Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Easye, jaki 3 sezon KI, jak jest dopiero polowa drugiego? Chyba, że to jakiś pseudosuchar to sorry, ale nie rozumiem.

A to sorry - jeszcze wieksze (pipi) w takim razie...

Jaki mega zawod odczuwam po kupieniu tego Ona - te firmy doslownie zamienily sie miejscami. Dashbord konsoli masakra, softwarowe rozwiazania z poprzedniej generacji, do tego exy na takim poziomie, ze przynajmniej wiem, dlaczego wiekszosc szczekajacych tutaj botow gra glownie w multiplatformy...

To samo ze sciaganiem plikow i dem - jedno nawet na szybkim laczu idzie sprawnie, innym razem nawet przez cala noc sie nie sciagnie. Smutno sie robi, jak czlowiek pomysli o tych wszytskich hipokrytach z tego tematu... Zupelnie inaczej spotkac sie raz w miesiacu u kumpla, gdzie juz wsyztsko ma zainstalowane i posluchac narzekan, a samemu tego doswiadczac.

Jak ktos sie zastanawia nad 2 konsola, to niech przemysli 3 razy czy chce kupic gorszego nextgena dla jednej Forzy Horizon 2...

Co zabawniejsze, przyjemnie mi sie gra w Ryse, ktory by nie raz broniony przez botki. No ale oczywiscie - korytarzyk, qte - bardzo dobra pozycja na One, w The Order zas juz na bank bedzie gralo sie BEZNADZIEJNIE!

Obowiazkowo musze skonczyc Horizon 2 i zobaczyc Sunseta i NAPRAWIONEGO MCC.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ogolem te sezony to nie tylko nowe postacie, w 2 sezonie dorzucili tryb arcade, zwiekszyli rozdzielczosc z 720p na 900p i znaczaco poprawili menusy, stare byly srednio przejrzyste. Tylko z tymi postaciami jest lipa, powinni dac wszystkie 8 z sezonu 2 od razu.

Jak wyjdzie 3ci sezon to na pewno tez dorzuci jakies zmiany w samej grze, nie tylko postaci.

Mi po przeczytaniu ostatniego posta Macia z tematu o Ryse w ogole odechcialo mi sie w to grac, jak widac klapy lubia jak gra sie sama przechodzi i takich gier szukaja na xboksie, a tu bam, w KI trzeba przejsc dojo zeby cokolwiek umiec, so to mega wygibasy dla palcow, klapy nie daja rady :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

LOL, Copper jaki fan bijatyk! Tobie to na kazdej stronie mozna udowadniac hipokryzje.

Super ze jest juz dwucyfrowa liczba postaci i 3 tryby do wyboru ! Fajnie, ze przy okazji SF 5, SF ktory dodatkowo nie jest zapowiedziany i GG na PS4 Ciebie w zyciu by nie zainteresowal !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z easiego robi się drugi eX4act, czyli w sumie trzeci Mendrek XD

Opublikowano

Nie jestem fanem bijatyk, ale czasem pograc lubie. Dlatego mi w zupelnosci wystarczy SF IV na 360ce, a GG moge kupic na ps3 jak bede mial ochote.

Opublikowano

Z easiego robi się drugi eX4act, czyli w sumie trzeci Mendrek XD

Jest jeden buk.

Opublikowano

Don, natrzepales juz wystarczajac liczbe postow w odpowiednich tematach ? Nie przerywaj sobie calakowania DC na YT...

Opublikowano

Myślę, że do abstrakcyjności wywodów Mendrka jeszcze trochę mu brak.

Co to sony robi z ludźmi to ja nie...

Opublikowano

DriveClub ma w sobie wiecej "realizmu" niz Forza Horizon 2

Prowo albo opozniony w rozwoju.

Tutaj EKSPERCI mowia, ze model jazdy jest BARDZO realistyczny.

a tutaj EKSPERCI dodali też do porównania obrazek z obu gier i opcjonalną trasą

2ajp8ux.jpg

pokazuje on idealnie że forza 2 to gó,wno obejszczane dla casuali gdzie wyścig możesz wygrać skręcając tylko 4 razy, nawet mario kart jest trudniejsze

forza rasowy symulator orania pola na wsi 2s9y7a1.jpg

Ale wiesz, ze w FH2 sa bramki, przez ktore przejezdzac i sie zayebiscie zblazniles?

