Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak opanujesz bezproblemowe śmiganie po miescie to serio ze,srasz sie :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A to w sumie fakt, trzeba bedzie w kolejnej edycji GOTY zrobić kategorie Produkt Ukończony 2015.

+ dla SO

Opublikowano

Trzeba tez bedzie zrobic w przyszlym roku kategorie: Najlepszy patch roku

Driveclub jest murowanym kandydatem do zwyciestwa

Opublikowano

No no...mialem wolna chwilke to na szybko chcialem usiasc na kanapie i pograc w cos na PS4. Zapomnialem z czym mam do czynienia i sobie pogralem ze hohoho.

BatteryLow610.jpg

Opublikowano

od czasów ps3 mam 2 pady, takze z myślą o kanapowym graniu we dwóch. wy to macie problemy.

Opublikowano

Po co w ogóle odpowiadacie na taki marny trolling? Rozumiem, że rozładowane baterie w padzie od szrota mogłyby w niedzielny wieczór stanowić problem, ale żeby kogoś podłączenie kablem pada do konsoli pokonało? Jak mu się w domu komórka rozładuje, to też sobie nie poradzi? lol

Opublikowano
Ogrywam wlasnie Susneta - boze, alez ta gra jest dobra juz na samym (jak pisaliscie najnudniejszym !) poczatku.

Poczatek imo jest najgorszy (co nie oznacza ze jest jakis zly czy cos), wiec jak teraz Ci sie podoba to potem powinno byc tylko lepiej.

Tak przy okazji - jak usunales Ping te czarne zamlowania w paincie ?

Uwaga, wyjasniam magiczna sztuczke, spoiler alert:

kolega kidnappa nie ogarnal ze pokazal nam tez kilku swoich znajomych, niektorzy z nich nie mieli prywatnej friendlisty wiec mozna bylo sobie spokojnie podejrzec nicki i avatary i tak oto TURUS zostal zdemaskowany.

Dick_Dastardly.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

od czasów ps3 mam 2 pady, takze z myślą o kanapowym graniu we dwóch. wy to macie problemy.

Tez mam 2 pady, szkoda ze oba sie wyladowaly. One sie rozladowywuja nawet jak nie sa uzywane.

Opublikowano

Gracze ktorzy musieli czekac na patch z pogoda, naprawa multi i photomode, oraz czekaja na powtorki (sa juz?), smieja sie z graczy ktorzy czekaja na patch naprawiajacy multi.

Co te next-geny to ja nawet nie...

Przypominam ze przez czas naprawy drivecluba dostaliscie z 300 orgazmów i 3500 postów osmieszajacych Sony ale jak halo nie działa to cZemu sie śmiejecie (pipi)ani hipokryci xD

Opublikowano

w przypadku ps4 naładowany i wyłączony pad rozładowuje ci się przez jedną noc? 

mam sixasisa i ds3 i zdarza mi się grac w dany dzień tylko na nim i włączyć następnego drugi. zawsze gdy jeden przymiera zmieniam na drugiego i ładuje go przy użyciu usb.

Opublikowano

CW off

To magiczne wyładowywanie pada od ps4 i jego 4h czas pracy to takie samo pjerdolenie jak to o wolnym i nieintuicyjnym systemie w xbone

Opublikowano

Do dzisiaj zastanawia mnie jak oni mogli dac taki akumulator !

Taki Play and Charge na Onie starcza na 10 razy tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Do dzisiaj zastanawia mnie jak oni mogli dac taki akumulator !

To proste.

Sony starało się zaoszczędzić na wszystkim związanym z PS4, tylko by zbić koszty. Utrzymanie tego w 399 dolarach i nie tracenie na sprzedanej sztuce to były priorytety dla firmy znanej z kiepskiej kondycji finansowej.

Mogło być gorzej. Mogli pójść po przestarzałą pamięć czy słabsze GPU i na tym zaoszczędzić. Na szczęście wybrali gorszy plastik na obudowie.

Opublikowano

dlatego kocham moje eneloopki i ciesze się, że m$ nie wpadł na genialny pomysł by dać jakiś gówniany akumulatorek. kiedy pad mi zdechnie to 5 sekund na wymianę baterii i dalej można grać do woli. jak ktoś ma dwa pady to może jeszcze się bawić w żonglerkę i ładowanie, przy jednym już jest problem.

dobranoc forumku.

