Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ogóle co to za wygrzebywanie starej generacji xD. Klapki zawsze mają taki mechanizm awaryjny, kiedy już nie wytrzymują pod naporem ostatecznej zaje,bistości Xbox One to tłuką szybkę, wyjmują zapasowe PS3 i krzyczą na cały głos "NO ALE EKSY, BLUREJ I 1000 SZTUK WIĘCEJ SIĘ SPRZEDAŁO!!!!!"

Ano to kotlet, który ps3 kupił w 2014 więc wiesz :reggie:

Opublikowano

monkey island2 - 11 dyskietek

indiana jones and the fate od atlantis - 11 dyskietek

itp

pamietamy !!!!!!!!!!

Superfrog na czterech dyskietkach :fsg:

Tak naprawdę to na trzech, ale piraty były na czterech, a kto w tamtych czasach widział oryginalne gry na takie sprzęty.

Opublikowano

żonglowanie kiedyś płytami w x360 to nic przy tym jak psn codziennie nie dziala, ps4 nie ma gier no i chodzi jak odkurzacz (nie wspominajac o 2h dzialaniu pada i gumkach z albanskiego napleta)

Tyle kłamstw w jednym, krótkim poście.

-U mnie psn zawsze działa bardzo dobrze, to że raz na jakiś czas zdarzy się konserwacja nie znaczy nic w porównaniu do ogromnych patchy na xonie. Ta wasza bajka o niedziałającym psnie wzięła się z drivecluba, gdzie evolution skopało kod sieciowy, teraz jednak wszystko działa, na pewno lepiej niż w kolekcji magdy gesler

-Chodzi jak odkurzacz? może i xone chodzi ciszej, ale nie kłam. Głośniejsze działanie od xone, nie oznacza braku kultury pracy urządzenia. Dla mnie jest ok. Chociaż zdarzają się awaryjne egzemplarze, ale rzuć kamieniem jeśli w xonie się takowe nie zdarzają.

-Pad rzeczywiście mógłby starczać na dłużej. Nie są to 2 godziny, tylko 6, więc nie gadaj takich głupot. No ale to nadal bardzo mało. Co to gumek, to też zależy od re,wizji konsoli. Na moim padzie nie ma żadnego problemu. Nic mi w nim nie skrzypi (zapomniałeś tego dodać).

btw, baldur's gate 12 płyt

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

kiedys - gra na 11 dyskietkach, dzis driveclub gra po 10 patchach i konca nie widac ;)

A pamiętasz swój poziom wku.rwienia gdy przy którejś dyskietce wywalało błąd albo normalnie w swiecie miała ochotę nie działać :D

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mortal Kombat 2 na 4 i przed każdą fatala zmiana :D

Opublikowano

monkey island2 - 11 dyskietek

indiana jones and the fate od atlantis - 11 dyskietek

itp

pamietamy !!!!!!!!!!

Superfrog na czterech dyskietkach :fsg:

Tak naprawdę to na trzech, ale piraty były na czterech, a kto w tamtych czasach widział oryginalne gry na takie sprzęty.

Superfrog był dobry, dużo świetnych gier było na Amidze
Opublikowano

Oj Cosmos, Cosmos....

Opublikowano

brawo cosmos, to co piszesz to kłamstwa

Edytowane przez kermit

Opublikowano

W końcu internet - poważna sprawa!

Trzeba zawsze stać na straży bezbronnych konsol.

Opublikowano

W sumie można było przewidzieć, że zapali się lampka alarmowa i bez żadnego pomyślunku wpadnie klapek, by bronić swojego chińskiego kawałka plastiku :reggie:

Opublikowano

Mr B, a grałes?

Będąc z Tobą szczery to tak, lepiej zagrać w FC4 niz Ryse, lepiej tez zagrać w Infamousa niz D4, a indyków mam od zaj.ebania dodatkowo nikt w to jeszcze nie grał by moc to oceniać.

Bardziej skompromitować się chyba nie mogłeś...
Opublikowano

Ja wiem, że to trolling, ale w(pipi)iają mnie takie bzdury, poza tym jeden daddy w cw już starczy

Opublikowano

Mr B, a grałes?

