Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zgadzam sie i oby sie jeszcze nie skonczylo wiadomoscia, ze warunki pogodowe tylko w wyzwaniach i singlu, bo w zawodach multiplayerowych ich jeszcze nie widzialem...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

za każdym razem jak ktoś mówi o ładniejszej multiplatformie ps4 vs xobone mam ochote strzelać. jak będe chciał pograc w ładniejszą multiplatforme to odpale ją sobie na pc i kupowanie ps4 dla multiplatform to taki sam super wybór co kupowanie multiplatform na xbona. to tak jak pojechać do włoch i stołować się w mcdonalds i kfc.

Za kazdym razem jak czytam o graniu na PC mam ochote strzelac. W koncu znaczna czesc osob przy poprzedniej generacji wybralo 360tke glownie przez lepsze multiplatformy...  xD

Nie. Ze względu na exy i online klapie. 

Opublikowano

Zgadzam sie i oby sie jeszcze nie skonczylo wiadomoscia, ze warunki pogodowe tylko w wyzwaniach i singlu, bo w zawodach multiplayerowych ich jeszcze nie widzialem...

sa w multi, nawet w patchu masz napisane ze dodali to do multi - po prostu na razie niezmiernie zadko te eventy pojawia sie w multi, maja to zmienic

Opublikowano

Wierze - DC wczoraj mnie zabil do tego stopnia, ze bez wahania kupilem Sesson Pass. Ogolnie z dzialajacymi klubami, wyzwaniami i multiplayerem oderwac sie od tej gry nie mozna.

Kolejna zarwana noc za mna, tylko po to by uciac 0,4 sec na 1 zakrecie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye pamietasz jak stalismy w deszczu z dwa lata temu na premierze halo4 pod patykiem i cebulilismy kod na live? Czy to juz nic dla Ciebie nie znaczy? Warszawa cie zmienila? Teraz tylko szybkie samochody dyskoteki plejstejszyn a kiedys :( co sie stao?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Grudzien - guilty gear

Luty - the order

Marzec - bloodborne

Na xbona go.wno obesrane

Opublikowano

Easye pamietasz jak stalismy w deszczu z dwa lata temu na premierze halo4 pod patykiem i cebulilismy kod na live? Czy to juz nic dla Ciebie nie znaczy? Warszawa cie zmienila? Teraz tylko szybkie samochody dyskoteki plejstejszyn a kiedys :( co sie stao?

Teraz Warszawa zaczela pisac na mnie donosy i nie ufam juz temu srodowisku , ale HALO nadal szanuje - chce zobaczyc 5tke, a nie niedzialajace HALO1,2,3,4 poraz n-ty   :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

Działające wyścigi to jedna z lepszych informacji w tym roku, szczerze mówiąc wątpiłem w dc i nawet dziś o tym pisałem, a tu taka bomba, cudownie.

giphy.gif

Po 2 miesiacach od premiery dali patcha z czescia tego co powinno byc w grze od poczatku, a klapy otwieraja szampany.

Kurfa, to chyba nawet waldek w koncu sie od tego odetnie, przeciez to jest taki selfownage, ze az zal jest na to patrzec.

Poza tym, wielki sukces! Gra z olbrzymim otwartym swiatem wyglada troche slabiej od korytarza.

SZOK!!!!

CW osiagnelo taki poziom absrakcji, ze juz mi sie totalnie odechcialo tu zagladac.

Najgorsze sa te randomy typu comsos czy fanek. 

Ja pyerdole, to ma chyba lacznie 11 lat.

To po co zaglądasz ? Lepiej być randomem niż chorągiewą i hipokrytą, przecież niedawno ps4 to według Ciebie nadkonsola xdd

Nikt z nas nie zaprzecza, że to powinno być od początku. Wreszcie mamy wyścigi i się cieszymy.

Opublikowano

ale mnie wku.rwilo cd projekt red - jesli potwierdzi sie ze w czerwcu bedzie mgs5 to bede miec nie lada dylemat - kolekcjonerka wieska3 czy dwie gierki:batman i mgs5 :/ :/

Opublikowano

Lol przeciez next gena kupuje się rok po premierze tyle się tego naczytalem od mazzeo a teraz ze klapki nie miały w co grac XD i tak Orzeszek kazdy ma w domu kompa za 4 kola do odgrywania multiplatform. Ja akurat może i mam com nie znaczy ze te 60 FPS nie są warte wyłożenia kasy za 3 konsolę bo takich gier jak bloodborne czy DC tutaj nie będzie.