Opublikowano

Znalazlem jedna rzecz z ktora Sony i MS nie zamienili sie miejscami - nadal PS mogloby spokojnie robic za wzmacniacz w porownaniu z dziewkiem Xbox One.

Ogrywam wlasnie Susneta - boze, alez ta gra jest dobra juz na samym (jak pisaliscie najnudniejszym !) poczatku.

W sensie, że Xone ma gorszy dźwięk? Bo nie wiem jak to rozumieć :P

Co do Sunset, jestem pozytywnie zaskoczony, że Ci się podoba. Im dalej, tym dużo lepiej, więc po uporaniu się z początkiem można później wsiąknąć na długie godziny.

Opublikowano

Było wiadomo, ze to wymieni, ciekawe jak szybko będzie robić wymianę w drugą stronę.

Opublikowano

dlatego kocham moje eneloopki i ciesze się, że m$ nie wpadł na genialny pomysł by dać jakiś gówniany akumulatorek. kiedy pad mi zdechnie to 5 sekund na wymianę baterii i dalej można grać do woli. jak ktoś ma dwa pady to może jeszcze się bawić w żonglerkę i ładowanie, przy jednym już jest problem.

dobranoc forumku.

Admin forum o PlayStation za Xboxem? Pozdrowienia do więzienia!

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

CW to CW, ale chwilowo warto od tego odejść by poruszyć ten temat:

Sony Pictures miota się jak kurczak z obciętą głową, próbując zmniejszyć obrażenia po ogromnym ataku hakerskim, który odbył się pod koniec listopada. Działania firmy wydają się coraz bardziej desperackie.

Hakerzy ujawniają kolejne informacje i filmy wykradzione z serwerów Sony Pictures. Właśnie opublikowano siódmy pakiet danych, w którym znajdujemy mnóstwo dokumentów - m.in. scenariusz do planowanego nowego filmu z Jamesem Bondem, o podtytule "Spectre". Film ma się pojawić na srebrnym ekranie w listopadzie 2015 roku. Twórcy dzieła wyrazili ubolewanie, że w Sieci może się zaroić od spoilerów na temat nowej przygody Jamesa Bonda.

Redakcja CNET twierdzi, że dotychczas w Sieci wylądowały cztery filmy skradzione z serwerów Sony - "Annie", "Mr. Turner", "Fury" oraz "Still Alice" (film miał się pojawić w kinach dopiero w styczniu). Dziennikarze spodziewają się, że hakerzy wykradli również film "The Interview", czyli komedię, w której sparodiowano totalitarny system państwowy Korei Północnej.

Sony Pictures robi co może, by zatrzymać dystrybucję swoich poufnych informacji. Przedstawiciele firmy wysłali listy do największych redakcji świata, by te przestały analizować skradzione dane i by je usunęły ze swoich komputerów. W rozesłanych listach Sony Pictures straszy dziennikarzy wyciągnięciem konsekwencji prawnych w przypadku redakcji, które nie zastosują się do żądań firmy.

Grupa hakerów Guardian of Peace, która jest odpowiedzialna za ten atak, zapowiedziała, że opublikuje niedługo "prezent świąteczny który z pewnością da wam dużo przyjemności i jeszcze pogorszy stan Sony Pictures". Prawdopodobnie tym "prezentem" jest wspomniany już film „The Interview”, w którym obśmiewa się wodza Korei Północnej.

Przykro czytać takie informacje. Nie tylko ze względu na zachowanie Sony, ale też z uwagi na działalność hakerów. Wiadomo, że Sony tutaj dało dupy i nie dołożyło wszelkich starań, by lepiej zabezpieczyć się przed tym procederem, ale cała ta akcja z pewnością znacząco wpłynie na stan finansowy tej korporacji, w tym jej wizerunek czy zaufanie na rynku.

Dla mnie to jest aż nieprawdopodobne, że tak wielka, ogromna i znana na całym świecie firma jak Sony (i jej oddział Sony Pictures, jeden z największych na świecie) mogła dopuścić do TAKIEGO ataku, prawdopodobnie największego w dziejach jak do tej pory. Niegdyś PSN, teraz to...

Opublikowano

a niech ich atakuja, nie bede plakac, ze sa takimi debilami ze infrastrukture sieciowa i zabezpieczenia maja z sredniowiecza, dziwnym trafem inni giganci jakos potrafia sie obronic, sony niech wreszcie samo sie ogarnie albo zaplaci komus kto za nich ten syf ogarnie

Opublikowano

Zaplaci? Czym? Workami ziemniorow? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.