Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lubię, ale nie są u mnie priorytetem, a nie stać mnie na więcej niż jedną grę co miesiąc za pełną cenę. Zwłaszcza jeśli przyjdzie mi wybierać między np. Marianem, a Xenoblade, czy Metalem, a rebootem pierwszego Ratcheta. Ogólnie sporo kupki wstydu nadrobiłem dopiero w tym roku. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lubię, ale nie są u mnie priorytetem, a nie stać mnie na więcej niż jedną grę co miesiąc za pełną cenę. Zwłaszcza jeśli przyjdzie mi wybierać między np. Marianem, a Xenoblade, czy Metalem, a rebootem pierwszego Ratcheta. Ogólnie sporo kupki wstydu nadrobiłem dopiero w tym roku. 

Ja mam ciągle na kupce wstydu FFVI, jakąkolwiek Zeldę, Silent Hill 2, Chrono Trigger, Super Mario 64 i Resident Evil 4. Nie no, muszę te gry ograć do końca 2015 roku.

Opublikowano

Ja mam ciągle na kupce wstydu FFVI, jakąkolwiek Zeldę, Silent Hill 2, Chrono Trigger, Super Mario 64 i Resident Evil 4. Nie no, muszę te gry ograć do końca 2015 roku.

Bracie, świetny rok przed Tobą :)

Opublikowano

Zeldy, SH2, RE4, ChT... Co Ty jeszcze robisz na tym forum?

Zazdroszczę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja niekoniecznie, te gry były piękne w swoich czasach, dziś trochę inaczej się na nie patrzy :/

Ale i tak musisz z tego zaliczyć jak najwięcej ;)

Opublikowano

Ja niekoniecznie, te gry były piękne w swoich czasach, dziś trochę inaczej się na nie patrzy :/

Masz rację, dzisiaj się patrzy na nie trochę inaczej. Dopiero teraz je doceniasz, widząc w jakim gów.nianym dołku jest obecnie branża.

Opublikowano

FFVI to wybitna gra. Szczerze mowiac nawet teraz w 2014/2015 roku moglbym ja sobie odpalic na SNES i nadal napewno miód by sie wylewal z ekranu i nie moglbym sie oderwac. Zwlaszcza jak mozna sie napieprzać z

pociągiem

Edytowane przez Velius

Opublikowano

True, pozostaje się tylko cieszyć, że brało się udział w najlepszych latach. 

Opublikowano

Masz rację, dzisiaj się patrzy na nie trochę inaczej. Dopiero teraz je doceniasz, widząc w jakim gów.nianym dołku jest obecnie branża.

No to jest jeden z dwóch wariantów, zgadza się ;)

Opublikowano

Piksele sie po prostu nie starzeja tak szybko jak rozmazane guwno i brak AA :reggie:

Opublikowano

Ubisoft znowu w akcji. Tym razem... Zyebali świeżo wydanego Tetrisa. Glitche, freezy, spadki framerate'u, screen tearing itd.

W Tetrise. Mój Boże.

Opublikowano

Ubisoft znowu w akcji. Tym razem... Zyebali świeżo wydanego Tetrisa. Glitche, freezy, spadki framerate'u, screen tearing itd.

W Tetrise. Mój Boże.

Link bo nie wierzę 

Opublikowano

1xsp93.gif

EPuPaof.jpg

NeoGAF nie zawodzi xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gratulacje! To już mamy dwa szaraki na forumku, chyba że kogoś pominąłem. Kiedy ją dostaniesz? Ja sobie pewnie trochę poczekam.

Edytowane przez aux

Opublikowano

NAWET TAKI BARON GEJMINGU JAK KOPER PRZESZEDŁ NA WŁAŚCIWĄ STRONĘ! WITAJ W KLUBIE BŁĘKITNEJ KRWI!!

Ah, wait. przecież ja hejtuję PS4 .... 

HASZTAG TYLKO NINTENDO !!!!

Opublikowano

Gratulacje! To już mamy dwa szaraki na forumku, chyba że kogoś pominąłem. Kiedy ją dostaniesz? Ja sobie pewnie trochę poczekam.

Nie mam pojecia, dostalem tylko maila z potwierdzeniem zamowienia, jutro przedzwonie kiedy mozna ja odebrac :)

Jeszcze sie musze zastanowic czy w ogole bede na tym gral :D no i wole sie nie cieszyc na zapas zeby mi nie anulowali czasem czy cos.

Opublikowano

Jeszcze sie musze zastanowic czy w ogole bede na tym gral :D

hehe, właśnie. I tu jest problem. Widziałem że te pudła są zafoliowane. Na eBay ceny są szalone. Z drugiej strony szkoda nie pomacać takiej konsoli, nie nacieszyć się widokiem.

Opublikowano

Za granica 499euro, wiec u nas musieli sobie zarobic i zawolali 2199.

Jeszcze jutro i pojutrze beda (po 15sztuk na dzien), mozna probowac.

Aux, mam dokladnie to samo :P

Z jednej strony mozna potrzymac rok i sprzedac z ostra przebitka, z drugiej strony fajnie jest miec 1 rzecz z 12300sztuk.

Jak odbiore to bede myslal :)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

goovno. jak próbowałem wrócić do silent hill 2 to zamordował mnie archaizmami. kiedyś odpaliśem też tenchu z emulatora i już samo intro straciło połowe mocy, że o gameplayu szkoda gadać. boje się co byłoby, gdybym nie znał i nie szanował. powroty po latach to często rozczarowanka.  

branża ma sie zayebiście, a ilość fajnych gier z poprzedniej generacji (dla mnie wciąż aktualnej) jest przytłaczająca, przestań koneserzyć.

katujecie współczesne produkcje, wydajecie kase na nowe konsole, ale jak tylko ktoś wspomni, że nie grał w jakiś stary tytuł, to uuuuuuu człowieniu zobaczysz jakie goowna teraz robią. serio ograliście już wszystko z kilku generacji wstecz ? retro fanboye :yao:      

Opublikowano

Ja skończyłem po raz pierwszy SH2 parę miesięcy temu i gra jest świetna, nie powiedziałbym, że się zestarzała, po prostu gameplay + kamera są dosyć specyficzne, powiedziałbym, że w 2001 to gra już była mocno nie na czasie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.