Z forzy mozesz zrobic rasowy symulator, z DC nie.

Ja wiem, że wojna konsolowa i w ogóle ale  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

No, no Adi wiekszy ekspert od prawdziwych ekspertow!

NIEZLE!

Opublikowano

Statystyka grania na PS4 z dnia 11.12:

- przy konfiguracji połączenia neta zwiecha konsolki-konieczny restart

- przy sprawdzaniu połączenia z netem konsolka robi niepełnego restarta, konieczne jest wstanie z kanapy- po restarcie zostaje poinformowany, że ten błąd może naprawić aktualizacja systemu...

Do tego trochu problemów z graniem online w raka branża (to akurat mieli wszyscy) oraz oglądanie deszczu w DC w 48p.

Opublikowano

Don, natrzepales juz wystarczajac liczbe postow w odpowiednich tematach ? Nie przerywaj sobie calakowania DC na YT...

Spoko, widząc jakie wnioski wyciągasz grając w gry, to ja o nich będę więcej wiedział od Ciebie całakując jutuba  :reggie:

Opublikowano

easye ale jak już ograsz fh2 i so to sprzedaj xbona, forumek, spencer i bożenka z klanu bedą ci wdzieczni..

Opublikowano

Stare konie. Serio? Dalej sie w to bawicie? FH2 jest osom ale teraz po tej latce w DC znow bym zakupil PS4.

Opublikowano

W werdykcie DigitalFoundry pisze, że efekty pogodowe DriveClub są "jednymi z najbardziej realistycznych w historii". Redakcja uznaje DriveClub w tej chwili za najlepiej prezentujące się wyścigi na rynku.

Boty podczas lektury:

tqzGqEg.jpg

Opublikowano

Mario kart 8 zjada wasze pseudo symulacje na śniadanie. Nie ma bardziej realistycznej gry. I ta grafika full hd w 60 klatkach. Cowy wiecie o graniu?

Opublikowano

Czezky oglądnąłem całe to - jakby na to nie patrzeć naprawdę fajne - youtube review o Horizon, które wkleiłeś i naszła mnie taka myśl: może Ty masz problemy z językiem angielskim? Przecież koleś wyraźnie mówi, że to fajny arcade-buraki adventure, tymczasem Ty tym filmikiem próbujesz udowodnić jaki to nie jest sim.

also?

Opublikowano

Mario kart 8 zjada wasze pseudo symulacje na śniadanie. Nie ma bardziej realistycznej gry. I ta grafika full hd w 60 klatkach. Cowy wiecie o graniu?

To full hd to chyba u Ciebie na strychu. Ta gra śmiga w 720p przecież.

Gra jest bardzo ładna,ale od raz widać hd ready rozdziałke i naprawdę spore ząbki.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Dashboard XO jest w porządku. Z lepszych to tylko mógłbym napisać o pierwszym z 360, ale to moze być podszyte nostalgią.

Ładny, szybki, można sobie go modyfikować. Tylko Ustawienia pod startem to dosyć dyskusyjne rozwiązanie. Porównania Easyego są nie na miejscu, no ale to nic nowego.

Opublikowano

Czezky oglądnąłem całe to - jakby na to nie patrzeć naprawdę fajne - youtube review o Horizon, które wkleiłeś i naszła mnie taka myśl: może Ty masz problemy z językiem angielskim? Przecież koleś wyraźnie mówi, że to fajny arcade-buraki adventure, tymczasem Ty tym filmikiem próbujesz udowodnić jaki to nie jest sim.

also?

Przegapiles specjalnie moment kiedy mowi, ze mozna sobie ustawic 100 pro symulator?

MASZ WYBOR.

Opublikowano

easye, to nie jedyna osoba na forum, która posiada obie konsole i która twierdzi, że dashbord w PS4>>>Xone.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Druga to kidnappa.

Opublikowano

Ustalmy cos

Dash

PS4 > Xbox One, trzeba być idiota albo widzieć ps4 w gazetce rtvagd by myślec inaczej.

Opublikowano

Tylko byś każdego od idiotów nazywał. Bardzo nieładnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.