Opublikowano

Jak oni przez tyle miesiecy bez zadnego exa dadza sobie rade?

Tak jak klapy przez ostatnie miesiące?

NIe przesadzaj, bo co jak co w tym roku takze dostalismy swietny racer ktory juz na starcie pokazuje poziom nieosiagalny dla Xbona, zaraz fani bijatyk beda swietowac przy Guilty Gaer, no i bylo pare exow na tym samym poziomie co na Xboxie, bo chyba takze nie chcesz mi wmowic, ze  Project Spark jest GOTY przy chocby takim LBP3  ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

bez beki ale botki powinny sie cieszyc, ze wczoraj driveclub dostal tak wygladajace warunki pogodowe, turn5 jesli planowalo kolejna forze bez nawet kropli deszczu to pewnie sie teraz 10 razy zastanowi, polyphony tez ma material co to znacza fotorealistyczna i dopracowana w kazdym calu pogoda. Evolution Driveclubem niebotycznie podnioslo poprzeczke jesli chodzi o oswietlenie i warunki pogodowe w racerach

swoja droga sa jakies przecieki co do codemasters? hurtowo wydawali te f1, dirty i gridy a teraz cisza z nowa generacja :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak oni przez tyle miesiecy bez zadnego exa dadza sobie rade?

Tak jak klapy przez ostatnie miesiące?

NIe przesadzaj, bo co jak co w tym roku takze dostalismy swietny racer ktory juz na starcie pokazuje poziom nieosiagalny dla Xbona, zaraz fani bijatyk beda swietowac przy Guilty Gaer, no i bylo pare exow na tym samym poziomie co na Xboxie, bo chyba takze nie chcesz mi wmowic, ze  Project Spark jest GOTY przy chocby takim LBP3  ^^

(pipi)waaaaaaaaaaaaaaaaa co tu się dzieje, wielkie tasowanko ze strony klapów. Najpierw podjarka, że Driveclub dostał PATCHA z DESZCZEM, potem wielkie jaranko Guilty Gear, które jak wychodziło na PS2 to wszyscy mieli w poważaniu oprócz Ukyo i może Sobana, a teraz traktuje się gierkę jako ciężkie działo wymierzone w kierunku zielonego plugastwa. Oczywiście Injustice też król, bo w plusie dali - cala moja friendlista ciupie w gierkę z amerykańskimi bohaterami. TFU.

Brzydzę się tym jak rynek wygląda obecnie, wiecie jak to się robiło kilkanaście lat temu? Pewnie nie, bo nie było wielu z Was na świecie, zobaczcie kur.wa, da się bez loadingów, bez patchy wypuścić grę naginającą w BETONOWYCH 60 klatkach (no, dropy były w pewnym momencie rozgrywki, ale nie wpływało to na odbiór).

Opublikowano

Ping - osobiscie bijatyki mam w (pipi)e, pogram jak pozycze, jak bedzie w plusie, nie kupie na premiere ani GG, ani SF, a pije wylacznie do fapowania KI Z Xbona z 6 postaciami na krzyz! No bo przeciez to taki za(pipi)isty ex - taka roznorodnosc ! :banderas: i patrz, jak ma sie ukazac 2 SF, GG to nagle fani bijatyk MS odplyneli. 

A nie sorry - przezucili sie wylacznie na bijatyki 3D!  :teehee:

I najwieksza podjarka DC wynika takze z dzialajcego online, choc nie zaprzecze ze dynamiczna pogoda sprawia ze imersja z gry wykracza poza wszelka sfere doznan! 

Ficus - tez sie ostatnio nad tym zastanawialem. Dziwne, ze do tej pory nie zapowiedzieli chocby nowego Dirta na nextgeny.

Moze nagle ktoregos dnia wyskocza z jakims mega silnikiem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ping - osobiscie bijatyki mam w (pipi)e, ale ile bylo tutaj fapowania do KI na Xboxa z 6 postaciami na krzyz i patrz, jak maja sie ukazac 2 SF, GG to nagle fani bijatyk MS odplyneli. 

