Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

alez nic nie stoi na przeszkodzie by konsola o mocy umozliwiajacej wygenerowanie fotorealistycznej grafiki mogla tez renderowac kolorowe bajkowe gierki, ale wyobraz sobie wyscigi, shootery, gry wojenne itp wygladajace fotorealistycznie - niesamowity poziom immersji ,moim zdaniem od zarania dziejow w tym kierunku podazaja gry, po to sie co generacje wklada coraz mocniejsze bebechy w te plastiki by o krok przesuwac sie coraz blizej do fotorealizmu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xbox krul

Opublikowano

Masz mnie, dlatego wlasnie teraz chce kupic WiiU, bo boje sie ladnej grafiki :( chociaz slyszalem od klapow, ze nie ma to jak nudne gry z super grafika, moze kiedys pokonam swoje fobie.

Opublikowano

Transistor sprzedał się w 600 tysiącach, brawo Baroni we wspieraniu kreatywnych gier :)

Tymczasem sprzedaż D4 na Xbonie...

1304618376_tumbleweed-gif.gif

Opublikowano

Boty dalej nie wiedzą że next gen jest tylko jeden?

tkmxbq.gif

to jest z Driveclub'a?

z gry #prawdziwe życie, ogólnie 2/10 nie polecam

no przecież to gif z gry, gdyby to był real life nie wyglądało by to jak gra

a teraz jeszcze jedna zagadka, z jakiej konsoli pochodzi ten gif?

rozwiązanie na końcu gifa, wiem dość trudne

X1-GIF.gif

Opublikowano

Transistor sprzedał się w 600 tysiącach, brawo Baroni we wspieraniu kreatywnych gier :)

1. Zrodlo?

2. Tylko na ps4 czy win/mac i linux wliczony?

Opublikowano

Na pc podobno 15 sztuk poszło  :banderas:

Opublikowano

A jak sprzedaż D4 na PS4?

Gdyby było na PS4, to twórcy by zarobili na życie, a tak zarobili na papier toaletowy do dupy, do tej samej dupy w której posiadacze xbona mają oryginalne gry.

Opublikowano

photo-21767.png?_r=1420678824

Ten dithering. :fsg:

Opublikowano

to jest gran turismo 5 jak mnie pamiec nie myli co tylko pokazuje jak gify moga byc mylace bo wyglada to genialnie fotorealistycznie a na duzym tv juz jak faktycznie w to gramy to bombarduja nas drzewa 4d i tekstury

Opublikowano

A po co komu ten fotorealizm? Wiadomo, w niektorych grach fajnie jakby byl (np w wyscigach symulatorach), ale jak gra sie w takiego horizona wlasnie z podkreconymi kolorami to od razu klimat wakacyjny wylewa sie z ekranu.

Ogolem wolalbym zdecydowanie, zeby developerzy skupili sie bardziej na designie, czy zeby gry wygladaly jak czysty fun, fotorealizm mam za oknem.

Bardzo mądre słowa ++++++++++++  Dlatego ludzie tak lubią konsolki Ninny bo tam główny nacisk w grafice jest na design kładziony. Ja tam fotorealizm mogę mieć jedynie w NBA 2K czy innej sportówce, reszta gier ma być grami, a nie filmami...

Opublikowano

czy real czy gra to nie powiem, ale 60fps widać gołym okiem :reggie:.

Opublikowano

To jak tam, po dniu dzisiejszym Hellblade już klapków nie jara?

Opublikowano

Guerica, wygrałeś jakąś walkę online?

A to czemu? Bo wyjdzie na pc, który tutaj NIKOGO?

Opublikowano

no ja czekam w końcu na jakieś materiały

gra pewnie wyjdzie w 2016

Opublikowano

Na 1 gifie mozna by sie nabrac, ze to real, bo wyglada jak stare filmy z wyscigow (fhui rozmazane), gdybg nie ta deska rozdzielcza bez zadnych cieni.

Drugi od razu widac, ze gra.

Opublikowano

Ok

Real czy Fake

iZQ064WlNjqPN.gif

i8yAvssGma9mz.gif

Fake and gay. Prawdopodobnie GT, poza tym male i rozpikselowane troche te gify, tym sposobem ciezko udowodnic ze cos jest faktycznie fotorealistyczne.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Guerica, wygrałeś jakąś walkę online?

Wczoraj gra przyszla, w robocie mam za(pipi), nawet 50 zadan z tutoriala nie przeszedlem jeszcze. Przysiade w weekend moze.
Opublikowano

Hellblade? Tym tytułem jarają się dzieci w wieku 10-12 lat.

Opublikowano

Transistor naprawdę piękna i miodna gra. Miejscami ocierająca się o artyzm i widać, że devi włożyli w projekt dużo serca.

prawilnie zaj,ebane z thepiratebay na pc <master race>

Opublikowano

Transistor ma swietny soundtrack.

Opublikowano

I to jest ta cześć prawdy o której mówił Medrek, łatwiej i z mniejszym ryzykiem wydać gre na konsole która jest monopolista.

ps.

tak to było GT5

2684769-8915681618-ibwYS.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.