Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masz najlepsze, najładniejsze i najlepiej skonstruowane pady:

6xi8b47hotzp.jpg

Gdzie jakiemuś pokracznemu DS4 do tej rewelacyjnej konstrukcji? Gałki w powyższych kontrolerach nie zetrą się, choćby grać na nich do końca życia. A u konkurencji...

Faulty-Dualshock-4-analog-sticks.jpg

Dość wspomnieć, że moja pierwsza PS4 zaliczyła cudowny Blue Light of Death na wejściu. Japońska myśl techniczna!

Masz też znakomicie działającą sieć, świetny snap, rewelacyjne aplikacje. Możesz odpalić w oknie to, co chcesz, nawet włączyć TV jak masz ochotę, czy podpiąć tego niebieskiego szrota i grać w gry na PS4, mając dojście do GOTY znajomych na Xbox Live w tym samym momencie.

Chcesz przejrzeć forumek w czasie grania? Czekasz na mecz w Halo? Boom - żaden problem :daddy:

k0ihi4xfdcym.jpg

Chcesz wiedzieć, co się dzieje na świecie? Boom :daddy:

0kwuxjgp1mwm.jpg

Chcesz obczaić, co ciekawego jest na YouTube? Boom :daddy:

k2ski7hu63y8.jpg

Masz ochotę odpisać na wiadomość? Boom :daddy:

ca373nb2zi93.jpg

Chcesz sprawdzić achievy w czasie grania (które są aktualizowane w czasie rzeczywistym wraz z postępami?) Boom! :daddy:

bkighm8kqkw6.jpg

Masz za(pipi)istą płytkę i chcesz jej posłuchać w trakcie grania? Żaden problem. Boom :daddy: (tu akurat wyskakuje, że nie może odczytać płyty, bo w środku siedzi Horizon 2).

r1911khfa186.jpg

Chcesz zobaczyć inne aplikacje? Nic prostrzego. Działa Forza Hub, Halo Channel, działa też Twitch, Ustream - zdecydowania większość aplikacji. Bez wychodzenia z gry. W jednym momencie (każda oczywiście dostępna na pełnym ekranie).

x10rafj9gkog.jpg

A co masz na PS4? Chcesz sprawdzić YouTube? Wychodzimy do menu. Chcesz odpalić przeglądarkę? Wychodzimy do menu. Odpisać na wiadomość, wychodzimy do menu. Takie rzeczy były modne w czasach PS3.

Chcesz zrobić screena z możliwości Xboxa, żaden problem, użyj aparatu w telefonie.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podsumujmy poranek

Jesli nie chcesz skończyć jak Maciomaniak kup PlayStation 4

Co słabsze boty po weekendzie mogą skończyć tak.

0.jpg

albo tak

kaenpesa003.jpg

Bansai, tak szczerze mówiąc, to jeśli nowego Crasha miałby robić ND, to wolę aby zajęli się TLoU2.

A potem dać info, że robi je Media Molecule i będzie beka przez 2 lata, aż do ukazania się gry.

Później będzie beka z pracy tego żenującego studia.

Jeżeli nowy Crash powstaje, to na pewnoe nie robią go ludzie od oryginału, z tego prostego względu, że nie pracują już w ND, może znalazłoby się kilku pracowników.

Opublikowano

heh już xboty były w ogródku i witały się z gąską, już podnieta jak to podjechały blisko, ale niestety chłopcy radarowcy nie ta liga

UcjFi2W.gif

a dzień się dopiero zaczyna

Opublikowano
Bansai, tak szczerze mówiąc, to jeśli nowego Crasha miałby robić ND, to wolę aby zajęli się TLoU2.

:frog:

Et tu Yeti ?

Przeciez Crash to jest wrecz ikoniczna marka dla Playstation sprzed 20 lat, jeden z glownych motorow calej tej nostalgii, a Ty bys wolal TLOU !?

<Son I am Disappointed meme>

@waldus

UcjFi2W.gif

Baroni Playstation jak mniemam ? :ph34r:

Nie zauwazyles tylko jednego malego szczegolu w krzakach tego gifa:

Greek%20ARMY%20%20Bazooka.gif

Opublikowano

Bansai, Crasha szanuje, bo to definicji platformówki idealnej wypełnionej miodem i w swoim gatunku to jest 10/10, ale gdybym platformówki stawiał wyżej od gier typu TLoU... to bym był nintendozboczkiem.

