Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don ale ty tez broniles konsoli i gier na ten system miesiacami nie posiadajac go :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kazdy wie ze tak naprawde Wii U jest najsilniejsza konsola na rynku tylko nie pokazala jeszcze wszystkich swoich mozliwosci. W konsoli drzemie niesamowity power, ktory zostanie obudzony przez machanie wii lotami, a wtedy te wasze konsole smieszne beda sie mogly schowac do lasu i patchowac cale dnie a i tak nie nadgonia boskiej konsoli Nintendo.

:czezky:

Opublikowano

Don ale ty tez broniles konsoli i gier na ten system miesiacami nie posiadajac go :P

Ficek, nie broniłem tylko odpowiadałem jak ktoś pisał kretynizmy. Ja wiem, że Wy tego rozgraniczyć nie potraficie, np. jak nasz "obiektywny" easye pisał, że nikt w TF nie gra na Xone, gdzie było zupełnie inaczej itp. To nie jest obrona, a dbanie żeby nie wypisywać kompletnych bredni, nawet w CW.

Co innego jak ktoś pisze o konsoli której nie ma i jednocześnie nie posiada na jej temat żadnych prawidłowych informacji, a co innego jak ktoś jednak coś na ten temat wie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Okej, to pisales o 1 dniu. Zadna roznica, no i widzisz nie znam wiekszego blazna, ktory za pare grosze lata po kazdym forum w sieci i trzepie tryliard postow na temat gier, ktoreych nie nie ma, na konsoli, ktorej nie posiada. Jeszcze wieksza blazenada jest fakt, ze "klapek" musi kupic Ona by skonczylo sie (pipi)enie hipokrytow o za(pipi)oiscie dzialajacym dashbordzie, livie, dedykach w grach, ktore z reguly nie dzialaja.
Strasznie smutne te srodowisko graczy MS.

Co do Titanfall - stary nie wiem dlaczego zawsze robisz z siebie takiego debila i chocbym zacytowal to milion 500raz, z odpowiedzia na wasze ciagle "nikt nie gra w Killzone" toi tak walkujesz to bez konca.

1300 osob na serwerach w Titanfall - wszyscy graja, 1000 w Killzonie - gra dawno umarla smiercia naturalna"

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie wiem easye, Ty chyba jednak przebiłeś wszelkie poziomy żenady jak już kupiłeś Xone i z językiem na brodzie przyleciałeś się pochwalić jak to szybciej ode mnie kupiłeś Xone, a tu smuteczek - Don już ma.

Jak małe rozkapryszone dziecko :)

Opublikowano

To nie jest obrona, a dbanie żeby nie wypisywać kompletnych bredni, nawet w CW.

jak zgrywasz obiektywnego to badz obiektywny zawsze, a nie wybiorczo w stosunku tylko do jednego obozu. Jakos jak wpada tu daddy i zaczyna swoja lawine glupot (paaal licho ze to uber troll) o ps4 to siedzisz cicho jeszcze go czasem plusikujac

Opublikowano

Ficuś: A co ma plusikowanie trolla to obiektywizmu :D

Opublikowano

Don pisze odkad kupil xone to zaczal sie wypowiadac obiektywnie od samego poczatku o nim, moglem bardziej doprecyzowac tamta wypowiedz ale o to mi chodzilo

pisanie bzdur o grach jakich sie nie widzialo to przeciez glowna domena CW, boty kreca beke z driveclub a pewnie moze z 2 sie znajdzie, ktorzy faktycznie grali w ta gre w obecnym stanie, tak samo klapy bo to zawsze dziala w dwie strony

JA GRAŁEM Z DESZCZEM WIEC SIE WYPOWIEM a nie już się wypowiedziałem i dostałem plusiki od botów handluj :hi: (zawzięte klapki jak iras czy lem nawet gry nie powąchali chyba jeszcze hihi) 

Mnie tez Infamous w końcu wciagnal - szkoda, ze dopiero za 2gim razem

:obama: gnije zawsze jak to czytam, gra mi sie nie podobała, ale dla platynki machnę drugi raz a co tam :teehee:

Opublikowano

jak ktos pisze glupoty o xone to walczysz jak lew bo to "dbanie żeby nie wypisywać kompletnych bredni, nawet w CW"

jak ktos pisze glupoty o ps4 to dolaczasz sie do tego i beka ze szrota bez gier

to nie jest zatem obiektywizm, tylko dalej fanboizm jednego systemu ;)

Opublikowano

_B_ - masz racje, zabraklo slowa praktycznie, pod koniec gry wciagnelo mnie zbieranie tych wsyztskich (pipi), do tego stopnia ze walnalem platyne. Hejtowany Infamous, First Light to dla mnie ten sam poziom exclusiva co Ryse czy DR.

Zaraz dojdzie The Order i mocno wyczekiwany Bloodborn, a niektorzy w tym czasie znowu odpala jakas multiplatforme w 720p, slabym framratem, wbija do matchmakingu z hamburgerami, bo przeciez przez "blogoslawienstwo MS" nikt w naszym kraju prawie tej konsoli nie ma i beda mruczac sobie pod nosem - "dobrze ze nie kupilem PS4 - tam w ogole nie ma gier!" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ORDER NIKOGO!

