Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Przecież dawno nie mam Xboxa One kalafiorze, stara/nowa Forza ograna przy FH2 usypiałem a podczas grania w multiplatformy miałem nudności bo oczy bylycprzyzwyczajone do ostrego obrazu z PS4. 

Rozumiem kafelki przerosły twoją wyobraźnie, wybacz, że nie śledzę na bieżąco twojego pamiętnika, dziwne, że podczas grania na PS3 tego nie miałeś  :kaz:

ale dzisiaj Botki sobie piekne samoboje strzelaja.

Bluber mylacy exa PS4 z rzeczywistoscia, Soul ze swoim super PC grajacy glownie LOTF, Assasina, Call Of Duty, Cien Mordoru i Destiny na super konsoli i na koniec Copper wypominajacy indyki z takimi tuzami w profilu jak Chariot, Wormsy czy Volgarr Viking. xDDD   :teehee:

ale dzisiaj klapki zaginaj czasoprzestrzeń wmawiając sobie jakieś brednie o samobójach.
Soul na swoim super PC to gra w Diablo a w przyszłości w te wasze pseudo exy na najlepszym padzie jakie ludzkie dłonie stworzyły, (pipi) ale samobój zagram sobie  w dwie gry które są również na PS4...
Skoro w moim przypadku to samobój to jak nazwać mam tą waszą krucjatę?????

Serio i jak tu kupić PS4, kiedy za rogiem ryzyko na trafienie na serwerach takich typów jak ty, Yeti i kalafior  :frog:
Pięknie to się czyta, microsyf wydał takie guwno, ze boty ogrywają co tylko mogą na pc. Haha, upaść tak nisko, nigdy bym nie pomyślał, ze to sam microsoft ostatecznie rozwiąże kwestie mniejszości botowskiej.

PS4 bez gier jest najlepiej sprzedającą się konsola w historii, ciężko pojąć co będzie sie dzialo w tym roku, jak zacznie sie wysyp gier, które przy okazji wyznaczą nowe standardy graficzne. Sony w pierwszym roku wygrało tą wojnę. Następna generacja, to już nie tylko dominacja jak za czasów PS2, ale monopol. Wszystkie najlepsze serię na jednej konsoli, a po marce xbox zostaną tylko wspomnienia, bo w końcu pomysł wycofania sie z rynku, który był już forsowany wejdzie w życie. Wówczas knur spencer dostanie pracę w Sony i będzie odpowiedzialny za obcinanie paznokci u nóg Kaza i za podcierania mu dupy.

:kaz: 

Ogrywają gry których jeszcze nie ma, aha ok......

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Transistor sprzedał się w 600 tysiącach, brawo Baroni we wspieraniu kreatywnych gier :)

Tymczasem sprzedaż D4 na Xbonie...

2. Tylko na ps4 czy win/mac i linux wliczony?

TYLKO SONY

I Steam.

Opublikowano

Soul, wspominasz o plejstejszynowych pseudoeksach. Jak myślisz, Quantum Break i nowego Tomb Raidera ogram tylko na Xboksie?

Opublikowano

Wiesz Ludwes, ale kompa czy laptopa za 1k zeby odpalic indyki to ma kazdy, a zeby odpalac duze eksy to jednak trzeba miec mocny sprzet, ktorego wiekszosc tu obecnych nie ma. A jak trzeba by zupgradowac kompa, to rownie dobrze mozna kupic za to xboksa i kolo sie zamyka.

To tak samo jak z indykami tylko na ps4 i vite, 3x wiecej kasy za konsole jednak robi roznice.

Opublikowano

A od kiedy QB wychodzi na PC ??? 

Opublikowano

Alan wyszedl wiec i QB wyjdzie. Pewnie min rok po premierze ale wyjdzie.
Opublikowano

Super, w takim razie. 

Opublikowano

Alan wyszedl wiec i QB wyjdzie. Pewnie min rok po premierze ale wyjdzie.

Tylko, że Alan Wake to IP należące do Remedy, a Quantum Break jest natomiast własnością Microsoftu.

Opublikowano

Kiedy się okaże że boty się jak zwykle wypięły i jakoś trzeba dorobić trochę $ które wpadną z wyprzedaży na steam

Tylko, że Alan Wake to IP należące do Remedy, a Quantum Break jest natomiast własnością Microsoftu.

