Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ma horizon2,fife15 i sunseta wiec szalu nie bedzie bo wiem co sie spodziewac - horizon2 mnie pewnie oczaruje, fifa15 to kupa, jedynie tego sunseta jestem ciekaw

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po DriveClubie który jest w obecnej formie to Horizon 2 Cie nie ruszy.

Mark my words

Opublikowano

jak mialem kiedys pozyczonego x360 na chacie to mnie jedynka horizon urzekla wiec nie bylbym taki pewien, obadamy

Opublikowano

jak mialem kiedys pozyczonego x360 na chacie to mnie jedynka horizon urzekla wiec nie bylbym taki pewien, obadamy

Mnie tez, top 3 tamtej generacji, ale cześć druga to kopia jedynki, w lepszej grafice a gorsza jako całość.

A jedyne urzekające momenty gry to intro i pierwszy "wyścig" bo jeszcze wtedy czuć pierwszego Horizona, czym dalej tym gorzej niestety :(

Opublikowano

nastal ten czas, ficuś po roku hejtowania i beki z xbona, po 10 razy powtarzanych bombach prawdy po raz pierwszy w coś na nim zagra

ściagnijcie sobie D4 - BO ZA DARMO

Opublikowano

ale ja nie hejtuje xboxa :D ze do beki cos tu napisze to nie oznacza ze hejtuje ta konsole, po prostu uwazam ze xone oferuje w chwili obecnej porownywalny poziom rozrywki co ps4 w przeciwienstwie do tych co gadaja ze ps4 nie ma gier, a one taki cudaczny

powiem mu o D4 ale znajac kumpla to stwierdzi, ze to japonskie goowno i mu sie nawet sciagac nie bedzie chcialo

Opublikowano

W D4 gra się tylko na Kinekcie, jeśli go nie ma, to nie ma co tego ściągać ;)

A Horizon 2 bankowo Cię oczaruje, gra jest świetna i hejtu Exacta kompletnie nie rozumiem. Graficznie szału nie ma względem DC, ale grywalność jest za(pipi)ista ;) 

Sunset zresztą tak samo - rewelacyjna gra. FIFY to nie ma co odpalać, wiesz czego się spodziewać.

Opublikowano

Mnie urzekła forza horizon 2 na x360, ale jak zagrałem w drivecluba to pozostała w mojej głowie tylko jak dobry racer.

Opublikowano

mam nadzieje, ze cos konkretnie aby parenascie minut ogram bo obok beda nasze panny, a kolejna okazje by u niego w cos zagrac moge miec za rok patrzac na czestotliwosc spotkan i zaproszen do niego (tu kuzyn mojej kobity wiec jak to rodzinka najczesciej gadaja z soba przez tel lub sms)

Opublikowano

konsolowy ex na vite  :banderas:  :banderas:  :banderas:

super ex w którego mogę sobie zagrać na telefonie :reggie:

granie w cokolwiek bez fizycznych przyciskow jest gorsze niz gejostwo

ej ej, ale bez obrażania prosze

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=3ZSPjH0jbq4#t=44

To http://www.metacritic.com/game/playstation-4/guilty-gear-xrd--sign-

VS

(pipi) rozmazane

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/killer-instinct

Zal i smuteczek :D

Jako plus dla KI dodam ze YT nie scaluje w dol rozdzialki 720p i w sumie ogladanie tego na tym serwisie to takie 1 do 1 ;d

Opublikowano

Widze, ze klapki dalej brna w swoje podwojne standardy, drivecluba trzeba sprawdzac jedynie ze wszystkimi super patchami, ale Killer Instinct oceniaja przez pryzmat premierowej wersji, ktora stoi za 3x mniej kasy niz driveclub, slabo.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ukyo nadal w te gre gra jedna osoba na tym forum czyli ty?

Opublikowano

Aktualnie sytuacja wyglada tak, ze Killer Instinct mozna miec za stowe(1 sezon w boksie, 2 sezon ze stora) z pakietem 14tu postaci(jeszcze 3 w drodze), w 900p i ze spora ilością trybow.

Takze wysmiewanie tej gry jest troche slabe posiadajac ps4 i drivecrapa, ale co kto lubi.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Cale szczescie ze na innym forum gra w to wiecej ludzi niz tutaj ma Zydboksa i WiiU razem

Opublikowano

Cale szczescie ze na innym forum gra w to wiecej ludzi niz tutaj ma Zydboksa i WiiU razem

No jak na forum www.guiltygearextreme.info grało by mniej niż 30 osób to by była porażka.

Opublikowano

Gdybym cie nie znal i nie lubial to bil bym cie kijem do nieprzytomnosci :D

Opublikowano

Mnie urzekła forza horizon 2 na x360, ale jak zagrałem w drivecluba to pozostała w mojej głowie tylko jak dobry racer.

Na 360 to inne gra. To jak jedzenie zimnych, trójkątnych tostów
Opublikowano

Na 360 to inne gra. To jak jedzenie zimnych, trójkątnych tostów

Dokładnie, gra wygląda gorzej niż pierwszy Horizon.

Opublikowano

Killer Instinct to nie ta gra co online wygrywaja wszyscy?

Opublikowano

ładna du,peczka, granie z rodzinką, z dziewczyną (WTF), w ogóle wszystko trendy, jazzy, cool i wow konsola w supermarkecie wow kamery wow wywiady

szkoda, że brakuje jeszcze jakichkolwiek gierek, a nie, czekaj, Singstara można pośpiewać i w Battlefielda poszczelać

tfu, do czego ta "branża" się zdegradowała, wielkie dzięki PLAYSTATION

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.