Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że nadchodzi pięć podstron postów od botów, o tym, dlaczego to nie taka megatona.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Myspałem ze to plota a tu już oficjalnie, Hahahahahahaha boty boty

Boty dziś :frog:

Boty jutro

abfc93bb755be78bf3812038813d4c6e.jpeg
:kaz:

Ależ zapowiada się weekend. :banderas:

PS. Oglądałem ten trailer trzy razy, świetny.
Opublikowano

Zresztą po co komu Street Fighter, który skończył się na trzeciej części wydanej na Dreamcasta, jak jest KILLER INSTINCT.

A, zapomniałem, tylko dla zielonej szlachty :banderas:

Opublikowano

czekam na posty, ze w street fightera graja tylko 8 palczasci japonczycy i wet_willy

mega tona juz teraz a weekend dopiero przed nami a botki sie smialy ze pewnie bedzie tragedia

Opublikowano

ping, proszę przestań, bo mi się plusy kończą, jeden na dziś ci wystarczy.

PS. Trailer juz został usunięty, przedwczesny wyciek?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wg klapow jak jest na PC to przeciez nie exclusive a teraz podjarka ?

HIPOKRYZJA OVER 9000 !!!!!!!!

xD

Opublikowano

Ah te podwojne standardy, Ficus mam Ciebie od dzisiaj na celowniku  :shotgun:

Opublikowano

trailer juz prywatny - capcom sie pospieszyl, jezu jak mi was zal botki, mimo wszystko szkoda wersji ze tez na pc

Opublikowano

Plus Sony zaklepało nazwę DrawntoDeath.com. Moze to ten horror od Bend.

Opublikowano

Ah te podwojne standardy, Ficus mam Ciebie od dzisiaj na celowniku  :shotgun:

alez skoro jest na ps4 i pc to nie jest to pelen eksluzyw, potwierdzam,  a jedynie konsolowy ekskluzyw, mimo wszystko beka z szrota bo magnetowid wam to uruchomi ale tylko na youtubie w snapie :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Cała światowa scena SF kupi dla tej gry PS4, nie będzie podziałów jak w przypadku IV części. Mądry ruch Capcom :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

choc i tak dziwi mnie ze tez na pc - to ktos kupil na pc za wyjatkiem tworcow? mimo wszystko to nie ex i przyznaje to szczerze - podwojne standardy tylko u zaklamanych botkow

Opublikowano

ano Capcom zepsul niestety :( po cichu licze, ze jutro bedzie nawet jakies stage demo w las vegas i Ono bedzie mowil o nowosciach w tej czesci

mimo wszystko solidna megatona choc szkoda ze wyciekla

Opublikowano

Baroni będą mieli Guilty Gear, Tekken, MK10 oraz SF 5. A boty? Killer Instinct w 720p, o którym nawet najbardziej zatwardziala zielonka już zapomniała.

Żal mnie ogarnia gdy was widzę chłopcy.

Opublikowano

ano Capcom zepsul niestety :( po cichu licze, ze jutro bedzie nawet jakies stage demo w las vegas i Ono bedzie mowil o nowosciach w tej czesci

mimo wszystko solidna megatona choc szkoda ze wyciekla

Zwinęli trailer, bo marketingowcy zauważyli, że zapomniał ktoś dodać Xbone do listy platform zaszczyconych nowym SF. :kaz:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Baroni będą mieli Guilty Gear, Tekken, MK10 oraz SF 5. A boty? Killer Instinct w 720p, o którym nawet najbardziej zatwardziala zielonka już zapomniała.

Żal mnie ogarnia gdy was widzę chłopcy.

KI jest już w 900p.

Opublikowano

Nie znam ani 1 osoby, która kupiła SFIV więc taka tania exowość była w zasięgu Sony.

Opublikowano

Haha najpopularniejsza, najwieksza, z masa zawodow i najwieksza scena na swiecie to tania exowosc :D.

Opublikowano

Nie znam ani 1 osoby, która kupiła SFIV więc taka tania exowość była w zasięgu Sony.

No ale jednak gra sprzedaje się w milionach, więc nie taka tania.

Opublikowano

Kur.wa Console Wars jak zawsze dostarcza - jeszcze nie potwierdzono oficjalnie platform, a już pieją, że to ex. A jak na bota wychodzi coś, co jest dostępne również na PC to już exem nie jest :banderas:

PODWÓJNE STANDARDY

Opublikowano

Widzę, że rozmawiamy o SF. Czas kolejny raz wrzucić najlepszy filmik ever. Za każdym razem jak to widzę mam ciary, że ja pierd.olę.

Opublikowano

To wlasnie pokazuje w jakich januszowych kręgach gamingu obraca sie bociarnia

Teraz bedzie fala: SF? "A komu to poczebne"?

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.