Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli różni się to od Oculusa tym, że jest bezprzewodowe?

Czekam na konkrety. Bo kinkiet też miał być nasa. Skończył najpierw jako zlagowana zabaweczka do skakania, a w kolejnej wersji jako zabaweczka do skakania i chodzenia po menu.

Spodziewam się drogiej ciekawostki, która co najwyżej będzie wyświetlała lusterko w kolejnej Forzie ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja pie.dole XD XD XD XD XD XD XD

Firma z Redmond mówi także o graniu w gry przy wykorzystaniu rozszerzonej rzeczywistości, ale HoloLens mogą przydać się w wielu innych dziedzinach jak choćby w projektowaniu konstrukcji trójwymiarowych, nauce, czy komunikacji.

Z twojego tekstu. Naprawdę muszę ci przetłumaczyć jak jest rozszerzona rzeczywistość po angielsku? Już tłumaczę: "augmented reality" xD

Kolejny headshot w kolano technologicznych januszy. Najpierw hologramy, teraz to. Żenada.

No tylko w odróznieniu od google glass, jest zbudowana holograficzna platforma, czaisz? Czy trzeba ci to narysować? Na tej platformie możesz tworzyć swoją wirtualną rzeczywistość, którą będziesz widział tylko w tych googlach. Czy to (pipi) nie jest sajens fikszon rocket level fuel stuff? 

NIE BO SONY MA TO 

reality-fighters-20120213012351207-000.j

lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No tylko w odróznieniu od google glass, jest zbudowana holograficzna platforma, czaisz?

29e.jpg

Blubi po napisaniu tego tekstu xD "Holograficzna platforma, czaisz?" xD Jak dzieci we mgle. Powiedz mi w takim razie specu od technologii, jak mam apkę na google glassy, w której mogę tworzyć wirtualne rzeźby, które są nałożone na obraz rzeczywistości, mogę je zmieniać, wchodzić z nimi w interakcję, chodzić wokół nich i widzę je tylko ja w tych okularach, to czym się to różni od:

Na tej platformie możesz tworzyć swoją wirtualną rzeczywistość, którą będziesz widział tylko w tych googlach.

Możesz spróbować narysować. Prawda jest taka że to wszystko już było, każdy fan nowych technologii mógł to przetestować. Chyba że jest botem i widzi tylko produkty MS.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

...

Bluber, nie w CW. Na tym forum są tak ogromne spece od technologii i tak zaawansowani użytkownicy, że widzieli i wiedza już wszystko. Nawet nie ma sensu dyskutować tutaj o technologiach. Sony najlepsze.

TYLKO SONY!

TYLKO AZJA!

TYLKO JAPONIA!

(a (pipi) tam, że świat pisze o rewolucji i nieprawdopodobnym projekcie, a ludzie, którzy to już testowali mieli koparę przy ziemi i nie wiedzą co powiedzieć, bo dostali sci-fi już dziś)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ok... ale zacznijmy pisać o czymś innym. Jeszcze jedna strona i dostanę raka od tych okularów, podobnie jak kiedyś od gifów Dc vs Fh2.

Opublikowano

ale jaranko tymi brylami, które nigdy nie wejdą do produkcji to macie uber świetne. 

Opublikowano

Który bot złożył już preordera na bryle? Bo na coś te preordery trzeba składać jak nie ma gier.

:kaz:

Opublikowano

the order takie dobre, R* powinno się od nich uczyć!

To zupełnie jak celowanie w GTAV, wystarczy przeskakiwac gałką po przeciwnikach. Dobrze ze RaD nie robi z graczy takich daunow jak R*, bo tego typu celowanie jest tylko po odpaleniu focusa, którego zapewne trzeba naladowac.
:obama:

sapgwy.gif

xDD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

by lysy1983 

na temat The Order

Za cinematic experience, to ja w kinie 20PLN płacę > :D

Mistrz !   :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ten gif w spoilerze  :yao:

Opublikowano

dzieci ale taki focus polegajacy na zwolnieniu czasu i wyborze wrogow do ktorych w tym czasie mamy strzelac(zamiast pelnego manualnego sterowania) to nie zadna nowosc - wiele gier takie cos stosowalo i to zarowno na konsole sony jak i playstation, oczywiscie teraz czyni to ex na ps4 wiec hejt musi byc :D

