Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No na pewno Sunset Overdrive i Horizon 2 - info od waszego insajdera w naszych szeregach ;)

(Na dodatek obie gry maja srednia powyzej 71 :reggie:)

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Smutne życie klapków - kupić PS4 w 2013, czekać do pierwszego killera w marcu 2015 i jeszcze się tym szczycić, że JUŻ w marcu 2015  :yao:

PS4 miało premiere pod koniec 2013, a pierwszy killer to był DriveClub, ale tak przyszło czekać rok czasu

Na Xone są co najmniej 3, więc może pod koniec 2015 PS4 uda się wyrównać  :reggie:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak dla mnie to na xbonie same góvna obesrane rozmazane i sunset więc sory botki.   :reggie:

Opublikowano

Sunset jedyny ex warty uwagi na xbone.

Opublikowano

No na PS4: Driveclub, BB w marcu i U4 koniec 2015, a może i 2016

Na XO: Forza 2, Sunset, Quantum Break i Halo 5 w 2015

No, ale że kransale nikogo to można uznać, że jest remis :Coolface:

Opublikowano

jak podajecie Sunset to czemu pomijacie Infamous?

tak samo Quantum i The Order

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bo mowilismy o dobrych grach, ktore juz wyszly, a Infamous do takich nie nalezy :reggie: i the order tez nie bedzie

Opublikowano

Skrobcie, skrobcie dalej tę mizerię. Może coś jeszcze wyskrobiecie. A tymczasem na GAFIE (a gaf jest jak to piszecie ważny) tak wygląda top 3 roku 2014

Bayonetta 2

Mario Kart 8

Super Smash Bros WiiU

:reggie:

Średnia z tych 3 gier to 90. Podpowiem posiadaczom ps4, bo pewnie nie znają takich średnich, że jest to średnia, jakiej należy się spodziewać jak za sto lat zaczną wreszcie wychodzić porządne gry na ten modny mebelek.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Sunset jedyny ex warty uwagi na xbone.

poki co na ps4 nie ma zadnej gry wartej uwagi

Opublikowano

Wy jeszcze o tym kuboty nie wiecie, a ja juz wiem, bo gram namietnie w bete i oderwac sie wprost nie moge, ze pod koniec tego roku Halo 5 rozjedzie niczym walec wszystko co sonowskie dotad wyszlo. Nie ma to tamto.Nie ma co sie rozdrabniac i wyliczac. Jedna gra wystarczy. One rule them all... :P

Opublikowano

Horizon 2, Sunset i Forza 5

Opublikowano

Fanek jakie pieczywo, juz minusami rzuca, bo ktos nie wazyl sie zniewazyc kiepskie exy plejstejszyn xD

Nie przejmuj sie Fanek, kupiles konsole dla januszy, jestes januszem, to i the order na pewno cie nie zawiedzie, mozesz spokojnie :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Bo mowilismy o dobrych grach, ktore juz wyszly, a Infamous do takich nie nalezy :reggie: i the order tez nie bedzie

Twoja stara. Od infamousa to wara,bo to bardzo dobra gra. Shadow fall i knack to balasy,ale IF to zacny eks.

Opublikowano

kazdy hejt wywoluje u mnie maly usmieszek, bo wiem jakie macie bol dupy, ze gta v poleci w 4k, gdzie u was 1080x60 to scifi. no sorry, taka prawda.

Z chęcią sprawdzę to GTA V w 4K i 60 klatkach, Max Payne 3 i GTA IV w tej konfiguracji niszczą graficznie ;)

Opublikowano

Wy jeszcze o tym kuboty nie wiecie, a ja juz wiem, bo gram namietnie w bete i oderwac sie wprost nie moge, ze pod koniec tego roku Halo 5 rozjedzie niczym walec wszystko co sonowskie dotad wyszlo. Nie ma to tamto.Nie ma co sie rozdrabniac i wyliczac. Jedna gra wystarczy. One rule them all... :P

tak, juz wszsycy wiedza ze grasz tylko w kapiszony i blasterki.
Opublikowano

kazdy hejt wywoluje u mnie maly usmieszek, bo wiem jakie macie bol dupy, ze gta v poleci w 4k, gdzie u was 1080x60 to scifi. no sorry, taka prawda.

Z chęcią sprawdzę to GTA V w 4K i 60 klatkach, Max Payne 3 i GTA IV w tej konfiguracji niszczą graficznie ;)

Ile kart graficznych trzeba mieć żeby GTAV poszło w 4K i 60 FPS? :P

Opublikowano

Twoja stara. Od infamousa to wara,bo to bardzo dobra gra. Shadow fall i knack to balasy,ale IF to zacny eks.

