Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

"Scalebound ma ogromną szansę stania się "grą wszech czasów"

A za chwile "Póki co o samej grze wiemy niewiele"...dobry poziom artykułu.

Czy Ty klapie masz problem ze zrozumieniem slowa pisanego? Ja nie mam, wiec Ci wyjasnie lopatologicznie. Dziennikarz pisze od siebie i bardzo slusznie, ze o grze wiadomo niewiele, natomiast potem przytacza slowa Lobba, ktory gre WIDZIAL i wyraza sie o niej wlasnie tak jak sie wyraza. Kapiszi?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie Ty tu widzisz trolling? Wyrażam swoją opinię i musisz z tym handlować.

Opublikowano

Labtec blacharzu, w momencie w którym wyszło GranTurismo czy Forza Motorsport to Ty prosiłeś rodziców o pierwszy komputer żeby pograć w sapera i moc odpalić mp3 w winampie, ewentualnie zapisywałeś sie na liście oczekujących dojścia do komputera podczas ferii zimowych.

Forza i Gran Turismo bedą zawsze kojarzone z symulacja.

blacharzu? ja jestem z multi platformowej master rasy, Gran Turismo jest kojarzone z symulacja, sami to twierdza i tak mozna powiedziec bo wiecej wsadzaja w fizyke niz inne rzeczy, Forza ma daleko do tego, i dlatego bardziej jest przystosowana dla casuali (co daje wiecej frajdy, bo symulacja jak na dłuższą mete to moze zanudzic) wszystkie Forzy co gralem to ani raz mi samochod nie odbil w druga strone podczas poslizgu tylko albo sie obrocil albo wyprostowal sie jak w arcade grach, samochody jeżdżą jak na szynach i to na dziedobry wyklucza symulacje

podam był ci kilka gierek na PC co moze grafika nie szczycą ale maja bardzo fizykę jazdy zbliżoną do symulacji, ale po co, jesli deszcz i 30fps jest leprze ehe

aha i jeszcze "kiedy Gran Turismo wyszlo".......bitch please

YxdUOk5.jpg?1

Opublikowano

A gdzie pierwsze GT? BLACHARZU!!!!

sprzedane bo platyna, black label w planie

Opublikowano

Czy Ty klapie masz problem ze zrozumieniem slowa pisanego? Ja nie mam, wiec Ci wyjasnie lopatologicznie. Dziennikarz pisze od siebie i bardzo slusznie, ze o grze wiadomo niewiele, natomiast potem przytacza slowa Lobba, ktory gre WIDZIAL i wyraza sie o niej wlasnie tak jak sie wyraza. Kapiszi?

Pytam jeszcze raz: czy ty w ogóle wiesz kim jest ten Lobb? Kurtka, przecież artykułów z cyklu pracownik m$ chwali grę m$ to chyba nawet Daddy nie wkleja :facepalmz:

Opublikowano

"Scalebound ma ogromną szansę stania się "grą wszech czasów"

A za chwile "Póki co o samej grze wiemy niewiele"...dobry poziom artykułu.

Klapie? lul. Wez mnie nie rozmieszaj. "Dziennikarz" :D

Opublikowano

Platinum nie robi slabych gier, wiec o czym w ogole rozmawiamy. Bedzie hiciir i klapy sie musza pogodzic. Tak samo jak z powrotem Banjo i Battletoads :reggie:

Opublikowano

Ale to bedzie poprostu oryginal w HD czy robia cos nowego? Sorry nie na czasie jestem z takimi rzeczami, wiesz jak to z klapami bywa :Coolface:

Opublikowano

Ale to bedzie poprostu oryginal w HD czy robia cos nowego? Sorry nie na czasie jestem z takimi rzeczami, wiesz jak to z klapami bywa :Coolface:

Na 99% nie remaster. Pełny remake albo reboot.

Opublikowano

Platinum nie robi slabych gier, wiec o czym w ogole rozmawiamy.

4c2ada978c1651940bfee22c142bfbbb.png

:yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ich ostatnia gra ma średnią 91. Handluj.

Opublikowano

Pytam jeszcze raz: czy ty w ogóle wiesz kim jest ten Lobb? Kurtka, przecież artykułów z cyklu pracownik m$ chwali grę m$ to chyba nawet Daddy nie wkleja :facepalmz:

Jest taka generalna odwieczna zasada: "Każdy Żyd swój towar chwali". A to pracownicy ND nie spuszczaja sie nad nadchodzacym Drake`m? Spuszczaja, a ostatnia impra Sory wykazala czarno na bialym, ze nie ma nad czym sie poki co fapować...

Opublikowano

Sugerujesz, że to samo będzie ze Scaleboundem?

Opublikowano

a ostatnia impra Sory wykazala czarno na bialym, ze nie ma nad czym sie poki co fapować...

Dlaczego ? Pokazano spory level, który można rozegrać na kilka sposobów, masę nowych animacji, rozbudowane skradanie, nie było armii QTE, trzęsień ziemi, chamskiego korytarza itp.

To w końcu gameplay jest najważniejszy, czy nie ?

Jeśli chodzi o grafikę, to będzie tylko lepiej.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bayo 2 wyszło przed The Legend of Korra - co prawda tylko w Japonii, ale jednak :oh_you:

Jest taka generalna odwieczna zasada: "Każdy Żyd swój towar chwali". A to pracownicy ND nie spuszczaja sie nad nadchodzacym Drake`m? Spuszczaja, a ostatnia impra Sory wykazala czarno na bialym, ze nie ma nad czym sie poki co fapować...

Nikt z Sony nie nazywa Uncharted 4 grą wszech czasów, a już na pewno żaden klap nie przybiega z takimi tekstami do CW.

Opublikowano

A co jeżeli Scalebound to rzeczywiście będzie gra wszechczasów ? ;/

Tak swoją droga to Panowie czas najwyższy już na takie graficzne (pipi)nięcie, jak swego czasu pierwsze gyrosy. Troszkę już tego przedsmak dał nam deszcz w DC (xD), ale to nadal nie to samo jeszcze ;D

Opublikowano

Takiego kopa jak z przejścia z kanciastego 3D w SD na HD już nigdy nie będzie.

Opublikowano

w dobie gier bez porzadnych betatestow marketingowcy nakrecaja hype na gre o ktorej nic nie wiadomo, a gosc to lyka jak pelikan  :sorry:  :morning2:  :ninja:

Opublikowano

Jak to gdzie, na xboksie. Lobb wczoraj potwierdzil, ze Banjo i Battletoads powroca na bonerze :)

Wrócić mogą, ale Stamperowie do Rare na pewno nie ;)

Opublikowano

czas najwyższy już na takie graficzne (pipi)nięcie, jak swego czasu pierwsze gyrosy. Troszkę już tego przedsmak dał nam deszcz w DC (xD), ale to nadal nie to samo jeszcze ;D

ale grafika miała się nie liczyć przecież :(

oszuści

Wrócić mogą, ale Stamperowie do Rare na pewno nie  ;)

Jak nie oni, to ktoś inny, co za różnica ?

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.