku na nowo bo sie tak hiper super zmienil, a tu sie okazuje, ze praktycznie w tym samym dniu zrecenzowali tez ps4 i ta konsola bez gier, bez dobrego pada i z tandetnego plastiku aka goowno obesrane i tak dostala wieksza ocene

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Botki są jak PiS. Za każdym razem deprecjonują wygraną konkurencji.

Ch*j że przegrali 8 raz z rzędu...

Opublikowano

ale przeciez recki IGN nikogo....

ja tylko mam beke z kermita, wytacza bombe ze xbox one taki super ze nawet ign postanowilo go zrecenzowac po roku na nowo bo sie tak hiper super zmienil, a tu sie okazuje, ze praktycznie w tym samym dniu zrecenzowali tez ps4 i ta konsola bez gier, bez dobrego pada i z tandetnego plastiku aka goowno obesrane i tak dostala wieksza ocene

$ony płaci za recki co wiadomo od dawna, co zrobisz ? Nic nie zrobisz    :reggie: 

Opublikowano

zapomnialem jeszcze napisac, ze dali wieksza ocene konsoli gdzie PSN przez 7 dni w tygodniu przez 8 dni nie dziala, przypadek nie sadze

Opublikowano

Botki są jak PiS. 

$ony płaci za recki co wiadomo od dawna, co zrobisz ? Nic nie zrobisz    :reggie: 

może komisję?

Opublikowano

Oooo Mendrek w temacie

popcorn_danny_devito.gif

Opublikowano

http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/newsy/sony-ae-ps4-dla-szerszego-grona-odbiorcow-r1172

cytat z Gmera:

Fergal Gara, dyrektor PlayStation na UK, powiedział, że PlayStation 4 musi potrzymać sukces wypracowany w pierwszym roku na rynku, poprzez dotarcie do znacznie szerszego grona odbiorców.

Zapytany o przyszłość PS 4 powiedział: „Chcemy dalej rozwijać innowacyjne rozwiązania streamingowe, jak Share Play, PlayStation TV, PlayStation Now, czy Project Morpheus, jednak w przeciągu najbliższego roku czy też dwóch chcemy trafić na bardziej masowy rynek”.

„W celu poszerzenia grona i być może wypełnienia luki, jaka powstała po Wii, będące cieniem swojej dawnej potęgi, musimy dostarczyć taki produkt, który zaangażuje nowych konsumentów. Myślę, że to dla nas wielka szansa i będzie to coś na czym skupimy się w najbliższym czasie”.

:banderas:

Pomiedzy guwnem typu "morfeusz, streaming, TV" brakuje mi czegos takiego jak, "wiecej gier", no i "chcemy trafic na masowy rynek" ? Przeciez to same dobre rzeczy oznacza dla nas graczy xD ... a wy sie cieszycie,  no ale czego oczekiwac od klapow, dajmy im reklame, wyniki sprzedazy i to wszystko czego do szczescia potrzebuja. 

Smutna grupa "graczy" :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

znowu za rok jak ponownie ign zrecenzuje xbona w porównaniu z ps4 to wystawi jedynie tego gifa który wszystko wyjaśni

Computer-trash.gif

Opublikowano

No, za rok po x-złomie już nie będzie co zbierać. Boty będa masowo wymieniać konsole, o tak

francis-unboxing-a-plbgbaq.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Daddy - Macierewicz.

Mendrek - Niesiołowski.

Jeden i drugi do zaorania :good2:

Opublikowano

Ty to taki Palikot. Psioczy na inne obozy, a on sam z obozu ktòry nikogo.

Opublikowano

Ja jestem z obozu baronów, tak więc spudłowałeś :teehee:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32380-impreza_video_game_awards__kojima_gotowy_do_ujawnienia_metal_gear_online.html

Już za tydzień odbędzie się gala Video Game Awards. W jej trakcie wystąpi Hideo Kojima i przedstawi swój nowy multiplayerowy projekt - Metal Gear Online.

graliście w MGO? Boże to na prawdę dobry szpil był. Brakowało sporo szlifów i rozgrywka była troszkę drętwa momentami. Do tego ideowo mamy zbliżone multi w TLOU (czytaj: NIE biegniemy na Jana), więc konkurencja może być mocna i teraz pytanie - na ile Kojima wszedł mentalnie w 2015 rok, a na ile nadal jest w 1998....

Opublikowano

Karol czemu nie odpisujesz czy idziesz do Silesii, moze po drodze spotkamy jakiegos xbota, posmiejemy sie z niego i go pobijemy - bedzie fajnie!

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32380-impreza_video_game_awards__kojima_gotowy_do_ujawnienia_metal_gear_online.html

Już za tydzień odbędzie się gala Video Game Awards. W jej trakcie wystąpi Hideo Kojima i przedstawi swój nowy multiplayerowy projekt - Metal Gear Online.

graliście w MGO? Boże to na prawdę dobry szpil był. Brakowało sporo szlifów i rozgrywka była troszkę drętwa momentami. Do tego ideowo mamy zbliżone multi w TLOU (czytaj: NIE biegniemy na Jana), więc konkurencja może być mocna i teraz pytanie - na ile Kojima wszedł mentalnie w 2015 rok, a na ile nadal jest w 1998....

Najbardziej skillowe multi na konsolach - rzeklem. Albo strzelasz w glowe albo daruj sobie zawracac dupe, nawet w Halo nie ma takiej masakry pod tym wzgledem, szkoda tylko ze 99% ludzi szybko sobie darowalo jak dostawali wpyerdol od prosow.

To byla gra gdzie na 10 razy jak jestes gorszy, 10 raz zginiesz, nawet jak w plecy zaczniesz strzelac.

Ale z tym TLoU to sie troche zapedziles kolego. Jesli chodzi zas o nowe MGO, mysle ze nie bedzie nawet w polowie tak dobre jak to z 4ki czy 3ki, robi je amerykanskie studio a nie KP Japan.

Karol czemu nie odpisujesz czy idziesz do Silesii, moze po drodze spotkamy jakiegos xbota, posmiejemy sie z niego i go pobijemy - bedzie fajnie!

Katowickiej ? Powiedz tylko kiedy i bot wam pokaze co i jak, ale tylko pod warunkiem ze w klapkach przyjdziecie. :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai bedziemy w kontakcie na PW ok? bo na pewno bym chcial podskoczyc przynajmniej zobaczyc co i jak i odebrac koszulke ale nie wiem na chwile obecna kiedy bede miec chwile,  a samemu mi sie nie chce

Procz Bansai ktos ze slaska chetny?

Opublikowano

Ale musisz w klapkach przyjsc, to nie byl zart :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.