No dokladnie, infamous to super eks dla osob uzywajacych tekstow typu twoja stara. Dla reszty to nuda w ladnym papierku.

Opublikowano

w odroznieniu od x1 liczba ta jest rzeczywista.

Opublikowano

Tu PC nikogo, ale na mojej konfiguracji i5-3570k@4,5GHz, 16GB RAM i GTX970 zarówno Max Payne 3 jak i GTA IV chodzą w 4K i ponad 60 klatkach na Ultra ;) A GTA V ma niższe wymagania od Maxa Payne'a 3 więc podejrzewam, że to wystarczy.

Biedne klapki, Sony już dogorywa, niebawem zamkną tam każdy dział z wyjątkiem PlayStation. Tyle zostanie z tego giganta :(

O tym, że Samsung z każdym miesiącem zarabia mniej już wiecie. Kryzys zatacza jednak zdecydowanie szersze kręgi, ponieważ jego skutki bardzo dotkliwie odczuwa inny wielki gracz - Sony.

Japoński producent już kilka miesięcy temu zapowiadał, że obecny rok podatkowy (potrwa do 31 marca) zakończy na minusie. Problem w tym, iż scenariusze nie były tak negatywne, jak ostatecznie może się to okazać w rzeczywistości.

Powołujący się na rozmowy z wysoko postawionym przedstawicielem japońskiego producenta Reuters donosi, że może on zakończyć obecny rok podatkowy ze stratą około 1,9 miliarda dolarów. Jakie będą tego konsekwencje? Całkiem możliwe, że bardzo poważne.

Po raz pierwszy w historii Sony wstrzymane zostały wypłaty dywidendy. Na tym jednak nie koniec, ponieważ duże zmiany dotknąć mają działy odpowiadające za produkcję smartfonów i telewizorów. W najlepszym przypadku mowa o znaczących restrukturyzacjach, ale ten sam informator sugeruje, że nie można wykluczyć również ich zamknięcia. Nie da się jednak ukryć, że ten drugi scenariusz brzmi na tę chwilę dość surrealistycznie.

"Nie ma biznesu, który byłby wieczny. Każdy z działów musi liczyć się z tym, że może zostać przez Sony zamknięty."

Jakie będą dalsze losy Sony? Zapewne dowiemy się tego w niedalekiej przyszłości, ponieważ, co zresztą widać, doskonała sprzedaż PS4 nie wystarcza. Być może sytuacja stanie się bardziej jasna po opublikowaniu dokładnego raportu finansowego. Takowy pojawić powinien się w kwietniu.

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/sony-moze-zrezygnowac-z-produkcji-smartfonow-i-telewizorow.html

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czytanie Console Wars jest teraz takie smutne :frog:

Kiedys podczas ostrej wymiany argumentów latały zacne tytuły gier, prawdziwe konsolowe killery, a teraz wymieniaja jakies wyscigi, strzelanki, gry walace na kilometr PC'tem i jeszcze sie z tego ciesza :frog:

Gdzie ten świat zmierza.

Opublikowano

Wystarczy Xbox One bez Kinecta z nowymi bibliotekami i wsparciem dla nowego Directa
Opublikowano

Macio: Szczerze wątpię żeby GTAV w rzeczywistości było mniej wymagające od Maxa. No chyba, że Max Czeci jest najgorzej zoptymalizowaną grą w historii :)

Opublikowano

Fanek jakie pieczywo, juz minusami rzuca, bo ktos nie wazyl sie zniewazyc kiepskie exy plejstejszyn xD

bo nie chce mi sie nawet komentować podwójnych standardów botów

gdzie dla nich Sunset gra o pedau w rurkach jak to ktoś określił, na(pipi)ana oczo(pipi)nymi kolorami super ex

a Infamous (pipi)nia

Quantum z korytarzem jak metro do Ordera, w którego nikt nie grał jeszcze,a  już (pipi) pada (pipi)ana nie gra

takie są k(pipi) boty na tym forum większości, wiec stawiam po prostu minusa aby nie tracić czasu na odpisywanie :reggie:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Macio: Szczerze wątpię żeby GTAV w rzeczywistości było mniej wymagające od Maxa. No chyba, że Max Czeci jest najgorzej zoptymalizowaną grą w historii :)

Jest jedną z lepiej zoptymalizowanych - wygląda świetnie i chodzi świetnie. Znacznie, znacznie lepiej od GTA IV swego czasu ;) A GTA V optymalizują ludzie od MP3, więc mogą odwalić kawał dobrej roboty, a patrząc na wymagania, tak to wygląda. Zobaczy się "w praniu" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.