Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsza gra w historii odswiezona na blache, mm pysznie. Patrze na newsa a tam, ze tylko sama podstawka bez dodatkow. Ja (pipi)e :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ubi w końcu, za dodatki pewnie trezba będzie $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

zastanawiam się czy coś moga spierdzielić w tej grze i namieszać w balansie.

Opublikowano

Nudne to CW juz po jednym dniu jak sie tu udzielam a wy to potraficie miesiacami ciagnac o_O 

CW wymaga wielu lat dedykacji i ciezkej pracy nad szlifowaniem swojego trollu, jest to wyboista droga, pelna poswiecen, wzlotow (hi mazzeo) i upadkow (hi kidnappa), ale kiedy juz pocisniesz komus hedszota, to satysfakcja jest ogromna, czujesz ze wygrywasz zycie bardziej niz boroboro, czujesz sie panem swiata, czujesz te dopamine wypelniajca kazdy zakamarek Twojego ciala i kiedy raz juz jej zaznasz, bedziesz zawsze wracal do CW szukajac kolejnego hedszota i kolejnej dawki dopaminki.

:hi:

Opublikowano

Niech cos Ubi w tej grze zmienia a uyebie im lapy  :shotgun:

Opublikowano

Niech cos Ubi w tej grze zmienia a uyebie im lapy  :shotgun:

A wiec chcesz wiecej mineralow? Nie ma sprawy, juz teraz za jedyne 100$ mozesz kupic Mineral Pack ze sklepu Uplay. :diablo:

Opublikowano

Dobrze ze na wszelki wypadek mam wersje z GoGa i dziala na moim tablecie z Windowsem  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Król Spencer przemówił w sprawie SFV i podobno szykuje coś w zamian, nowy soul calibur albo DOA albo VF tylko na XO  ?   :)

excluzywne bijatyki na tym gu,wnianym padzie z krzyżakiem dla dałnów? nie sądzę :reggie:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Krzyzak i tak duzo lepszy niz w padzie od 360ki, ale co tam krzyzak, ty masz konsole dla dalnow i jakos zyjesz :reggie:

Preorder na the order i u4 zrobiony? Tylko kup najpierw nakladke na galki :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Tak, tak. Knur szykuje odpowiedź.

Słuchajcie dalej daddy'ego :yao:

Opublikowano

Raczej nie chodzi tu o odpowiedź bijatyką na bijatykę, ale pewno podkupi coś na wzór Tomb Raidera.

Akurat IMO inwestycja w studia 1st party i własne IP to najlepsze co teraz Microsoft może robić. Oprócz Halo, Gearsów i Forzy, brakuje kolejnych marek z którymi mógłby być kojarzony.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Smuci mnie, że w temacie U4 wszyscy gadają jedynie o grafice, zamiast napisać coś o zmianach w gameplayu i to przedyskutować. Bo zmian jest sporo. Mam nadzieję na więcej takich otwartych obszarów.

Opublikowano

W temacie o the order tez same spusty nad grafa, zero krytyki braku gameplayu, czuje sie jakby pclab przejal kontrole nad dzialem sony.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Smuci mnie, że w temacie U4 wszyscy gadają jedynie o grafice, zamiast napisać coś o zmianach w gameplayu i to przedyskutować. Bo zmian jest sporo. Mam nadzieję na więcej takich otwartych obszarów.

Może dlatego, że w U4 gra się przede wszystkim dla grafiki, kapiszonów i wybuchów?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

lem nie ten tweet dałeś, fail za failem, wiecznie pod kamieniem  ^_^

Raczej nie chodzi tu o odpowiedź bijatyką na bijatykę, ale pewno podkupi coś na wzór Tomb Raidera.

Akurat IMO inwestycja w studia 1st party i własne IP to najlepsze co teraz Microsoft może robić. Oprócz Halo, Gearsów i Forzy, brakuje kolejnych marek z którymi mógłby być kojarzony.

też mam nadzieje że nie chodzi o nawalanke, jest kozacki KI, styknie. MS potrzeba platformówek/przygodówek, dlatego TR only on XBOX to bardzo dobre zagranie.

