Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie, którzy podniecają się grami, w które nie grają powinni mieć bana na forum.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Deepdown i bloodborne, 2 gry o których pisze przy każdej możliwej okazji i żadnej nie kupi.

Opublikowano

Szczególnie te milion drzew na trasie w Driveclubie jest istotne :-D To co napisałeś Panie Yeti to śmiech na sali i betoniarnia w jednym.

Opublikowano

To co napisałeś Panie Yeti to śmiech na sali i betoniarnia w jednym.

Nie on jeden tak pisze.

Opublikowano

To co napisałeś Panie Yeti to śmiech na sali i betoniarnia w jednym.

Nie on jeden tak pisze.

W takim razie betonów jest więcej :-D

Opublikowano

W takim razie betonów jest więcej :-D

Ja bym powiedział że do wyboru do koloru. Ale bardziej lubię takie betony niż chorągiewki  (które skaczą w zależności jak się sytuacja układa ) - przynajmniej są uczciwi w tym co robią.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

6/10 c'nie Easye?

spoko ale offroad lamborghini nadal wygląda przekomicznie

@Yeti

Po co się było tak produkować. W skrócie - 2014: gry f2p i indie z PC, remaster gry z PS3 (śmieszności dodaje fakt że jest nim większe jaranko niż nowymi tytułami "bo 60 fpsów"), arcadowy racer, dobra bijatyka w którą zagra 1000 osób a resztą szkoda sobie zawracać głowy. 2015: samograje sinematik QTE ekspiriens, korytarze, QTE, pif paf zza osłony, QTE i Bloodborne w którego nie zagrasz.

Wszystko było, nic nowego. Nuda.

Opublikowano

Zapomniałeś o LBP3 w 2014.

Opublikowano

Fajnie Yeti, że jako pierwszą grę podajesz Abea, który UWAGA wyjdzie też na Xone :P

Racja, to nie exc, tylko czasowy exc.

Deepdown i bloodborne, 2 gry o których pisze przy każdej możliwej okazji i żadnej nie kupi.

DeepDown nie kupie, bo będzie za darmo, a Bloodborne zapewne kupię limitke, jeżeli będzie tylko fajna.

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

6/10 c'nie Easye?

W DriveClubie 1000 drzew poza trasą.

W Forza Horizon 1000 hektarów pól i setki drzew między którymi możesz nawet się kopsnąć.

biorąc pod uwagę powyższe, można wywnioskować, że FH2 > DriveClub

co należało udowodnić

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Chyba milion drzew, 1000 to masz buraków na tym polu w FH2.

Ten gif to z wersji na X360?

Opublikowano

FH 2 bardzo bym grał, ale faktycznie, nigdy nie jestem pewien, czy to wersja na XB1 czy na X360 :P Od E3 tak mam z tą grą. Nie zmienia to faktu, że wygląda miooodnie.

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

6/10 c'nie Easye?

Płakać się chce jak widzę tą podjarke jazda po polach samochodami którymi nawet po mieście nie da się jeździć.
Opublikowano

Nigdzie się nimi nie da jeździć. Pewnie w muzeach stoją.

Opublikowano

w/w postowi plusa dał Yeti który nie zagra ani w FH ani DC. Ogólnie znany fan ścigałem który ogral motorstorma i wipeouta 5 lat temu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak tam Yeti Dragon's Crown na PS3? Widziałem, że też aktywny w temacie byłeś, pewnie już ograna wzdłuż i wszerz co? Co mówisz, jeszcze nie kupiona? Wolałeś kupić PS4 żeby NIE zagrać w inFamous, którym tak się jarałeś? No popatrz popatrz.

Opublikowano

Ważne że zaczął Demon's Souls.

Doczekał się jak jedną z najlepszych gier na PS3 dali mu po kilku latach od premiery "za darmo" koneser skubany.

Opublikowano

Ważne że zaczął Demon's Souls.

Doczekał się jak jedną z najlepszych gier na PS3 dali mu po kilku latach od premiery "za darmo" koneser skubany.

No trudno. Bez tego pewnie nigdy by nie kupił. Więc cieszę się, że czasem w plusie dadzą taką perełkę. Dzięki temu więcej ludzi zagra w coś takiego, co nigdy by normalnie nie kupili. Mazzeo, jak tam Dark Souls?

Opublikowano

Mazzeo, jak tam Dark Souls?

tumblr_mvqxyh1mM51se7q5ao1_500.gif

Opublikowano

Nigdzie się nimi nie da jeździć. Pewnie w muzeach stoją.

Jeździłem Lambo, wiem co mówię, Tobie pozostaną gify.
Opublikowano

Jak tam Yeti Dragon's Crown na PS3? Widziałem, że też aktywny w temacie byłeś, pewnie już ograna wzdłuż i wszerz co? Co mówisz, jeszcze nie kupiona? Wolałeś kupić PS4 żeby NIE zagrać w inFamous, którym tak się jarałeś? No popatrz popatrz.

9oo9pmwme1pf.jpg

Zamiast się ośmieszać, proponuje zając się sobą, chyba, że masz tak chvjowe życie, że wolny czas spędzasz na śledzeniu kto czym się jara i czy później w to gra.

Panowie, polecam Valiant Hearts, w Ubi jednak są utalentowani ludzie, bardzo fajna historia, miły gameplay, gra wygląda ślicznie, no i ta muzyka, a samo zakończeniu... szkoda, że takiego momentu nie ma w 90% tytułach AAA.

https://www.youtube.com/watch?v=VRLlqY0rmU8

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Figaro jakbym miał czas na gierki to bym Dark Soulsa ogral też. Ledwo starcza sił i czasu na parę partyjek tytanowego janusza wieczorami w tygodniu.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.