Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pokazywałem jak byłem mały.

to albo jesteś czyimś alterem i boisz się bana albo coś innego ukrywasz

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak grasz na sofie myszką?

Przecież napisał, że do TV 40' i sofę używa jak gra w gierki na padzie.
Po co robicie z PC konsole?
Nie to jest bycie świadomym konsumentem i stworzenie sobię idealnego sprzętu do grania, ale posiadacze sprzetu apple nigdy nie zrozumieją tego.

Czy dodanie silnika do roweru to bycie świadomym konsumentem-motocyklistą?

http://www.rowery.bezposrednio.pl/

Coz twoj argument jest inwalida. Oddaj znaczek!!

Opublikowano

bluber pokaz swoj ! xD

(ale z 70-80% pewnie jest, co ? ^^)

No przecież wrzucałem linka do exophase, no i jak wpadły za przejscie i jakieś łatwe acziki to zrobiłem co w tym dziwnego? Czy po przejsciu gry nie moge na nią narzekać? Wasza logika mnie zabija - NIE ŁOGRAŁ GIEREK NA PS4 A SIEM WYPOWIADA!!!!! OGRAŁ ASASSYNA I SIĘ WYPOWIADA CO ZA TYP XD XD ^^ To, że ty easye nie masz swojego gustu i tobie byle gó.wno ci się spodoba bo ma ładną grafikę to nie moja wina.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale że co, przez pierwsze 2 lata życia szrot ps4 bez gier doczekał się tylko JEDNEGO exa w opłaconych reckach który ledwie dobił  do 80% ? buhahaha!   :rofl2:  sonybociarnia każdego dnia wdeptana w ziemie.   

2 lata życia? Daddy, nie wiedziałem, że jesteś z przyszłości :) Gdzie zaparkowałeś DeLorean'a?

Sprawdzajcie sobie po adresie IP, nie jestem niczyim alterem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Pierwsze dwa lata, opłacone recki, jeden ex powyżej 80 procent, lepsze multiplatformy na xo. On chyba żyje w innym świecie.

Opublikowano

Cykamy się podać PSN ID, co? Pewno albo żadnych exów tam nie ma, albo same multiplatformy na tym szrocie.

Opublikowano

No to pokaż id.

Opublikowano

Maniek, nie przekrecaj tego co napisal, zaden eks na ps4 nie przekroczyl 80%. Infamous 3 ma dokladnie tyle, lbp ma 79% reszta mniej.

Opublikowano

Mlb the show 2014. Wiem że w Polsce nikogo ale eks i średnia powyżej 80.

Opublikowano

Maniek, nie przekrecaj tego co napisal, zaden eks na ps4 nie przekroczyl 80%. Infamous 3 ma dokladnie tyle, lbp ma 79% reszta mniej.

Jeśli liczymy, że TLOU jest exem na PS3, a Resogun to popierdółka indie, to faktycznie tak jest.

Opublikowano

No remastery nikogo, halo tez przeciez nie liczymy na iksie w takich porownaniach, a resogun juz niedlugo na vitce.

Opublikowano

Jeśli liczymy, że TLOU jest exem na PS3, a Resogun to popierdółka indie, to faktycznie tak jest.

Najpierw gadasz, że DR3, TF i Ryse to exy, bo przecież na platformie MSu i nie do ogrania na PS. Teraz nagle TLOU to ex tylko na PS3 a Resogun to popierdółka indie.

Podwójne standardy jak nic :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

:facepalmz:  tylko ta emotka tutaj pasuje.

Nie wykręcaj się tylko podawaj to swoje PSN ID, jako taki wielki zagorzały fan Sony chyba nie powinieneś się wstydzić gierek, które masz.

Opublikowano

To ile kidnappa wylozyles ostatnio na upgrade kompa, zeby ograć te wszystkie iksboksowe eksy? To no man's sky i transistor jednak nie sa eksami na ps4, na kij Yeti sie jara? Jak chcesz komus wypominac podwojne standardy to najpierw popatrz na swoich.

Kidnappa kolejny znawca jak Yeti, ogra 4 gry na rok i najwiecej do powiedzenia, tylko Yeti jest sie z tym w stanie pogodzic, a kidnappa wypiera to ze swojej swiadomosci.