A nie sorry - przezucili sie wylacznie na bijatyki 3D!  :teehee:

I najwieksza podjarka DC wynika takze z dzialajcego online, choc nie zaprzecze ze dynamiczna pogoda sprawia ze imersja z gry wykracza poza wszelka sfere doznan!

Ficus - tez sie ostatnio nad tym zastanawialem. Dziwne, ze do tej pory nie zapowiedzieli chocby nowego Dirta na nextgeny.

Moze nagle ktoregos dnia wyskocza z jakims mega silnikiem.

Z ośmioma!

I po trzecim sezonie będzie już 24!

Ogólnie KI to idealny przykład rakowego modelu dystrybucji. Macie tu gierkę za siedem dych, ale tylko osiem postaci. Za pół roku dacie nam kolejne siedem dych, a my Wam wyślemy kolejną transzę zawodników. W sumie cenowo uczciwie, ale ja chcę GRĘ, a nie odcinki tak jak rak branży Telltale wypuszcza niedorobione gierki na modnych licencjach i kasuje hajs za pojedyncze epizody, zanim wyjdzie drugi to już zapominasz co się działo w grze, bez sensu.

Opublikowano

KI, driveclub, gry talltale (ktore dodatkowo sa spier.dolina techniczna) - potwierdzam, ze forma dystrybucji to rak

Opublikowano

o tym wlasnie mowie, w GG, SF fani bijatyk od razu dostana mase postacii i zapewne gameplay nie gorszy od offlinowych przeciwnikow sterujacych przez konsole w meczu online  :teehee:, ale oczywiscie fanow bijatyk w tym temacie nie ma zadnych. Wpadli jedynie na momentich gdy KI byl jedyna tlucznia poza Injustice na nextgenach.  

Osobiscie gry od Telltale kupuje dopiero jak wsyztskie sezony sa dostepne, zazwyczaj w promocjach 20 zl maks.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja inwestuje w retro gierki bo wiem ze za 10 lat branza gier wideo nie bedzie sie do niczego nadawala i bedzie skierowana do buntowniczego pokolenia mlodziezy facebooka i nastoletnich gwiazd popu. A tak sobie odpale retro konsolke, wyjme gierke z szafki, wloze do konsoli, wcisne guzik power i GRAM odrazu. A ile miodu z tych gierek płynie, panie.

Opublikowano

No właśnie największym rakiem jest wydawanie nieukończonych gier oraz dlc. Za czasów ps2 byłoby to nie do przyjęcia, nieukończona lub zabugowana gra ostatecznie dostawałaby słabą ocenę i się nie sprzedaje. Pamiętam jak ten tytuł kiedyś w PE dostał 1 czy 2/10: http://uk.ign.com/games/trigger-man/ps2-675531 Teraz pewnie recenzje by przełożyli. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

No właśnie największym rakiem jest wydawanie nieukończonych gier oraz dlc. Za czasów ps2 byłoby to nie do przyjęcia, nieukończona lub zabugowana gra ostatecznie dostawałaby słabą ocenę i się nie sprzedaje. Pamiętam jak ten tytuł kiedyś w PE dostał 1 czy 2/10: http://uk.ign.com/games/trigger-man/ps2-675531 Teraz pewnie recenzje by przełożyli. 

IGN i ich recenzja- może gra jest za(pipi)ista? Bo wiesz oni  tej "niedorobionej" gierce dali niewiele  więcej http://uk.ign.com/games/god-hand/ps2-822478

Opublikowano

Ale to jest IGN oni nadają się jedynie do recenzowania crapów pokroju CoD/AC.

Opublikowano

jeśli przy Driveclub 2 na premiere będą wszystkie ficzery jak pogoda, nowe trasy, auta czy jeszcze lepsza grafa to ta gra rozyebie, moze będzie ta sama sytuacja co z pierwszym Motorstormem który był dobry, ale Pacific Rift 10/10

Opublikowano

jeśli przy Driveclub 2 na premiere będą wszystkie ficzery jak pogoda, nowe trasy, auta czy jeszcze lepsza grafa to ta gra rozyebie, moze będzie ta sama sytuacja co z pierwszym Motorstormem który był dobry, ale Pacific Rift 10/10

Juz widzę te trasy przez miasta....

:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.