Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiejsze wielkie królestwo niebieskie mieni się jedynie jako parszywa i oglupiajaca islamska propaganda.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka jest z tego, że wam zapowiedzieli zbudowanie drewnianego samolotu 50 lat po braciach Wright, kiedy konkurencja już lata na księżyc xD Wasze 'hologramy' mam na darmowej apce w telefonie:

2iqeFbX.jpg

A ms dopiero w fazie prototypu xD

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dla klapków innowacją jest działający PSN, dajcie im spokój  :frog:

Opublikowano

To samo bracia Lumiere beka z typów zrobili ruszające się obrazki może za 400 lat będzie to dostępna technologia xD

Znowu będzie tak samo jak kilka lat temu:

DVNHCpS.jpg

Opublikowano

Dzisiejsze wielkie królestwo niebieskie mieni się jedynie jako parszywa i oglupiajaca islamska propaganda.

Ladne odwrocenie kota ogonem ^^

MS na konfie pokazal rzeczy praktycznie od premiery dostepne na PS4 jak crossplay, gra zdalna (na dodatek na urzadzeniach Sony za posrednictwem sieci, a nie lokalnie), nadal sa w tyle jezeli chodzi o share play i udostepnienie rozgrywki kumplom, no ale juz wygrali generacje systemem na komputery stacjonarne!  :teehee:

To juz bardziej jestem podekscytowany The Order ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lata 70' dolina krzemowa. Słychac głos: NA (pipi) komuś w domu komputer!

Opublikowano

"pod kreske to dopiero zayebiscie sie liczy"

Opublikowano

Tyle że ta gra zdalna u Sony nie działa jak należy. Bo jeżeli mam Vitę bezpośrednio podłączoną do PS4, bez routera, a wystarczy że wyjdę z nią do kibla by zerwać połączenie, to coś jest nie tak. Nie mówiąc już o lagach, przez które pograć to ja sobie mogę co najwyżej w jRPG (szkoda, że żadne nie wychodzą).

Już Wii U ma lepszy remote play niż (pipi) obesrane.

Opublikowano

"pod kreske to dopiero zayebiscie sie liczy"

XDDDDDDDD JAK TO NIE MOŻNA DZIELIĆ PRZEZ ZERO??!!

Opublikowano

To juz bardziej jestem podekscytowany The Order ^^

Wiadomo gra sama się przejdzie ale jaranko do grafiki będzie można uskuteczniać. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ubaw od samego rana.

Boty jarajace sie niedostępna technologia będąc w posiadaniu past gena zwanego next gen bo marketing kosztuje XD

Opublikowano

Microsoft i Nintendo zostaje, a w mordę je,bane Sony rozjechać walcem. Tak bym to widział koledzy.

Opublikowano

Podmienić Segę za Sony i byłby super. Janusz gejmingu patrząc na same nazwy by się nie zorientował, że coś się zmieniło.

Opublikowano

To samo bracia Lumiere beka z typów zrobili ruszające się obrazki może za 400 lat będzie to dostępna technologia xD

Znowu będzie tak samo jak kilka lat temu:

DVNHCpS.jpg

Szczerze to mam to w pompie bo i tak zastosowania w grach dużego nie widzę chyba, że wyświetlanie HUD-u czy coś takiego (wtedy na ekranie tv nie ma zaśmieconego ikonkami obrazu), ale po prostu z technologi przy której pracowała NASA i która będzie za kilka lat dostępna dla użytkowników Win10 nie ma co aż takiej beki toczyć. Z oculusa też była beka, ale jakos teraz ludzie normalnie to posiadają w biurach i się na tym testuje rózne rzeczy i wcale to nie jest żadne sci-fi to samo z okularami od googla, ale podkreślam zastosowania w grach do tego nie widzę i raczej MS nie będzie tego forsował. Ale widać, że klapy są mocne w swojej konserwatywnej postawie dajcie mi pif paf, które samo się przechodzi a nic innego mnie nieinteresuje! Moja konsola może nawet mp3 nie odpalać :reggie:

Opublikowano

No i został by sam Microsoft ze swoimi genialnymi pomysłami jak brak uzywek, always online itp i Nintendo na boku zyjace w swoim swiecie. Fantastyczna wizja naprawde.

Opublikowano

Ubaw od samego rana.

Boty jarajace sie niedostępna technologia będąc w posiadaniu past gena zwanego next gen bo marketing kosztuje XD

Idź syna może troche poprzytulaj albo zacznij kolejny turniej w drivecluba z czasami zapisanymi na kartce. 

Opublikowano

Klapy wywodza sie od ludzi, ktorzy uwazali, ze ziemia jest plaska, nawet dzisiaj uwazaja, ze szczyt technologii to plaski telewizor.

Opublikowano

Płaska ziemia, płaskie telewizory, płaskie dziewczyny, płaskie mózgi.

Nie ma przypadków.

Opublikowano

Niczym hiszpańska inkwizycja, każdy przejaw kreatywnosci intelektualnej jest zrównany z ziemią xd

Opublikowano

Ta technologia ms-u dostępna od lat, to istny raj dla miłośników fekaliów. Holograficzne g*wno rozmazane, prawie jak prawdziwe :reggie:

Opublikowano

Nie ma gier to trzeba się hologramem jarać, który hologramem nie jest :yao:

A na ps4 są gry? 

Ta technologia ms-u dostępna od lat, to istny raj dla miłośników fekaliów. Holograficzne g*wnobrozmazane, prawie jak prawdziwe :reggie:

powiedział mendrek grający na ps3 w 

93172-Duke_Nukem_3D_(1996)(3D_Realms)-6.

jak wy się sami oracie :obama:

Opublikowano

Tyle że ta gra zdalna u Sony nie działa jak należy. Bo jeżeli mam Vitę bezpośrednio podłączoną do PS4, bez routera, a wystarczy że wyjdę z nią do kibla by zerwać połączenie, to coś jest nie tak. Nie mówiąc już o lagach, przez które pograć to ja sobie mogę co najwyżej w jRPG (szkoda, że żadne nie wychodzą).

Już Wii U ma lepszy remote play niż (pipi) obesrane.

U Ciebie nigdy nic nie dziala jak nalezy ^^

Wiadomo gra sama się przejdzie ale jaranko do grafiki będzie można uskuteczniać.

A jak gunplay i fabula bedzie dobra ? Zreszta, jakos nie specjalnie mi to przeszkadza, dobrze bawilem sie przy Press X to Jason, Przeszedlem Ryse, The Order tez z checia sprawdze po ciezszym tygodniu pracy przy piwku.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z Mendrka byłyby dobry komunista....

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz jeno ople corsy i biedagry z kickstartera :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.