Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

licytowac sie w wojnie konsol o to jaka konsola lepsza argumentujac wyzszosc xbox'a bo mawiecej pifpaf'ow, masakra jakas

juz kiedys to sie bawilismy na srednie - ja obstawiam order w okolicach 70% to max, Ori jakies 80-82%, musialbym wyszukac mojego posta gdzie dokladnie wtedy obstawialem

Opublikowano

Cała nadzieja w tym Order że promując ja ciagle pokazuja te same miejscówki. Dopiero z tych nowych pokazano sterowiec, wiec moze cos jeszcze z gry bedzie. Szkoda ze nie powiedzieli ile bedzie trwała kampania.

Opublikowano

Szkoda ze nie powiedzieli ile bedzie trwała kampania.

Około tyle co pierwsze Uncharted.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dat wiedza dziennikarska ppe, info dotyczące Forzy 6

Szczegóły dotyczące projektu mamy poznać już niedługo, a pierwszy fragment rozgrywki zostanie zaprezentowany w trakcie E3 2015. W tej sytuacji możemy przypuszczać, że gra zadebiutuje na rynku dopiero w 2016 roku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

PPE (Forza 6):

Szczegóły dotyczące projektu mamy poznać już niedługo, a pierwszy fragment rozgrywki zostanie zaprezentowany w trakcie E3 2015. W tej sytuacji możemy przypuszczać, że gra zadebiutuje na rynku dopiero w 2016 roku.

:reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fanek przecież ci już pisali, że wyjdzie w 2015, zmień newsa

Opublikowano

Autor newsa podczas pisania:

Forza Motorsport    - 2005

Forza Motorsport 2 - 2007

Forza Motorsport 3 - 2009

Forza Motorsport 4 - 2011

Forza Motorsport 5 - 2013

Forza Motorsport 6 - ????

sXbiwr0.png

Opublikowano

Ja strzelam w 80% dla Ordera

Pod warunkiem ze gra faktycznie pozytywnie zaskoczy, poki co obstawiam 70.

Kto da mniej? Kto da wiecej?

Opublikowano

Szczerze to chętnie odpale The Order żeby pojarać się graficzką. 

Opublikowano

Ależ się będę śmiał, jak zamiast odcinania kuponików podejdą do tematu ambitniej i gra poleci na 2016 :oh_you:

Opublikowano

Szczerze to chętnie odpale The Order żeby pojarać się graficzką. 

co ci kobieta Jerome'a na zlocie zrobila to ja nawet nie...

Opublikowano

Ja strzelam w 80% dla Ordera

Pod warunkiem ze gra faktycznie pozytywnie zaskoczy, poki co obstawiam 70.

Kto da mniej? Kto da wiecej?

Grafika wywinduje ten tytul na 65/100.

Opublikowano

xD

Opublikowano

24 marca. Kurwa :smutas::lapka:

lol czytam to i mysle sobie ku.rwa dlaczego raven smieje się z mojego dnia urodzin a potem zobaczyłem wymagania i przełożoną premiere xDDDDDDD

Opublikowano

lol czytam to i mysle sobie ku.rwa dlaczego raven smieje się z mojego dnia urodzin a potem zobaczyłem wymagania i przełożoną premiere xDDDDDDD

Wymagania akurat są małe. Ale rozmiar i premiera to xD

Opublikowano

Ale te rekomendowane to sciema skoro 770 nie moze nawet w 60 fpsach tej gry dzwignac.

PS. BEKA xD

Opublikowano

Wymagania akurat są małe. Ale rozmiar i premiera to xD

Niby tak, ale za cene karty i procka masz ps4. 

Opublikowano

Jedno co mnie z wiekszoscia klapkow na tym forum laczy to gleboka niechec do wszystkiego co taboreciarsko-blacharskie. Blachy powinny byc kopniakami wymierzonymi ciezkimi okutymi w zelazo buciorami zagonione niczym zapchlony pies lancuchowy do obskórnej budy z napisem : " For Word&Excel&Power Point& Internet Surfing ONLY" !

Taki żal, ze zdecydowana wiekszosc taboreciarzy zajumanie GTA5 bedzie musiala odlozyc az do marca...Smuteczek...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.