Także TLoU, a zaraz za nim Crash.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

25 gier z czego CZTERY (pipi)a exy - wsrod najlepszych gier na xboxa gry od ubi, ea, pes w 720p, ryse ktorego ponoc kazdy sie wstydzi, jest nawet destiny, ktore ponoc kupuja tylko wstretne klapy bo nie maja halo

kolano i piety przestrzelone - taka jest wasza hipokryzja, od zawsze potwarzam - mityczna biblioteka super gier na xone to jedna jedyna horizon2, procz tego sredniaki takie same jak u konkurencji, a jak przychodzi co do czego to kazdy i tak gra w multiplatformy

Akurat po Tobie spodziewałem się większej błyskotliwości, niestety widzę że koks ma paskudne skutki uboczne :/

Opublikowano

Impreza trwa, same elity się zjechała, a co będzie na 20 leci marki xbon? Donsterydo i Mazzeo opowiadający swoim dzieciom, że kiedyś była taka konsola w której strzelało się do krasnali laserkami,

B37nuITCIAABmQP.jpg

Akurat po Tobie spodziewałem się większej błyskotliwości, niestety widzę że koks ma paskudne skutki uboczne :/

Większe chyba rozpuszczalnik, czym jesteś idealnym przykładem. Mogłeś zostać w świecie kawioru, wina rocznik 1886, czy czystej kokainy z Kolumbii, to wybrałeś pyry z kapustą, gumiaki, myckę i rozpuszczalnik.

Opublikowano

To ten typ od Knacka, no elita w chooj. xDD

Mogłeś nie obrażać Hideo, ba, nie powinieneś!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

25 gier z czego CZTERY (pipi)a exy - wsrod najlepszych gier na xboxa gry od ubi, ea, pes w 720p, ryse ktorego ponoc kazdy sie wstydzi, jest nawet destiny, ktore ponoc kupuja tylko wstretne klapy bo nie maja halo

kolano i piety przestrzelone - taka jest wasza hipokryzja, od zawsze potwarzam - mityczna biblioteka super gier na xone to jedna jedyna horizon2, procz tego sredniaki takie same jak u konkurencji, a jak przychodzi co do czego to kazdy i tak gra w multiplatformy

koks w sensie ze ze slaska? nie wiem czym wy palicie w innych rejonach ale na slasku od zawsze w piecach w domach pali sie weglem , wegiel i koks to co innego, podobnie zreszta jak ps4 i xone :kaz:

Opublikowano

Tak oglądam tego DriveCrapa i nie wiem czy klapy mają jakieś zaniżone standardy, ale graficznie ta gra może konkurować z jakimś Most Wanted z 2005.

seEyKhI.jpg

16TrWYV.jpg

driveclub_201411271719he9m.jpg

Chociaż z drugiej strony ta fota świetna:

15853413805_4e9c791949_o.jpg

Ta też:

ibzlV0TfA5gTUL.jpg

Opublikowano

No dzięki niemu i on nie umiał zaprojektować gry z grafiką z PS3 w 60fps. XDDD

No i dobrze powiedziałem, gość od Knacka. Teraz będzie kojarzony tylko z tym guwnem obesranym. :dog:

Opublikowano

A propos, wyjdzie kiedys ten DC PS Plus edition ? :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

10634094_732363630181333_304155284081988

10553730_732354996848863_295414409331504

10750327_732354863515543_214487081741700

1498918_728912250526471_5805966714602693

1781042_728912180526478_1525925759082589

Opublikowano

A propos, wyjdzie kiedys ten DC PS Plus edition ? :Coolface:

Wyjdzie jak już będą pewni, że nikomu więcej tej sraki nie wcisną xD

Opublikowano

Impreza trwa, same elity się zjechała, a co będzie na 20 leci marki xbon? Donsterydo i Mazzeo opowiadający swoim dzieciom, że kiedyś była taka konsola w której strzelało się do krasnali laserkami,

B37nuITCIAABmQP.jpg

Większe chyba rozpuszczalnik, czym jesteś idealnym przykładem. Mogłeś zostać w świecie kawioru, wina rocznik 1886, czy czystej kokainy z Kolumbii, to wybrałeś pyry z kapustą, gumiaki, myckę i rozpuszczalnik.

Hahahha, to jest impreza halloweenowa, czy kojima na co dzien nosi peruke?

Ale zal, teraz juz w ogole go nie szanuje.

Opublikowano

mam zastrzezenia co do tekstur w wielu miejscach wokol trasy ale engine odpowiedzialny za oswietlenie i te filtry sprawiaja, ze przy niektorych trasach i porze dnia bardziej fotorelistycznej scigalki nie widzialem

Opublikowano

Macio dalej napierdala przysiady, mimo że jest po szyje w szambie. Życzę ci i reszcie botowskiej mniejszości, abyście dostali tak wyglądającą grę jak DriveClub, bo na razie to jedynie u was takie standardy

74863223555990667710.jpg

a najładniejszy race według DF tylko na Nadkonsoli, ale oni podobno przekupieni :)

Opublikowano

Szału nie ma, chyba przez ten filtr :/

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.