Będąc z Tobą szczery to tak, lepiej zagrać w FC4 niz Ryse, lepiej tez zagrać w Infamousa niz D4, a indyków mam od zaj.ebania dodatkowo nikt w to jeszcze nie grał by moc to oceniać.

Bardziej skompromitować się chyba nie mogłeś...
W sumie Macio przed chwilą dobrze to opisał.
Opublikowano

na trzech byl oryginal na bank? mi sie wydaje ze tez na 4 - dyskietka 1,2 i 4 to gra, a nr 3 to bylo intro/outro

Opublikowano

żonglowanie kiedyś płytami w x360 to nic przy tym jak psn codziennie nie dziala, ps4 nie ma gier no i chodzi jak odkurzacz (nie wspominajac o 2h dzialaniu pada i gumkach z albanskiego napleta)

-U mnie psn zawsze działa bardzo dobrze, to że raz na jakiś czas zdarzy się konserwacja nie znaczy nic w porównaniu do ogromnych patchy na xonie. Ta wasza bajka o niedziałającym psnie wzięła się z drivecluba, gdzie evolution skopało kod sieciowy, teraz jednak wszystko działa, na pewno lepiej niż w kolekcji magdy gesler

-Chodzi jak odkurzacz? może i xone chodzi ciszej, ale nie kłam. Głośniejsze działanie od xone, nie oznacza braku kultury pracy urządzenia. Dla mnie jest ok. Chociaż zdarzają się awaryjne egzemplarze, ale rzuć kamieniem jeśli w xonie się takowe nie zdarzają.

-Pad rzeczywiście mógłby starczać na dłużej. Nie są to 2 godziny, tylko 6, więc nie gadaj takich głupot. No ale to nadal bardzo mało. Co to gumek, to też zależy od re,wizji konsoli. Na moim padzie nie ma żadnego problemu. Nic mi w nim nie skrzypi (zapomniałeś tego dodać).

Cosmos i Fanek mistrzowie poważnego forumingu :kaz:

Opublikowano

Poważny foruming w CW.

Codziennie odkrywamy coś nowego w życiu.

Opublikowano

Przepraszam najmocniej ale te pady to (pipi) obesrane. Jak sie wydaje ponad 200 ziko za pada to nie powinna to byc loteria i radosc ze jeden pad nie skrzypi albo gumki dluzej trzymaja. Kiedys bronilem tego pada mowiac ze moze felerna fala, albo ludzie je gryza ale przekonalem sie na wlasnej skórze ze te pady powinny kosztować 30-40zl, nie wiecej. Juz chinskie podróbki maja lepsza jakosc.

Opublikowano

Przecież kilka razy wspominałem, że nie traktuję tego tematu serio. Jednak jak ktoś by chciał się zdecydować na któregoś next gena, tak jak ja niedawno, szukał pomocy na forum i przeczytal taki post, nie znając specyfiki tego tematu? Bo przecież nie ma tematu "jaką konsolę wybrać", a próby jego podjęcia raczej są bezsensowne.

Opublikowano

Przecież od dnia dzisiejszego na rynku zostanie już tylko jedna konsola.

I wcale nie będzie zielona.

Może trzeba zrobić jakiś plebiscyt na nową nazwę dla łoniacza?

-Xbox Ten One

-Xbox Service Pack One

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja wiem, że to trolling, ale w(pipi)iają mnie takie bzdury, poza tym jeden daddy w cw już starczy

meliski sobie zaparz i pooglądaj sobie gify z nadchodzących gierek

Przecież kilka razy wspominałem, że nie traktuję tego tematu serio. Jednak jak ktoś by chciał się zdecydować na któregoś next gena, tak jak ja niedawno, szukał pomocy na forum i przeczytal taki post, nie znając specyfiki tego tematu? Bo przecież nie ma tematu "jaką konsolę wybrać", a próby jego podjęcia raczej są bezsensowne.

Nie traktujesz serio, ale cię wkur.wia xD

Opublikowano

fffak faktycznie oryginal super froga byl na 3 dyskietkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.