I co to coś zmieni jak się okaże że się nie zwrócił ? raz dwa trafi na PC pewnie przy okazji będzie masa bełkotu jak to MS myśli o PC gamingu.

Opublikowano

Kolejny, który zobaczył światło:

Jako, że Wii U mam już ok miesiąca postanowiłem zrobić lekkie podsumowanie:

Sprzęt polecam z czystym sumieniem. Wg. mnie jest to jedyna dostępna konsola z prawdziwego zdarzenia tz. wkładasz płytę, grasz, mordka się cieszy ( nie trzeba czekać na patche, (pipi)ze itd).

Najważniejsza rzecz czyli gry:

Biblioteka gier jest największą zalet akonsoli. 

Jako, że posiadam PC który do grania się nadaje było dla mnie bezsensem kupno konsoli, której lineup w 95% pokrywają się z biblioteką gier komputerowych.

Mario, Zelda, Bayonetta przypomniały mi co znaczy gra na konsoli tego feelingu brakowało mi już bardzo, bardzo długo.

Eshop w rozsądnych pieniądzach oferuje powrót do dzieciństwa (prawie jajko ze szczęścia zniosłem jak zobaczyłem baloon fight).

Jest to chyba konsola, która najwięcej ma do zaoferowania w temacie kanapowe granie ( pomijam maniaków pesa/fify).

I ja wejdę do Zboczonych Bram w tym roku. Zelda U ma być u mnie day one w domku i to już postanowione.

Opublikowano

Jak nie ma patchy, jak są.

Opublikowano

Do pokemon x/y bylo juz kilka paczy, a na początku gra miała bug kasujacy save, wiec juz tak nie gloryfikujcie tego nintendo.

Opublikowano

eshop doczekal sie jakies doladowania zawartosci ze go sie chwali? bo ostatniego co sie interesowalem to tam byly takie braki w retro tytulach ze glowa mala - jakby ten sklepik wreszcie niny ogarnelo przy ich bibliotece legendarnych tytulow to by dopiero bylo goty - i jeszcze wszystko to by mozna bylo na padlecie ogrywac

Opublikowano

No bo na ps store masz wszystkie klasyki, ale nie powiem, w gry z gba na 3ds bym zagral.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Do pokemon x/y bylo juz kilka paczy, a na początku gra miała bug kasujacy save, wiec juz tak nie gloryfikujcie tego nintendo.

To i tak mniejszy kaliber, o wiele, wiele mniejszy, niż na konkurencyjnych platformach. Nie mów że nie.

Opublikowano
Kiedy się okaże że boty się jak zwykle wypięły i jakoś trzeba dorobić trochę $ które wpadną z wyprzedaży na steam

Rozumiem, kiedy będą szwedy, czyli mogę napisać coś podobnego o SF V, w końcu poprzedni był też na iXa :kaz:

Opublikowano

Ok

Real czy Fake

iZQ064WlNjqPN.gif

i8yAvssGma9mz.gif

nie wiem, gów,no widać na gifach o rozdzielczości mniejszej od rozdzielczości wyświetlacza telefonu sprzed 10 lat

Opublikowano

Już w ten weekend 

:fsg:

Opublikowano

Dzien dobry forumku.

#tylkoPS4

#tylkotrzyrazyszybszyram

#tylko2tflopy

#jakbedziedeszczbedzielepiej

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

o ku.rwa jakie brzydkie xD

Opublikowano

To ja już wiem kto kupuje te PCty z zawyżoną ceną od firm jak Origin i Alienware :D #IGN

Opublikowano

To gra z 2002 roku?  :o

To jakiś mod do Minecrafta raczej.

To ja już wiem kto kupuje te PCty z zawyżoną ceną od firm jak Origin i Alienware  :D #IGN

Bezmózga konfiguracja, karty ustawione w ten sposób nie będą miały prawidłowego chłodzenia. Bez sensu.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Bezmózga konfiguracja, karty ustawione w ten sposób nie będą miały prawidłowego chłodzenia. Bez sensu.

Nie nie, zupełnie nie o to chodzi. Trzeba obejrzeć filmik i zobaczyć jak panowie z IGN obchodzą się ze złożonym już komputerem oraz co mówią. Coś pięknego :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.