Na E3 ktoś z MSu mówił że co roku będą zapowiadać przynajmniej powrót jednego IP z dawnych lat, był KI, był Phantom Dust ciekawe co na e3 2015, obstawiam coś z tej trójki: battletoads, conker, banjo.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

miałem to dzisiaj wrzucić do dedykowanego tematu;

Imagine a world... where you could stealth like Joel, and climb like Nathan Drake. mmmmm mmmmmmm!! - Bruce Straley, Twitter

tak, będzie bardziej otwarty level design, pozwalający na częstszy stealth niż w poprzednikach, oraz możliwość omijania po zauważeniu przez wrogów wzorem TLOU (wcześniej zawsze musieliśmy wyczyszczać lokację).

Opublikowano

Imagine a world... where you could stealth like Joel, and climb like Nathan Drake. mmmmm mmmmmmm!! - Bruce Straley, Twitter

czyli połączenie dwóch najsłabszych elementów z TLOU i Uncharted. JARANECZKO cool.gifcool.gifcool.gif

Opublikowano

Porozmawiamy o gameplayu U4: Ukryty w łopianach.

Drake się spindra po skolach, strzela z kapiszona, dzisiątkowani wrogowie po tym jak Drejku znika z ich pola widzenia na na luzaku podejmują patrol i nie zauważają go jak kuca tuż przed nimi zasłonięty 5 liśćmi. Wszystko to rozgrywa się na większym metrażu, przez co werdykt może być tylko jeden: idzie nowa jakość, nie dla psa kiełbasa, xboty szczekać przestają.

Opublikowano

też mam nadzieje że nie chodzi o nawalanke, jest kozacki KI, styknie. MS potrzeba platformówek/przygodówek, dlatego TR only on XBOX to bardzo dobre zagranie.

Na E3 ktoś z MSu mówił że co roku będą zapowiadać przynajmniej powrót jednego IP z dawnych lat, był KI, był Phantom Dust ciekawe co na e3 2015, obstawiam coś z tej trójki: battletoads, conker, banjo.

Na Conkera chyba nie ma co liczyć, ale i Banjo i Battletoads są prawdopodobne - cholera wie ;)

W ogóle E3 M$ zapowiada się nieźle - mogą pokazać gameplay z Tomb Raidera, singla Halo 5, Forzę 6, coś nowego z Quantum Break, do tego coś od Twister Pixel, ten Banjo (albo Battletoads), Crackdown, Scalebound, może coś od Mistwalker (albo powrót Lost Odyssey czy Blue Dragon, albo nowe IP) + pewno kilka multiplatform + coś, o czym jeszcze nie wiemy od LXP czy Platform Next. No i zapewne kolekcja Gearsów + teaser Gearsów 4.

Sony pewno odpali jeszcze jeden pokaz Uncharted 4, coś z God of War, coś z nowego Gran Turismo, nowa gra od Guerilla Games, coś od Bend, może nowe Gravity Rush, coś od XDev (scheda po zamkniętym Studio Liverpool) + szereg indyków. Nie wiem, czy można liczyć na coś od Sucker Punch, ale chyba zbyt szybko. Pewno znowu uruchomią Deep Down, na The Last Guardian nie liczę... :P Pewno będzie bardziej obszerny pokaz z tej gierki Jeffy'ego. No i ta nowa gierka od Media Molecule. Może Naughty Dog pokaże, nad czym pracuje druga ekipa.

Szykują się fajne targi btw :)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jak chcesz cos od Mistwalkera to zajrzyj do dzialu smartfonów bo na duze konsole od nich gry juz nie zobaczysz.

Opublikowano

Media Molecule już potwierdziło, że swoje nowe IP zapowiedzą w 2015 roku.

Opublikowano

Rok temu tez sie fajnie zapowiadalo, a zeby zobaczyc jak sie skonczylo wystarczy ptzeczytac nazwe tematu

Dlatego w tym roku wysiadam z tego hype traina ktory ruszy na forumku wraz z nadejsciem wiosny

Opublikowano

Porozmawiamy o gameplayu U4: Ukryty w łopianach.

Drake się spindra po skolach, strzela z kapiszona, dzisiątkowani wrogowie po tym jak Drejku znika z ich pola widzenia na na luzaku podejmują patrol i nie zauważają go jak kuca tuż przed nimi zasłonięty 5 liśćmi. Wszystko to rozgrywa się na większym metrażu, przez co werdykt może być tylko jeden: idzie nowa jakość, nie dla psa kiełbasa, xboty szczekać przestają.

tak samo jak w GTA V z tego śmiecham, obrabujesz bank, 5 gwiazdek, cała policja w san andreas cie goni, znikasz z radaru na kilka sekund i możesz sobie hasać po mieście jakby nie nic sie nie stało, heheszki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.