Opublikowano

dzieci ale taki focus polegajacy na zwolnieniu czasu i wyborze wrogow do ktorych w tym czasie mamy strzelac(zamiast pelnego manualnego sterowania) to nie zadna nowosc - wiele gier takie cos stosowalo i to zarowno na konsole sony jak i playstation, oczywiscie teraz czyni to ex na ps4 wiec hejt musi byc :D

Ale w wielu grach podczas tego focusu trzeba bylo samodzielnie wycelowac i oznaczyc dokladnie miejsca w ktore sie bedzie strzelac (RDR, Hitman...), tutaj gra wszystko robi za nas, my mamy za zadanie klepac R2 i cieszyc miche.

Mi osobiscie nie pasuje to, ze gry coraz wiecej probuja zrobic za mnie, wkur*ia mnie to. Juz samo wprowadzenie tego w splinter cellu mnie wkurzylo, ale ten pomysl ciagle sie rozrasta i rozprzestrzenia na inne gry, jak nowotwor z przerzutami :f

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

Ficus po prostu podswiadomie wie ze istnieje tylko jedna prawilna konsola, jest to Playstation :kaz:

Opublikowano

Tylko w dwóch ostatnich SC najpierw należało po cichu wyeliminować jednego wroga, by max czterech następnych w jednej sekwencji wyeliminować jednym przyciskiem.

Tutaj widać już tylko pif paf to jason.

Opublikowano

Ok, po ile te bryle i kiedy wchodzą do sprzedaży.

Za 20 lat na zachodzie, 40 lat w Polsce i 60 lat w Irlandii jak splacisz skarbowke  :dog:

Opublikowano

xD

Opublikowano

Akurat na dzień dziadka dostaniesz.

Opublikowano

No tylko w odróznieniu od google glass, jest zbudowana holograficzna platforma, czaisz?

29e.jpg

Blubi po napisaniu tego tekstu xD "Holograficzna platforma, czaisz?" xD Jak dzieci we mgle. Powiedz mi w takim razie specu od technologii, jak mam apkę na google glassy, w której mogę tworzyć wirtualne rzeźby, które są nałożone na obraz rzeczywistości, mogę je zmieniać, wchodzić z nimi w interakcję, chodzić wokół nich i widzę je tylko ja w tych okularach, to czym się to różni od:

Na tej platformie możesz tworzyć swoją wirtualną rzeczywistość, którą będziesz widział tylko w tych googlach.

Możesz spróbować narysować. Prawda jest taka że to wszystko już było, każdy fan nowych technologii mógł to przetestować. Chyba że jest botem i widzi tylko produkty MS.

Czy ja powiedziałem, że jestem specem? Z chłopakami w biurze się jaramy tak samo jak win10 i jego możliwościami i jak dla mnie hololens robi w ch.uj robotę i różni się od google glass tym, że użyteczność HoloLens będzie dużo większa jeśli się tym zajmuje MS bo w połączeniu z Win10 może dać to naprawdę fajne możliwości a ty mi tutaj gadasz o jakieś appce na telefon czy invizimals. Masz rację co do tego, że to już wszystko było, ale na taką skale i połączenie tego w jeden system, który znajduje się w okularach, ma własny procesor i OS jest czymś nowatorskim na tyle, że ludzie z totalnie różnych dziedzin się tym jarają, NASA się włączyła do projektu, ale obsi wie, że to już jest i działa lepiej w google glass czy AR u sony. Weź im to napisz może cie przyjmą do pracy w NASA.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Już miałem w\to wrzucać ale wyszło by, że trzymamy się za ręce  :dog:

Opublikowano

Za 20 lat na zachodzie, 40 lat w Polsce i 60 lat w Irlandii jak splacisz skarbowke :dog:
Prawilnie przypominam ze Xbox One był w Irlandii przed Polska, wiec raczej bede za 20lat pierwszy z was.

Nie powiem Ci.
Bo sam nie wiesz XD

#thisiswaiting

Przez pół roku żadnej gry wiec juz przyzwyczajeni jesteście.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

kiedy pierwsze okulary na forumku i filmik w zakupach ????  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.