Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ano sucho. Myślałem żeby zapodać jakiś temat, ale wszystko już było. I to wielokrotnie :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zgadzam sie :/ Ja obecnie robie sobie acziki ale nie wiem jak wytrzymam do 9 Wrzesnia bez wsparcia forumka :/

Opublikowano

Eeeeee tam jest w co grać jak się ma kilka konsol. Kończę valiant hearts na ps4 (polecam), potem mam w planie przejść wonderful 101, mario 3d world, sniper elite 3 (pc), age of wonders 3( kampanie). Do tego dochodzi rozgrzebany watch dogs na ps 4(ale ta gra ssie), transistor, trauma center, persona 4 golden i nowy phoenix vs layton. A w kolejce nie ruszone monster hunter ultimate wii u, wind waker, donkey kong tropical coś tam, injustice, prison architect, rogue legacy, i wiele więcej. ..

No i obowiązkowe sesje mario kart i fm.

Opublikowano

Odpalilem ostatnio WipeOut HD i smiechlem jak zobaczylem na ekranie startowym, ze gra jest z 2008r. a wyciaga 1080p. Beka z curentgenow (z xone najbardziej) i z pastgenow (z ps3 najbardziej). Ktos wrzucil w statusy info, ze TR na Xone w 1080p wyjdzie. Brawo, a mamy 2014r. Be-czu-nia. Branza [*].

Opublikowano

W sumie to wymieniłeś same gry Nintendo i na PC :P.

No w sumie jo ale w multiplatformy gram na ps4 chyba że na pc wyglądają i działają o niebo lepiej (sniper elite, wiesiek etc)

A persona to na vite a vite to ty szanuj ;)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

do scislosci wipeout hd nie ma caly czas full hd bo ma ten engine do dynamicznego zmieniania rozdzielczosci gdy duzo dzieje sie na ekranie ale fakt - ta gra niesamowocie przeszla probe czasu - do teraz to wizualna orgia

Opublikowano

To Definitive Edition jeszcze nie ma X1? Czy o patch jakiś chodzi jak do Duchów?

Opublikowano

Beczunia z ludzi zyjacych pod kamieniem [*]

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To Definitive Edition jeszcze nie ma X1? Czy o patch jakiś chodzi jak do Duchów?

To ten tr przyszłoroczny
Opublikowano

Tak właśnie myślałem. W końcu ktoś może ogarnie temat rozdziałki na X1. Tylko szkoda, że kur.va nikt tutaj na żywo nie wskazałby różnicy dla oka pomiędzy 1080 a 900p. Po co devi się w ogóle do tego przyznają? Przez takie coś w Sieci sam hejting na nowe konsolki. 

Opublikowano

XDDDDDDD Poprawiliscie mi humor, dzieki ♡

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeszcze wiekszy bylby, gdyby sie nie przyznawali. Zreszta w TR bardziej kujace w oko jest 30 klatek, zamiast 60ciu.

Eeeeee tam jest w co grać jak się ma kilka konsol.

Thank you, Captain Obvious ^^ Ogolnie posucha w wakacje byla zawsze, na wszystkie konsole. Nextgeny niestety nadal slabo - dopiero od wrzesnia/pazdziernika bedzie w czym wybierac.

Wipout HD - gra z 2008 r. to do dzisiaj jeden z najladniejszych racerow na poprzednia generacje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xone - 2014 - 900p

Magia liczb xD

Opublikowano

jeszcze wiekszy bylby, gdyby sie nie przyznawali. Zreszta w TR bardziej kujace w oko jest 30 klatek, zamiast 60ciu.

Thank you, Captain Obvious ^^ Ogolnie posucha w wakacje byla zawsze, na wszystkie konsole, nextgeny rozkreca sie w zasadzie dopiero od wrzesnia.