Opublikowano

ja tam czekam na h1z1 - szykuje sie dayz killer prosto od sony  :banderas:

Opublikowano

Co do H1Z1 to niewiadomo czy wyjdzie bo do Kaza dzwonił rok 1999 i chce swoją grę z powrotem

Opublikowano

Order idealna gra do plusa.

Opublikowano

ja tam czekam na h1z1 - szykuje sie dayz killer prosto od sony :banderas:

"Za(pipi)iscie" im wczoraj wyszlo wydanie alphy na pc. Nikt sie nie mogl polaczy bo serwery zdechly. Plotki chodza,ze sony online entertainment zmienia nazwe na sony offline entertainment

Opublikowano

1920x-1.jpg

No ciekawe jak będzie z tą wydajnością, oby Redzi dali radę. Szkoda, że relacja dopiero za niecałe 2 tygodnie. :(

Opublikowano

obstawiam, ze moze w tej czarnej teczce byc lista rzeczy o ktorych nie beda mogli napisac i jedna z nich bedzie pewnie obecny wyglad,stabilnosc i liczba fps w buildzie jaki ogrywaja

Opublikowano

Co do H1Z1 to niewiadomo czy wyjdzie bo do Kaza dzwonił rok 1999 i chce swoją grę z powrotem

Nie wiem czemu tutaj tego Adi nie wkleil ale go wyrecze:

dy559ku.png

Mocno kwiklem przy ostatnim zdaniu xD

Opublikowano

To jest lepsze:

So this streamer called awildwatermelonappears called in 3 airdrops, for which he paid. These airdrops contain a range of items,including weapons, ammo and backpacks. Here is a picture of his third airdrop.

tlzQb4v.png

As you can see in the bottom left of the UI you can indeed buy Airdrop tickets. In the top left of the UI you can see what was in one of the crates he called in via payment. This was included in the airdrop for which he paid:

• Tan Military Backpack
  • Waist Pack
  • AR15 (rifle)
  • Land Mine
  • 2x First Aid Kit
  • 90x .223 Round

It should be noted that even if you buy and call in an airdrop you are not guaranteed what is in it as you could be killed before you can take what's in it meaning someone else can take what is in it. 
This is what a H1Z1 developer said 3 days ago in a stream: ''You can't buy ammo, you can't buy guns, you can't get them out of a crate (this is another type of crate, not airdrops), there's 0 way, you'll have to find them in the world.'' 
Video: 

(40:39)

Source: http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2skzl5/streamer_just_called_in_an_airdrop_it_dropped/

Nie ma to jak survival dla bogatych ;)

Opublikowano

_B_ - masz racje, zabraklo slowa praktycznie, pod koniec gry wciagnelo mnie zbieranie tych wsyztskich (pipi), do tego stopnia ze walnalem platyne. Hejtowany Infamous, First Light to dla mnie ten sam poziom exclusiva co Ryse czy DR.

Zaraz dojdzie The Order i mocno wyczekiwany Bloodborn, a niektorzy w tym czasie znowu odpala jakas multiplatforme w 720p, slabym framratem, wbija do matchmakingu z hamburgerami, bo przeciez przez "blogoslawienstwo MS" nikt w naszym kraju prawie tej konsoli nie ma i beda mruczac sobie pod nosem - "dobrze ze nie kupilem PS4 - tam w ogole nie ma gier!" xD

:daddy::shotgun:

Opublikowano

ja tam czekam na h1z1 - szykuje sie dayz killer prosto od sony :banderas:

"Za(pipi)iscie" im wczoraj wyszlo wydanie alphy na pc. Nikt sie nie mogl polaczy bo serwery zdechly. Plotki chodza,ze sony online entertainment zmienia nazwe na sony offline entertainment

:daddy:

Opublikowano

Beki z pclab ciąg dalszy. Ledwie zaczęli swój cykl Konsole kontra PC, a już wymieniają karty graficzne w testowych zestawach:

Zmiany w proponowanych pecetach

Po licznych wypowiedziach Czytelników postanowiliśmy nieco zmienić konfigurację najtańszego i najdroższego zestawu PC. W komputerze wielkości konsoli za mniej więcej 2000 zł zmieniamy obudowę, rezygnujemy z napędu optycznego, a zaoszczędzone pieniądze dokładamy do wydajniejszej karty graficznej. W zestawie kosztującym około 3800 zł zmieniamy kartę graficzną na znacznie szybszą: Asus GeForce GTX 970 Strix. Dokładną listę wymienionych części przedstawimy już niebawem.

No i

7d7e64307278db590f438c883b1ea1e7.png

:kaz:

Gold kosztuje 230 złotych?

Opublikowano

H1Z1 to kolejny przykład,że co by Sony nie chciało skopiować to i tak wychodzi im w ostateczności góvno obesrane.

Opublikowano

115-130 gold kosztuje na allegro zawsze xD pecetowcy oczywiwcie nie doliczaja tez ceny gry do kompa, bo ukradna xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.