Jak to jest oszukiwac samego siebie?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

bluber sie wstydzi gier w ktore gra ;/

Opublikowano

Pierwsze dwa lata, opłacone recki, jeden ex powyżej 80 procent, lepsze multiplatformy na xo. On chyba żyje w innym świecie.

2013

2014

- opłacone już wiele razy była wpadka z ocenami dla gier $ony

- jeden i bez rodzynów że jakieś mlb ma więcej, ja pierdole czego sonybociarnia się łapie, jeszcze napiszcie o powrocie króla kkw, jakie to jest przykre   :rofl2: 

- ostatnio lepsze, było o tym już w CW

giphy-5.gif

kidnappa podaj PSN ID, czego się boisz kolekcji codów, fify i assassynów ? a może alter konto    :)

Opublikowano

bluber sie wstydzi gier w ktore gra ;/

wcale nie, ale nintendo nie ma aczików więc tez nie można się pochwalić, że sie grało w fajne gierki

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego zdania :/.

Opublikowano

Pytanie za 100pkt

Jak myślicie, czy samochody które będą w nadchodzącym DLC do Forzy Horizon 2 były już wcześniej w którejś cześci Forzy ?

94e4a6d6-bd55-4a82-bc56-1fc3aabd09a0.jpg

f0218b7e-339d-478f-a726-74805d579e5a.jpg

Opublikowano

To ile kidnappa wylozyles ostatnio na upgrade kompa, zeby ograć te wszystkie iksboksowe eksy? To no man's sky i transistor jednak nie sa eksami na ps4, na kij Yeti sie jara? Jak chcesz komus wypominac podwojne standardy to najpierw popatrz na swoich.

Kidnappa kolejny znawca jak Yeti, ogra 4 gry na rok i najwiecej do powiedzenia, tylko Yeti jest sie z tym w stanie pogodzic, a kidnappa wypiera to ze swojej swiadomosci.

Co ty ćpasz to ja nawet nie wiem. Nie upgrade'owałem kompa od dwóch lat, Nigdy nie twierdziłem, że no man's sky czy transistor to exy. Bo jak nimi mogą być skoro są dostępne na dwie platformy. Wypominam tylko brak konsekwencji w tym co pisze Macio. po stronie MSu gra jest exem mimo tego, że jest dostępna na XO, X360 i PC, po stronie Sony już nie jest, bo jest brana jako ex na PS3, albo popierdółką indie.

Ograłem w tym roku dużo więcej gier niż 4, ale ty oczywiście wiesz to lepiej ode mnie w co i ile tych gier ograłem. Co ci ciekawego jeszcze kryształowa kula mówi?

A jak to jest oszukiwać samego siebie, nie wiem ty mi powiedz, w końcu wkręcasz sobie, że XO to dobra konsola. Całe życie w zakłamaniu.

zaraz wyjdzie na jaw ze kidnappa to bot ;(

Spokojnie, głupi nie jestem. Chociaż jakby spojrzeć na listę gier z poprzedniej generacji to jednak głównie grałem ma X360, na PS3 w większości exy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Do forzy przynajmniej jakieś dlc wychodzi, nie tak jak deszcz do drivecluba :Coolface:

Co ty ćpasz to ja nawet nie wiem. Nie upgrade'owałem kompa od dwóch lat, Nigdy nie twierdziłem, że no man's sky czy transistor to exy. Bo jak nimi mogą być skoro są dostępne na dwie platformy. Wypominam tylko brak konsekwencji w tym co pisze Macio. po stronie MSu gra jest exem mimo tego, że jest dostępna na XO, X360 i PC, po stronie Sony już nie jest, bo jest brana jako ex na PS3, albo popierdółką indie.

Ograłem w tym roku dużo więcej gier niż 4, ale ty oczywiście wiesz to lepiej ode mnie w co i ile tych gier ograłem. Co ci ciekawego jeszcze kryształowa kula mówi?

A jak to jest oszukiwać samego siebie, nie wiem ty mi powiedz, w końcu wkręcasz sobie, że XO to dobra konsola. Całe życie w zakłamaniu.

No to pokaż to id.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.