Destiny rozpocznie next-genową ofensywę. Swoją drogą ciekawi mnie jak wypadnie wersja na PS3/X360. I czemu do uja nowy Mortal nie wyjdzie jeszcze w tym roku :(

Opublikowano

@easye

Skąd wiesz, że mnie "loja" w fife? Znasz moj gt albo psn id? Zresztą jak pytałem cie czy grasz na asystach jak casul czy nie to nie raczyles odpowiedzieć, w której lidze jestes prosie?

ojej - wiem i tyle. Poza tym wiem, ze niczym się nie możesz pochwalić - nigdy nie wygrales zadnego turnieju, ani w PESa, ani w FIFE, podobnie jest z FPS'ami które hejtujesz, ogolnie nazywanie wszystkich dookoła casualami, gdy samemu nie prezentuje się totalnie nic jest slabe. Dla Ciebie wyznacznikiem dobrego gracza jest granie w 1 lidze w FIFE ? :teehee: No wiec nie jest - zawsze gralem w 1 lidze, a na turniejach ze scena polski odpadałem już w 1/16 . Moze wroc do udawania hipstera elektronicznej rozrywki, chociaż, to tez Ci ch(pipi)wo wychodzilo.

No to grasz na asystach czy nie

Opublikowano

Thank you, Captain Obvious ^^ Ogolnie posucha w wakacje byla zawsze, na wszystkie konsole. Nextgeny niestety nadal slabo - dopiero od wrzesnia/pazdziernika bedzie w czym wybierac.

Wipout HD - gra z 2008 r. to do dzisiaj jeden z najladniejszych racerow na poprzednia generacje.

Czyli rozumiem ze w kazdej grze przeszkadza ci 30fps? Czy wolisz smooth 30-60?

Opublikowano

W każdej grze przeszkadza mi roznica w grafice na nextgenie Ms.

Bluber, w poprzednich latach grałem na manualu, od 2012 gram na czesciowych, strzaly na asystach, a w FIFE w porównaniu z tym co kiedys już od święta i głównie z kumplami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To musisz duzo czasu spedzac u kolegi ze tak ci wszystko przeszkadza.

Opublikowano

easyeye - nie spinaj się tak o to kto jak gra. Dzisiaj każdy udaje pro-core-gejmera. Ja też Wam napiszę, że ukończyłem Contrę na jednym życiu i uwierzycie mi? Prawda jest taka, że większość z nas w aspekcie grania się mocno rozleniwiła. Przyzwyczailiśmy się do prostych strzelanek, auto-regeneracji, podświetlanych obiektów czy asyst w celowaniu/podawaniu.

Mało komu chce się dziś zaliczać każdą kupioną grę na 105%. 

Opublikowano

Jesteś graphics whore?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czyli rozumiem ze w kazdej grze przeszkadza ci 30fps? Czy wolisz smooth 30-60?

Ja tam wole buttery smooth cinematic 20-30, od 60 w glowie mi sie kreci :teehee: .

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jesteś graphics whore?

Z jednej strony można to zrozumieć. Po co kupujemy nowe konsole? W 80% dla możliwości podziwiania lepszej grafy w grach. I nie powiecie mi, że jest inaczej.

Opublikowano

Na pc masz już 4k i między 4k a 1080 p różnicę zobaczysz ale między 900 p a 1080 ktoś różnicę na tv widzi? Naprawdę? Błagam rozumiem kłócić się o to kto ma lepszą usługę sieciową, lepszego pada czy fajniejszy interfejs. Na jakiej konsoli chodzi w 30 a na jakiej w 60 klatkach bo to da się zobaczyć!

Opublikowano

Jesteś graphics whore?

Nie po prostu nie lubię Xbona.

Chociaż 360tke też wybrałem przez lepsze multiplaformy ^^

Nemesis, nie spinam się i jestem ostatni od nazywania ludzi Causalami, po prostu wkurzaja mnie pro gamarsi, ktorych najwiekszym sukcesem jest ogrywanie kolegow na wlasnym podwórku.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.